Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-15 08:48:36
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 12:01:55 

Ja se chcialem na koniec wakacji sprawic honde accord lub bmw 5(duzy jestem i musze miec duzy samochod), ale tatus juz zadbal i mi zostawia lagune II :rotfl:

Do 10k polecam rovera 420d (civic z innym znaczkiem) - naprawde fajny samochod.
Fajne tez sa : Seat Ibiza EVO lub stare fiat bravo / brava z silnikami jtd... Kumpel juz miesiac jezdzi po gieldach i co tydzien zmienia zdanie, jaki samochod kupic :D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 12:15:12 

A może to http://allegro.pl/show_item.php?item=1098009150 tyle, że z tyłu to co najwyżej krasnoludki do wożenia. Ale za to dorzuca 'pułke' na głośniki ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 17:51:33 

Pochwały: 3
Łysy napisał(a):
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13342168

http://www.allegro.pl/item1088212642_mi ... ancji.html

jak sobie odloze jakas kase, na 100% kupuje takie autko!

z przódu wygląda prawie jak mustang nowy :p, ładke auto i cena nawet przystępna.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 17:56:53 

Pochwały: 5
Ciampek napisał(a):
z przódu wygląda prawie jak mustang nowy

Ała, co prawda nowy mustang jest brzydki i za plastikowy, ale nijak mitsubishi ma podobny przód do mustanga.

A co tam daj czadu i kup sobie Dax takie coś ;p

http://img2.netcarshow.com/Lancia-Delta ... per_03.jpg

Ostatnio edytowano 2010-06-28 19:48:04 przez scar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 19:07:06 

Pochwały: 1
chce coś małego na poczatek, cos al`a ibiza. astra i vectra przekonuja mnie rocznikami 2000+ obustronnie ocynkowana blacha, wiem że vectra jest daleko od ibizy ale to moze byc kluczowe, focusa mam na placu tj siostra nim jeździ, i faktycznie troche blache zaczyna brac, myślałem też nad bravo ( ale to fiat - dużo narzekań) 1,9jtd ofc starym, ale gdybym nowe wygrał to bym chyba sufit w pokoju rozdupczył głowa, raz jechałem na stopa zanim zapiąłem pasy gość miał juz ~~150km/h, ale nie o to mi chodzi, rodziny na razie nie planuje wiec cos wygodne na dwie osoby i tak poniżej średniej na 4/5, wypad na dyskoteke czy gdzieś, nie musi być komfort bo daleko raczej nie bede jeździł. ciezko jest teraz wybrac auto, na razie sie przygladam, kasa bedzie w 80% zaczną sie sensowniejsze poszukiwania. Ta vectra na gaz pewnie gdybym kupił juz by była gazownia zamontowana, wiec musiałbym trafić na dobra instalacje. co do postów nowych, trafić na golfa w dobrym stanie 3 to jak wygrac w totka chyba. I tak chyba zwierz troche nagiął system że audi a3 to golf z innym znaczkiem, no ale póki co sie nie znam.
Ciężko to widze.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 19:32:14 

Pochwały: 74
Dax napisał(a):
I tak chyba zwierz troche nagiął system że audi a3 to golf z innym znaczkiem, no ale póki co sie nie znam.

Jeden koncern, te same części, równe znaczki i różna cena.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-06-28 19:43:54 

Pochwały: 5
Vectra jest dobra, ale nie wiem czy nie będzie za duża, bo to fakt faktem duże bydle. Maska długa, w środku w ch.. miejsca i bagażnik masakryczny. Ogólnie chyba największe z tych aut co wymieniałeś. Ja tam lubię ten model i miałem farta bo usterki tego modelu jakoś mnie nie dotykają, ani nie pije oleju ani nic. Ogólnie powiem tak vectra chyba by była za duża na twoje potrzeby, kumpel jeździ Ibizą i nie narzeka, chociaż też już chce wymienić ją. Inni kumple sobie też chwalą (oczywiście nie bez wad) opla astrę 2 coupe. Ogólnie najważniejsze: popatrz po forach tematycznych jakie auto jest najbardziej nie zawodne, potem ile kosztują do niego części, następnie cena auta no i czy ci takie pasuje. Åšrednio jak czytałem to ople się psują, zazwyczaj to alternator, piją olej, czasem elektryka i kontrolki, jak mówię u mnie czegoś takiego jak na razie nie widziałem, auto mam 4-5lat.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-07-02 20:14:56 

Pochwały: 1
może być tka jak mówisz, vectra moze byc za duzo, także zostaje na razie przy Astrze II moze pokwapie sie na wersje bertone, Fiat Bravo, Ibiza II FL, a moze coś jeszcze tylko starszego z mocniejszym silnikiem, heh taka prawda jak nie pracowałem a zdawałem prawo jazdy patrzyłem za autami do ~~4-5k a teraz jak pracuje to juz tamte odpadły w niepamięc moze warto wrócić, i jak rozwale nie bedzie szkoda

///////////

a co myslicie o A4 / B5?
tam 1.9td czy jakis 1.6 zagazowany? ;>

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3