s?ysza?em ?e KnightEmpire wyjdzie ju? 8...
nie wiem jak wy ale ja napewno tego nie ?ci?gn? z wielu wzgl?d??w
np.
-Wielka utrata wa?no?ci levelu, teraz ka?dy idiota bedzie miec 60
-Wielki spadek warto?ci przedmiot??w - moj chityn bow bedzie wart nie 1MLRD ale 100mln..
-DROP!!! - shardy w MYKO ponoc lecia?y z potwork??w na 30 levelu (mmmm super!....)
dla mnie wprowadzenie tego KE to jakby to samo co skasowanie wszystkich postaci
lepiej zrobi? totalny reset serwera ni? wprowadzac ten crapowaty dodatek
ju? widz? hordy turk??w biegaj?cych rado?nie po Moradon w CompleteRobe+10/mp hahahah wspaniale marzy?em o tym by ka?dy kretyn w kilka dni sta? si? lepszy ni? ja przez ponad rok
w sumie mo?na ?ci?gn?? ?eby sie po?mia?, ale je?li oka?e si? tak jak w MYKO to ko?cz? z tym oficjalnie i w 100% przerzucam si? na GW albo Lineage....... (-_-).....
nie wiem jak wy, ale ja wol? by? bardzo dobry w czym? s?abym ni? beznadziejny w czym? ekstra
poprostu nie uszanowali ludzkiej (naszej?) ci??kiej pracy.
napisa?em co s?dz? o tym co si? sta?o z MYKO, teraz chc? zniszczy? USKO
je?li moderatorom/administratorom nie podoba si? to co napisa?em to mo?ecie usun?? ten temat/da? mi ostrze?enie/zbanowac/spali? na stosie/nabi? na pal/ - je?li zepsuj? moj? ukochan? gr? to i tak wi?cej pewnie tu nie zawitam

rozumiem ze w myko by?o KnightAssco?tam a do usko dodaj? KnightEmpire i KE jest poprawion? wersj? tego shitu ale i tak nie wierz? by da?o si? to poprawi?, conajwy?ej usun??...
przepraszam je?li kogokolwiek, w jakikolwiek spos??b tutaj urazi?em ale jest to tylko moja opinia, kt??ra z biegiem czasu mo?e si? znacznie zmieni?, pisz? to pod wp?ywem znacznego impulsu nerwowego..
pozdrawiam - by? mo?e poraz ostatni(?)...