Ă
ĹĄciągacie program do znajdywania proxy
http://www.idg.pl/ftp/pc_3850/SurfAnony ... 0.1.0.html
1. Wchodzicie w zakładke proxy hunter i dajecie start hunting, wyskoczy mała tabelka naciskacie Start.
2. Czekacie chwile az program znajdzie troche tych IP , hmm z 1 minute.
3. Dajecie Export to i proxy analyzer.
4.Analyze i start(znów chwilke czekacie)
5.Export To Proxy Pool.
6. Klikacie na zakładke Proxy Capture.
7. Wchodzicie do gry
8. Logujecie sie
9. Wybieracie carnac west i wyskakuje nieszczęsna tabelka z regionem.
10. Alt + tab i w zakładce proxy capture klikacie 3 kropeczki , wybieracie miejsce w ktorym macie KO, a dokładniej KnightOnline.exe (NIE LUNCHER!)
11.Dajecie Or Pick i OK.
12. Próbujecie wejsc na carnac west, jeśli nadal wyskakuje region / dc / albo komunikat z programu Klikacie znowu Or pick i OK(to za kazdym razem wstawia nowe IP)
13. Znowu próbujecie wejsc na carnaca dając connect i tak kilka razy aż traficie na IP o które się nie będzie rzucac to porąbane KO

.
14. Acha moze Wam taka głupia mała tabelka z programu wyskoczyc po jakims czasie "Unregistered Software" to miejcie na Nią wyjebane

.
Działa 100%
Acha i mozna sie też najpierw logować a potem ustawiac all w programie. Jak kto woli.
Niestety nie wiem jak zareaguje na to gra, niby program ukrywa Wasze IP i podstawia inne, ale nie mam pojęcia czy są za to jakieś bany czy nie. Lepiej popróbować inną postacią przez jakiś czas(ja zacząłem dzisiaj z tym grać).
Ps. Gra troszke muli z tym programem, mniej FPSów ale lepsze to niz w ogole nie grać
0oDJo0