Witam, postanowiliśmy rozpocząć projekt nowego servera Knight Online, poszukujemy ludzi z wiedzą chętnych do wspolpracy, prace nad projektem dopiero się rozpoczeły planujemy stworzyć coś nowego w świecie Knight'a jednocześnie będąc old school'owym projektem. Nie chcemy wprowadzać nowych "cukierkowych map" i itemów / projekt opierał się będzie na dawnym MyKo z nowymi elementami.
Jak będzie wyglądał server ? będzie to połączenie Farm z PK, mianowicie gracz rozpoczynał będzie gre z 1 lvlem, lvl 59 będzie mozliwy do osiągnięcia po około 4h gry (dostep do andream), nastepnie poziom trudności lvlowania będzie stopwniowo się podnosił aż do lvla 80 (nowa mapa pk dostępna tylko od lvla 70+), lvlowanie będzie możliwe na 2 sposoby poprzez standardowy [bićie mobów] oraz poprzez nowe questy (na każdy lvl będzie quest odpowiadający trudnością poziomowi gracza), zdobywanie itemów będzie również rozdzielone na 2 sposoby [bicie bossów] oraz wykonywanie questó, jestesmy otwarci na wszelkie nowe pomysły ktorę będzie mozna wprowadzić do gry by ją uatrakcyjnić.
Co do donatorów/PUS nie zamierzamy wprowadzić itemów do sklepu, jak narazie jedynym pomysłem co do power-up-store jest wprowadzenie premium ktorę będzie zwiekszało drop rate o 10% oraz exp o 25%, paczki potów [kazdy gracz bedzie mogl uniesc 150potów hp/many] dla donatorów wprowadzimy paczki potów po 5000/hp/man, nadal myślimy nad wprowadzeniem innych udogodnien jednocześnie nie zapewniających tzw. OverPowerd dla donatorów.
Kogo szukamy ?
Szukamy osob do tworzenia nowych questów [co pochłania wiele czasu].
Obecnie jesteśmy w trakcie poszukiwania sponsora dedykowanego dla servera [co oferujemy ? wszystkie dochodzy z pusa przez pierwsze 6/miesiecy tylko dla sponsora, nastepnie dochod z PUS bedzie dzielony poprzez wszystkich członków grupy biorącyh udział w tworzeniu serwera[oraz sponrosa] po odjęciu kosztów utrzymania[server dedykowanego]
Szukamy grafików do stworzenia unikatowego layoutu.
Jak już pisałem jesteśmy otwarci na wszelkie nowe pomysły ktore proszę dodawać tutaj
Co już posiadamy ?
Z mojej strony moge zapewnic wszelkie updaty ASM [ebenezera/clienta], tworzenie nowych questów / pomoc graficzna(na poziomie początkującym)
Jednoczesnie zapewniamy ze wszielkie 'bugi' zostaną załatane przed oficjanlym relasem serwera.
Wiem iż KOW kiedyś posiadało swój prywatny serwer, może teraz w połączeniu sił stworzymy cos czego jeszcze nie było.
Dziekuje i pozdrawiam
Kontak :
devile@windowslive.com