Gzaor napisał(a):
przydalby sie scar on by to rozszyfrowal
Proszę bardzo.
W pierwszym zdaniu "Nie wiem czy to konto jest dalej pod wodzom pierwszego wlasciciela w kazdym badz razie zabral mi 20m." MrCairo chciał opisać swoje skołowanie faktem, że nie wiedział czy owe konto jest dalej pod batem starego właściciela, jednakże owy osobnik z batem zabrał mu zgaduje, że podstępem nie bagatelną sumę 20m. "Myslalem ze to znajomy bylego sharera pisal ze pierwszy wlasciciel." tutaj z kolei autor mógł zarówno opisać jak to myślał, że rozmawia z znajomym byłego sharera a faktycznie był to właściciel, lub myślał, że znajomy byłego sharera napisał mu, że rozmawia z pierwszym właścicielem. Tutaj musiał bym się zwrócić do profesora Miodka. Teraz zaczynają się schody "Napisal ze sella skele belta mowie ile , on 180m ja mowie tam ze 160m dam max bo nie bd pieniedzy morzil, mowi ok ale zende ma go na tobole(Zende z suba HAWK) mowil ze jak kupie odda roznice." Owy jegomość z batem chciał sprzedać coś co nazywa się "skele belta" i MrCario nie omieszkał zapytać się o cenę owego przedmiotu, w odpowiedzi przeczytał 180m, jednak dla MrCario było to za dużo o 20m, chciał dać 160m nie więcej. Z tym mam najwięcej problemów co znaczy "bd" czy "morzil" nie mam zielonego pojęcia, spróbuję to luĂ
Âşno zinterpretować, autor chciał napisać, że nie będzie pieniędzy mnożył, moczył lub morze. Bat odpowiada ok, ale "Zende" pewnie jakiś jegomość ma go na jakimś innym jegomościu o dĂ
Âşwięcznej nazwie "tobole" i owa "Zenda" jest z pod-klanu HAWK. Na koniec bat powiedział mu, ale ja bym się skłonił w napisał, że odda mu różnice. "Kupilem i lognal" tutaj autor opisuje jak to kupił i potem "lognal" niestety nie wiem co to znaczy :C "A o to ss jak ponownie sie zalogowal." Tutaj napisał, że to jest Schutzstaffel pewnie jacyś neonaziści jak się zalogował. "Pytalem sie czy odda etc a on tylko ZZZZZZZZ czy !!!!!!!!" Chyba nie muszę tłumaczyć bo jest to jedyne prawie poprawne zdanie w całym tekście.
Na moje sprawa jest prosta, MrCario chciał kupić za 160m przedmiot bat chciał sprzedać za 180m. MrCario upierał się przy 160m to bat go wyśmiał, że jak kupi za tyle to mu da 20m. MrCario kupił owy przedmiot za 160m i chce by bat mu "oddał" 20m.