Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 17:50:10
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 22:45:46 

Pochwały: 28
23 prawie i ani widu ani slychu

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:03:40 

i jestem wręcz pewien, że pojawi się jutro na dodatek ss'a nie będzie miał nadal będzie pierdolił te swoje kawałki o telefonie o odpowiednich służbach, i na dodatek będzie wielce zaskoczony o jakiego ss'a chodzi a jego tłumaczenie będzie wyglądało mniej więcej tak "nie mam ss'a bo nie chciałem już męczyć kolegi kolegi aby mi go dał, albo ewentluanie coś tam wspominał na sb, że ja kogoś przekupiłem za jakies gb, tak masz rację z góry mówię tylko, że to były ciastka jak kiedyś zwierzak się na nie skusił"

naprawdę zaczynasz mnie irytować i sam nie wiem co mam z Tobą zrobić a najgorsze jest to, że jesteś czternasto latkiem siedzącym gdzieś w drugiej części Polski i tylko mnie wkurwiasz a ja jestem bezradny bo nic prócz wymieniania się z Tobą durnymi postami zrobić nie mogę i to mnie bardzo boli.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:10:36 

Pochwały: 1
Shanny Shanny :) Myślisz ze tymczasowo urobiles typa zeby nie dal mi tego ss'a i mozesz dalej scammowac? :) tyle dowodow ile mam wystarczy i telefon do rodzicow bedzie , nie martw sie ;) To ze banda jakis inteligentow z forum nie widzi twojej winy w przedstawionych dowodach to juz nie moj problem. KOnto na nk bylo mojego mlodszego brata wiec jesli przyjedziesz to sie ciut zdziwisz kolego :) No tego ze kumpla z ktorym gralem na oly tyle czasu mi urobisz to sie nie spodziewalem hehe :) Wpadaaaj do Radomia cwaniaku i nie gadaj tu glupot juz , myslisz ze twoje pokemony sie za tobą wstawią i już na sucho ci to ujdzie? Nie wymaga to ogromnej inteligencji , aby zrozumieć twoją winę.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:27:12 

Pochwały: 4
Skończ pierdolić zacznij działać.

rozkręcamy klimat,dzisiaj mamy..chillout.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:30:34 

urobił mi informatora więc jak mam zacząć działać? widocznie wrócili do współpracy hehz... :) Dostałem rano info ze Shanny napisal mu ze ma sprawe i pogadali sobie wiecej wiadomości od niego nie dostalem. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:34:54 

i po co kłamiesz z tego co wiem nie masz młodszego brata tylko starszych i to aż 3 czy tam 4 po drugie czy ty myślisz czasem nad tym co piszesz ?

pierwsza edycja :
Przyjadę do Ciebie i dostaniesz po ryju potem było że po przeliczneiu kosztów nie opłaca się potem było, że masz kuratora i gdyby nie to to już byś był xD

druga edycja :
przyjadę do Ciebie i dostaniesz po ryju na co ja ok czemu nie pójdę ci na rękę wyjadę w twoją stronę umówimy się gdzieś, po czym stwierdziłeś że pogoda jest niesprzyjająca a teraz to ja mam już wpadać do Ciebie tak ?

śmiechu warte

nie mam zamiaru kontynuować tej rozmowy bo do niczego ona nie prowadzi jak już pisałem to tylko rzucanie mięsem.

gn

Ostatnio edytowano 2010-12-17 23:39:07 przez Shanny^, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:38:34 

Mi bardzo przykro z tego powodu iz opierdalasz ludzi na itemy a te pokemony cię bronią i pomimo xxx dowodów i tego że obrobiłes juz 1/4 tego forum nadal uwazaja że jestes swiety , wiec nawet nie zamierzam sie fatygowac i wrzucac wiecej dowodow bo i tak cos znow wymyslicie hah :). A no i slabe info masz o mnie ;p Skoro ty taki cwaniak jestes to zapraszam ^^ Jesli jest tu jakis inteligenty i bezstronny czlowiek to niech przeczyta te wszystkie dowody + przyznanie sie Troskliwego w srodku tematu ze scammowali i niech się wtedy on wypowie...

[ Dodano: 17 Gru 2010, 2010 23:43 ]
Gwyn napisał(a):
TroskliwyMiś napisał(a):
hciałbym Ci powiedzieć, że twoje źródło, też nieźle wyskamowało :)
No, to już chyba jest wystarczający dowód na to, że shanny to złodziej.

