Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 19:25:42
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 13:28:41 

Zwierz@K napisał(a):
Powiedział paskosz, co bez koxpa to do CZ nie wchodzi. Ktoś cię kiedyś w ogóle na PK widział? Czy tylko full pk servach "wymiatasz"?

chyba cie poyebayo , my z k0xpem ??????? ???? ?? ??? chyba z egzorem sobie poyebales ,

a tak wgl :

... paskosz ... na rope , co z mojego konta ... piszesz o jakichs zakladach ... , dajesz jaja .. za to masz skoczyć do pompki ,

jak jestescie takie pro koksy co mają po 3 mln npkow przez pare lat no lifienia , moze nie kazdy ma zamiar wydawac co miesiac 100 na glupia gre i marnowac cale zycie przed takim kurestwem , tę samą przyjemonosc mam z grania na prywatach gdzie kazdy ma takie same itemy i tam widac kto ma skilla a kto ciągnie pompkę ,
zapraszamy na TWKO na hum sajd , zobaczymy kto będzie górą ,
... ... wam w ... ... cipy zajebane

aa i zbaniujcie TrustU z forum bo ja mam mniej postów od niego

trustu scammer okradl mnie raz na 50 mln i jeszcze potem na 20 mln i na 30 souli ! , nie mam dowodów ale możecie mi wierzyć na słowo !

ja > wy

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 13:44:49 

Pochwały: 74
Kolejny płaczący no-name. Nie znam cię, więc ... jesteś wart. EoT

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 13:46:30 

tez cie nie znam ale ... i tak nie umiesz grać pewnie :p ,a tak btw nie jestem no - name :/
mama nadała mi piękne imię - Jezus

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 13:58:56 

Pochwały: 60
venoo napisał(a):
jak jestescie takie pro koksy co mają po 3 mln npkow przez pare lat no lifienia , moze nie kazdy ma zamiar wydawac co miesiac 100 na glupia gre i marnowac cale zycie przed takim kurestwem

Mam tylko 0,5M NP :((pomijając prawie 1M NP które kiedyś przepadło z donate)

i jak ja to robię, że nie wydałem ani zł w tą gre, a często mam premke ? hmm :) aaa bo się da przeca z mercha kupić :) tudzież za GB KC kupić :D

Co do skilla Zwierza, miałem przyjemność z nim grać i człowiek ma honor, bo nie rozumiał czemu jak w nas wjezdzali w 2 party na spota, gdy on grał jako zastępca na priście, to townowaliśmy by robić regrupa ;P On najchętniej tą całą watahę na klate wziął ;P

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 14:03:29 

Ty mnie nie znasz, bo frajerom poznać się nie dam. Ja nie znam ciebie, bo najwidoczniej nie byłeś tego wart.

Kończąc ten żenujący topic, który wieczorem zamknę, info do wszystkich:

Gdzie wy, lokalni wymiatacze, ownerzy DCZ, masterzy prv-serverów, zwycięzcy vs-ów z turkami, koxperzy, bugerzy, babashoperzy, gdzie wy wszyscy byliście, gdy takie klany jak Memento Mori, DeusManus, AskMe/Dont4sk, Oblivion, Immortals, NietYkalni, SapientesGladio, MyszOrki (i inne świetne polskie klany, ktrych nazw ze względu na swego zaawansowanego alzheimera nie pamiętam) tworzyły i dominowały na scenie KO, gdzie wy ... wtedy byliście? Teraz, jak już nikt z wyżej wymienionych nie gra, to jak grzyby po deszczu wyrastają masterzy i ownerzy KO, co to sami isiloona robią i każdego na vs-ie pocisną, ba na klate biorą ośmioosobowe party. No rewelacje. Banda frajerów, co jak byli niszczeni to siedzieli cicho, a jak prawdziwi gracze grać skończyli, to nagle morda im się nie zamyka podczas wyliczania swych zasług. Serio, miejcie odrobinę godności i nie kompromitujcie się, tak jak paskosz, który próbuje wmówić innym, że cokolwiek w tej grze znaczył, mając 10k NP w DCZ, bo to jest żenujące, podobnie jak chwalenie się osiągnięciami na privach. KO to było USKO, a USKO istniało do 2009 roku. CW to jest żart, a nie server, DCZ to nie PK, 50k np to żaden wynik. Więc nie dodawajcie sobie teraz zasług, bo w czasach, gdy w KO grało cało Forum, to was ... nie znał nikt. Teraz ktoś tam was kojarzy, ale głownie ze scamów, bugów, koxpienia albo frajerskich tematów z cyklu 'CW drama". Å»ałosne...

