TrustU napisał(a):
Trinity napisał(a):
ban pls koło jawnie przyznaje się, że jest złodziejem
Trustu: No i ? Jeszcze dyplom mi wydrukuj.
Trinity: Nie pyskuj.
Zreszta w/e... Zaczęło się od powstania prawie full spolszonego serwera i co macie ? Zostało... słownie 5 osób na tym forum które nie scamowały, a kto wie czy kiedyś będą. "Kolejne cw drama" a ja znowu powtarzam, dramy to robiłem ja i co niektórzy z mojej starej ekipy, a te kilka gb scamy to lepsze sie robiło na poczekaniu w 3 min, bo coś było trza z mercha ściągnąć ;f
Blizzard planował wprowadzenie polskich realmów do wow'a, co narazie mu nie wychodzi, przez nasz podatek od podarunków (recruit a friend i to prawo ze sobą niewspółgrają), ale może to i lepiej, bo by było to samo xd. Jest już przykład kochanego BL'a, na którego ostatnio sie przeniosłem.
->Urywek z trade chatu<-
Człowiek A: Koleś o nicku XXXX to ninja !! Zajebał wszystkie looty i logout !! Ignore i report go !! Nie raidować z nim!!
W odpowiedzi:
Człowiek B: Pierdol sie
Człowiek C: No i ... mnie to obchodzi
Człowiek D: A ja to bym zjadł batona
Człowiek E: I nie ma opierdalania sie !
Człowiek F: Włącz masterloota nastepnym razem, a nie na chacie pierdolisz szmato
Większość z was zgrywa świętych, ale tak to wygląda i u was. Założe sie, że siedząc troche na cw znalazłoby sie coś takiego na ogólnym, a poza... hmmm... kotem?peyo? no i szmatą zwierzakiem nie ma na tym forum "czystej" osoby
Ja przynajmniej jestem szczery

. Chociaż to co innego, bo w ko już mam wyjebane... jakbym miał scamować to też bym sie nie przyznawał ;oo