Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 18:54:41
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:07:13 

Pochwały: 20
Disho napisał(a):
Wpisalem, i co?:) To niby te koxy? Tutaj owe koksy nawet nie zaliczaja sie do low playerow:) prist wali 2-3 hellishe z SH w drugiego prista i go scina, ludzie biegaja bez buffow-scrolli, wojak spada na 2-3 shoty, to sa te koksy i do tego z SH, chodz i tutaj sprobuj, nawet go nie macniesz? Co w tym innowacyjnego? Koksy? Na sexy najgorszy priest dalby 5 razy szybciej cura niz owe koksy z tego filmiku, koles rzuca malica i sin sklada woja z wirinomem na spike i thurst - ponownie, koksy, jaka w tym innowacja? a moze raczej "skad ten skill, skad ta moc" a raczej - gdzie

zal mi Ciebie człowieku.

Zagraj na US z ich itemami, to nie priv gdzie masz itemy jak inni, a pewnie nawet lepsze o_O

Na Sexy nie ma jakiegoś uber super poziomu, norma - są dobrzy gracze i są nooby, jak wszędzie

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:10:19 

Pochwały: 1
Przestańcie z tym : " osiągnij coś na usko " ... Nie bądźcie jak trustu ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:11:46 

Pochwały: 6
40 euro za co? nie chciało mi się czytać, wyjaśni mi ktoś to?

[ Dodano: 8 Sie 2010, 2010 11:20 ]
Disho napisał(a):
. Dam tobie wygrać 40 euro czyli rownowartość 2 csów w grze jeżeli skompletujesz 4-osobową drużynę ( mag,preist,rogue i warrior) i wygrasz z klanem Untouchables. Nie masz nic do starcenia tylko swój honor ..( którego i tak brakuje ) .Pozdro ( klanowicz Untouchables ( nie disho)- poprstu neicchailo mi sie robic tutaj konta)..Tyle w temacie- Naspisane dla chłopaków z góry , którzy się wcześniej wypowiadali

ale że 4v4?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:29:35 

jak dają to bierzcie ;p w końcu 40 euro to sporo ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:33:56 

Pochwały: 7
niech paskosz ze swoja ekipa sprobuja przeciez to takie kosiory :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:37:42 

hahhahaha ;p no ... jakby bracia moi na pielgrzymkę nie poszli to byśmy zagrali mhm ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 11:49:10 

Pochwały: 13
Pozdroâ„¢ napisał(a):
uwazam ze Mroczny jest najlepszym sinem z jakim gralem i jakiego widzialem

Nie mów, że to ten sam Mroczny co grał na aresie :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 12:05:29 

Pochwały: 7
tak to ten sam

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 12:31:47 

Pochwały: 13
Zabiłeś mnie :rotfl:

Pozdrów go :]

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 13:40:13 

baraspl napisał(a):
To i ja tu cos napisze. Wiesz dlaczego masz same negatywy w tym temacie? Bo uwazasz ze jestes niewiadomo jaki dobry a pokazujesz na tym filmiku zwykle akcje jak kazdy normalny gracz. Ja uwazam ze jak kogos poloze z lepszymi itemami na usko to jestem dobry, nie mowie ze nie przegralem zadnego vsa, a owszem zdarzalo sie ale to jest tylko gra... Raz uda ci sie rozwalic babashopa a raz padniesz od noba bez itemow... Zycie. Jesli naprawde uwazasz sie koksem to zapraszam osiagnij tyle co niektorzy na tym forum to wtedy porozmawiamy. I jeszcze jedna sprawa skoro nie babashopujecie dlaczego tak latwo chcesz oddac te 40 euro? :)

Natii scisnal 59 lvlem wojaka 80 babshoped, to oznacza ze jest dobry? Nie:) to oznacza ze wojak byl slaby, wez z tego nauke. Druga sprawa, skad pewnosc ze nie osiagnelem?:) Tak sie sklada ze kazdy z nas gral na usko - od poczatku na starym dobrym aresie i jak sie wychodzilo to postac szla za powazne pieniadze;) Ale najzwyczajniej w swiecie zaden z nas sie tym nie przechwala, nie odczepia kuponow jak wiekszosc z tego forum bo nie liczy sie to co bylo kiedys, tylko to co jest teraz. A teraz z czystym sumieniem moge powiedziec ze usko to tylko przedsionek pk, jakie mozna robic i jest na seyxko, bawia mnie osoby takie jak ty - zbyt muminkowate zeby grac na serverze pk a jak co do czego przyjdzie to pluacz.
A co tutaj mozna zbabashopowac? pathosy? valkirie? No jak ktos ma kase to sobie kupi, oczywiste:) I kto powiedzial ze ja chce oddac komukolwiek 40 euro, a tym bardziej latwo. Jesli uwazasz ze latwo, zbieraj swoich pr0 gamerow i loguj sie na sexyko:) chetnie podlapie od was troche boskosci.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 13:43:46 

