Wysłany: 18 Maj 2010, 2010 17:15 problem z postacia
Witam mam problem ze swoim ludzikiem .. mianowicie niedosc ze jest goly .. a mialem cale eq.. to jeszcze jak naciskam "i" to nic nie ma, skolei jak wchodze w depo to wszystko mam w ludziku.. czemu nic nie ma na ludziku ani w podrecznym depo ?? (bynajmniej tego nie widac) a po za tym nie moge zalozyc nic nowego .. ;/;/
jak nie ma depo jak jest .. a u hostessy to co to jest ?? ;/ jak przekladam rzeczy od hostessy na ludzika to ok. potem odchodze i naciskam "i" i pusty ludzik nic nie ma ... wracam do hosstes i wszytsko jest ;/ nie kumam tego. a chce zalozyc zbroje ale jak ??
NO JUZ ROBILEM .. DZIWNE TO JEST ... ;/;/ A PROBLEM SIE POJAWIL WRAZ Z WGRANIEM NOWEJ LATKI ... PROBOWOALEM U KUMPLA NA KOMPIE I TO SAMO JEST .. CZYZMY MOJA POSTAC SIE ....
Caps locka mi sie nie chce poprawiac ale nastepnym razem sie ogarnij. pozdrawiam i warnuje.
Ostatnio zmieniony przez Arise1337 18 Maj 2010, 2010 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Nick z gry: SHARP
Profesja: Warrior
Wersja KO: Inne
Wysłany: 30 Cze 2010, 2010 22:26
Wyjmij itemy z " depo " prawym przyciskiem myszy lub lewym ,jak wolisz otwórz podręczne "depo" i nałóż te itemy klikając prawym przyciskiem myszy na przedmiot ,który znajduję się w podręcznym"depo" : P