Zwróćcie uwagę na "TEÅ»" - czyli kto jeszcze oprócz mojego źródła scammowal? :) hmmm? shanny?

Ostatnio edytowano 2010-12-17 23:48:03 przez Rosemary, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:47:38 

wiec luffy kolejne wrecz identyczny topic jak poprzedni z jednym wielkim failem. Twoja głupota poraża wręcz. Teraz czekamy na nagrania z rozmowy z rodzicamy Shannego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:48:46 

hmm przyznanie sie + ss'y rozmowy shannego o scammach to nic? prosilem o wypowiedz kogos inteligentnego a nie zjebanego debila czyt. Gloria pozdro . Ten scamm jest taki ewidentny , że aż zal mi ludzi ktorzy nadal uwazają , że nie ma żadnych dowodów ehh...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:51:23 

... jakie dowody spreparowana zedytowana rozmowa z gg to dowód? + "przyznanie" sie troskilwego mozna interpretowac na wiele sposóbów wiec to taki sam dowód jak te kolorowanki na ssach

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-17 23:52:47 

Możesz tak to sobie tłumaczyć , ale zobacz na datę tych rozmów , czyli rozmowe spreparowałem x miechow temu i teraz dopiero robie topic? mhm? A przyznaie sie Troskliwego ma tylko jedną interpretacje - tą właściwą. Wam żeby udowodnić winę to chyba trzeba winnemu przyłożyć pistolet do głowy i nagrać jego przyznanie się do winy, bo inaczej to zawsze jakieś ale heh...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-18 00:04:09 

Pochwały: 74
TroskliwyMiś napisał(a):
Jeżeli współpracą w skamowaniu nazwać tylko i wyłącznie expienie i pekowanie to ok Jestem skammerem. Chciałbym Ci powiedzieć, że twoje źródło, też nieźle wyskamowało :)

TroskliwyMiś napisał(a):
Skąd on bierze itemki mnie to nie interesuje. Logiczne, że broniłem bronie i będę bronić rodziny tak?

Czy to już nie jest wystarczające? TroskliwyMiś dobrze wie, że Shanny jest złodziejem i to potwierdził. Natomiast Luffy cóż... Trochę za dużo głupot pisze a za mało twardych dowodów.

Poniekąd nie wydaję mi się, żeby Luffy spreparował tą rozmowę z gg i jestem raczej przychylny wersji, że Shanny go przekupił/zastraszył etc.

Polecam też spojrzeć na daty/godziny tych rozmów. Pierwsza była kilka dni przed założeniem tematu.

Nie opowiadam się również po stronie Luffyego lecz po stronie ludzi, którzy nie lubią złodziei.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-18 00:05:12 

Jeden inteligenty , normalny czlowiek jak do tej pory się wypowiedział . Gwyn przy tych "emocjach" i liczbie pisanych postów na "szybkiego" zdarza się napisac cos glupiego :)
Jest taka mozliwość , aby jeden z modów rozstrzygnął to? Szkoda mi czasu na wypowiadanie się tutaj bo to efektów nie przynosi , więc niech ktoś przeczyta to wszystko i zdecyduje czy Shanny to złodziej, który okradł xx osób czy jest czysty i temat zostanie zamknięty.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-18 00:16:12 

wiesz to co napisał miś można interpretować na różne sposoby można to potraktować z ironią, i logiką która wynika już z pierwszego posta po którym widać, że obie osoby współpracują i są skamerami bądź tak jak ty napisać o mnie, że jestem złodziejem twój wybór twoja interpretacja. Fakt faktem luffy nie dał tego o co został proszony po razu drugi toczy się wokół mnie jakieś zamieszanie co nie ukrywam nie działa dobrze na moją osobę cóż, czyli teraz jestem oskarżony o przekupstwo i zastraszanie ?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-12-18 00:20:28 

Pochwały: 74
To tylko gdybanie, w moim przekonaniu zostało już udowodnione wystarczająco dużo abym mógł nazwać cie złodziejem. "Interpretacja" wypowiedzi TroskliwegoMisia jest tylko jedna, choć wiem, że teraz będziecie się starać udowodnić, iż jest inaczej. Cóż, mogliście wcześniej się dogadać co ma mówić, tym razem cię nie obronił a wręcz przeciwnie - wkopał.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Następna strona