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 14:15:09 

Pochwały: 3
Zwierz@K napisał(a):
Ty mnie nie znasz, bo frajerom poznać się nie dam. Ja nie znam ciebie, bo najwidoczniej nie byłeś tego wart.

. Å»ałosne.

Dokładnie wyjąłeś mi to z ust , szczególnie , że grałem z tobą w Oblivionie , co do pozostałych klanów to też grałem na pathosie w askme , dontask Outsiderzy gralem w tę grę od MYKO .
nie pod tym nickiem .

a tak pozatym , O ... ALE GRADEM NAKURWIA !

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 14:24:41 

Pochwały: 60
Małe i skromne pytanie, po co 2 konta ?

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 14:26:18 

Zwierz@K napisał(a):

Kończąc ten żenujący topic, który wieczorem zamknę, info do wszystkich:

Gdzie wy, lokalni wymiatacze, ownerzy DCZ, masterzy prv-serverów, zwycięzcy vs-ów z turkami, koxperzy, bugerzy, babashoperzy, gdzie wy wszyscy byliście, gdy takie klany jak Memento Mori, DeusManus, AskMe/Dont4sk, Oblivion, Immortals, NietYkalni, SapientesGladio, MyszOrki (i inne świetne polskie klany, ktrych nazw ze względu na swego zaawansowanego alzheimera nie pamiętam) tworzyły i dominowały na scenie KO, gdzie wy ... wtedy byliście? Teraz, jak już nikt z wyżej wymienionych nie gra, to jak grzyby po deszczu wyrastają masterzy i ownerzy KO, co to sami isiloona robią i każdego na vs-ie pocisną, ba na klate biorą ośmioosobowe party. No rewelacje. Banda frajerów, co jak byli niszczeni to siedzieli cicho, a jak prawdziwi gracze grać skończyli, to nagle morda im się nie zamyka podczas wyliczania swych zasług. Serio, miejcie odrobinę godności i nie kompromitujcie się, tak jak paskosz, który próbuje wmówić innym, że cokolwiek w tej grze znaczył, mając 10k NP w DCZ, bo to jest żenujące, podobnie jak chwalenie się osiągnięciami na privach. KO to było USKO, a USKO istniało do 2009 roku. CW to jest żart, a nie server, DCZ to nie PK, 50k np to żaden wynik. Więc nie dodawajcie sobie teraz zasług, bo w czasach, gdy w KO grało cało Forum, to was ... nie znał nikt. Teraz ktoś tam was kojarzy, ale głownie ze scamów, bugów, koxpienia albo frajerskich tematów z cyklu 'CW drama". Å»ałosne...

Dokładnie stare dobre czasy kiedy to na Aresie tłukliśmy się wraz z inferniakami i deusami ramie w ramie. Ale potem przejście na orki i nie było już MM ale z tego co pamiętam SunShine czy coś takiego leader Shadow_Of_Death, to były czasy wtedy miałem z 15-16 lat i już jakie znajomości i itm :D.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 15:22:00 

Cat^ napisał(a):
Małe i skromne pytanie, po co 2 konta ?

tamto juz odchodzi w niepamięć , bo przypomniałem sobie passy do tego :)

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 15:33:06 

Phil napisał(a):
grałem z tobą w Oblivionie

nick

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 16:07:48 

nie pamiętam

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 16:15:32 

Czyli tak jak mówiłem, jesteś no-name, którego nikt nie zna.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 16:49:51 

Pochwały: 1
no no spoko też swego czasu grałem w Oblivionie, ale nie latam i nie jaram się czego to ja nie osiągnąłem i kogo to ja nie zajebałem na vs... it's just game ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 16:58:33 

zwierzak poluzuj zwieracze , jestem no name za to ty jestes największym ,najlepszym graczem polskiej sceny .. BA ! światowej sceny gry Knight online !

aż wstałem z fotela i zacząłem bić brawo na stojąco
:rotfl:
:rotfl:

P.S
a pewnie u Ciebie na wiosce nikt Cię nie zna :D haha mocne

Tytuł:
PostNapisane: 2011-04-24 17:24:09 

Rosemary napisał(a):
no no spoko też swego czasu grałem w Oblivionie, ale nie latam i nie jaram się czego to ja nie osiągnąłem i kogo to ja nie zajebałem na vs

No bo ty akurat nie masz się czym pochwalić, bo byłeś członkiem trzeciej kategorii... Phil aka veno to samo, więc nawet mu wstyd swój nick podać, ale dalej będzie szczekał kto to nie on...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 195 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona