PwnT^ napisał(a):
A nie? LOL
Najpierw piszecie, ze caly klan odejdzie jak bedzie wipe (szantaz ftw!), a pozniej zmiana decyzji o 180 stopni i jednak 95% klanu zostaje - to bylo iscie epickie

.
A i nie, nie boli

Zaczalem grac dopeiro po dwoch dniach, wiec bylem z tylu, ale mimo to bez exp 200% eventa i 10 tys fragmetow ktore mozna bylo wydropic na pcozatku gry jakos sobie z kumplami radzilem.
Zreszta co wy tam pokazywaliscie, jedynie matysak i feelthepain niezle niszczyli

btw, nic do was nie mam, ale to co odwaliliscie na forum poprostu mnie zniszczylo
Nie no jak ja gralem na poczatku to Bryq zabijal nawet nie zle ale to moze dlatego ze to byl poczatek serwa i jako jeden z nielicznych mial mastera. Ale i tak good.
[ Dodano: 2 Sie 2010, 2010 20:49 ]RIP napisał(a):
mnie bawi to ze zawsze kazdy jest grozny z clanowym pt a sam gowno zrobi ... pfff
warek biegajacy z lizacym mu jaja priestem ... malice i papa. Wielka mi filozofia.
A sam w pojedynke to nikt nie przyszpanuje ? nooby
Solo warrkiem to mozesz zrobic laske...

Dostajesz duffa i musisz reloga robic. Wiesz ale akcje warrek + prich vs cale pt sa dobre. A i po to są klanowe pt+vt/ts zeby ludzie bali sie wchodzic do clony(ofc jak dla ma ogar)