Pochwały: 6
Disho napisał(a):
baraspl napisał(a):
To i ja tu cos napisze. Wiesz dlaczego masz same negatywy w tym temacie? Bo uwazasz ze jestes niewiadomo jaki dobry a pokazujesz na tym filmiku zwykle akcje jak kazdy normalny gracz. Ja uwazam ze jak kogos poloze z lepszymi itemami na usko to jestem dobry, nie mowie ze nie przegralem zadnego vsa, a owszem zdarzalo sie ale to jest tylko gra... Raz uda ci sie rozwalic babashopa a raz padniesz od noba bez itemow... Zycie. Jesli naprawde uwazasz sie koksem to zapraszam osiagnij tyle co niektorzy na tym forum to wtedy porozmawiamy. I jeszcze jedna sprawa skoro nie babashopujecie dlaczego tak latwo chcesz oddac te 40 euro? :)

Natii scisnal 59 lvlem wojaka 80 babshoped, to oznacza ze jest dobry? Nie:) to oznacza ze wojak byl slaby, wez z tego nauke. Druga sprawa, skad pewnosc ze nie osiagnelem?:) Tak sie sklada ze kazdy z nas gral na usko - od poczatku na starym dobrym aresie i jak sie wychodzilo to postac szla za powazne pieniadze;) Ale najzwyczajniej w swiecie zaden z nas sie tym nie przechwala, nie odczepia kuponow jak wiekszosc z tego forum bo nie liczy sie to co bylo kiedys, tylko to co jest teraz. A teraz z czystym sumieniem moge powiedziec ze usko to tylko przedsionek pk, jakie mozna robic i jest na seyxko, bawia mnie osoby takie jak ty - zbyt muminkowate zeby grac na serverze pk a jak co do czego przyjdzie to pluacz.
A co tutaj mozna zbabashopowac? pathosy? valkirie? No jak ktos ma kase to sobie kupi, oczywiste:) I kto powiedzial ze ja chce oddac komukolwiek 40 euro, a tym bardziej latwo. Jesli uwazasz ze latwo, zbieraj swoich pr0 gamerow i loguj sie na sexyko:) chetnie podlapie od was troche boskosci.

Bo ty i twój clan jesteście pro, a reszta świata to nic.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 14:26:42 

disho uwierz mi grałem z lepszymi niż ten wasz klan ;p Może wam się wydaje , że jesteście uber elo bo zabiliście maga na full syfie , nie ma to jak być pro haha :) Gadaniem , że jesteście najlepsi itd. tylko się błaźnicie , bo jest duużo lepszych od was osób ...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 14:26:43 

Pochwały: 2
Ja, siurek aka MrSiureX aka Sazabi, Maestro aka Zender, Sadok, Ravson i inna ekipa ustawilismy sie na MaxKO. Tak zownilismy ten server magami w jakies 2 tyg, ze musieli obnizyc sile novek bo ludzie sie skarzyli ze padaja... Te servery naprawde sa nudne, lepiej sie pkuje na usko, na sexy gralem to sie czulem jak na starych serverach gdzie pelno turasow i jakichs debili, ktorzy pmuja cie jakbys byl krolem ze slynnym powitaniem "s.a". Skoro uwazasz ze to nic to naprawde nie wiem juz jak ci to przetlumaczyc, ze jestes tylko kolejnym bambo na tym forum i skonczysz tak jak on... (Pozdrawiam Cie Bambo :*)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 14:38:58 

Pochwały: 20
Disho napisał(a):
Natii scisnal 59 lvlem wojaka 80 babshoped, to oznacza ze jest dobry? Nie:) to oznacza ze wojak byl slaby,

To oznacza, że wojak dostał server disconnected albo był debilem do potęgi entej.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-08-08 15:04:11 

Pochwały: 2
lkratosl napisał(a):
*Gourry rzeczywiscie jest jednym z najlepszych wojkow na serverze, zadko kto go zabije.

Niedawno on sam sie okreslal jako "najlepszy" (phi). Mowil ze nikt go nie zabil a tu nagle kolega mowi ze rzadko kto go zabije. Czyli jednak znajdzie sie taki "kozak" ktory osmieli sie rzucic ci wyzwanie. I ba, nawet z toba wygra ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 204 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  Następna strona