Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-16 01:19:10
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 11:27:57 

Pochwały: 13
Rip1991 napisał(a):
Nastepne primo... Zbroja donatora ? caly set +8 OMG , z 30 shardow ktore wydropilem i zaden nie wyszedl +7 , mimo to ze drop jest +6.

Z tym się zgodzę, że faktycznie coś nie hasa z anvil, bo spaliłem wczoraj pod rząd 14 itemów +6 i żaden nie wszedł. Później jeszcze próbowałem dwa razy z pełnym inventory, śladowe ilości wyszły, a przecież 20% to wcale nie tak mało. :/

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 17:11:26 

Widze, ze release officiala opoznil sie o tydzien. Pewnie przez moj wyjazd no ale lepiej doszlifowac pare kwesti anizeli potem slyszec placze. Co do tego, ze komus nie pasuje. No coz zawsze tak sie zdarza. Co do zarzutow, ze to "pseudoangielski" to smieszna sprawa bo krytykujecie angola. Trzeba bylo najpierw zapytac kogos kto sie urodzil w kraju anglojezycznym zanim sie skrytykuje. Ot moje zdanie. Wieje pewnie po oczach dlatego, ze wiekszosc nie zna angielskiego na tyle, azeby uzywac go w sposob zrozumialy.

@Rip1991 radzilbym zmienic ton wypowiedzi chyba, ze faktycznie jestes dzieckiem i rocznik przy Twoim nicku nic nie znaczy. Wiek zobowiazuje szczegolnie jak sie ma wiecej niz 15 lat. Ciekawa opinia a czas pokaze co faktycznie bedzie. A wczesniej jak z donatem bylo? Tez bylo i to wiecej. Jakies bronie nie bronie. Czasow 1098 chyba nie pamietasz. Skoro spaliles tyle itemow na +7 to znaczy, ze masz niefart bo ja jakos nie mam takiego szczescia i jakos mi wychodzi. Pokaz mi choc jedna osobe co ma rol'a +2. Szczerze mowiac nie widzialem (gora +1). Beta to beta i jest for fun. Nie wiem po co sie denerwowac. Co do iron setow to biegaja owszem bo duzo bosow ubili i na ewentach sie im upieklo. Na becie co chwile byly ewenty wiec kazdy mogl zdobyc cos dla siebie. W ogole nie rozumiem takiego plakania. Zeby bic NPC'ty w townie trzeba miec dobra ekipe zeby wbic. Co do NP w town to jest to kwestia jednej kolumny w db. Z reszta malo to sie NPC bije na wojnie dla NP? Nie badzmy smieszni. Nie wiem skad masz informacje, ze ludzie sobie przywlaszczyli nazwe serwera skoro wiekszosc starej ekipy sie tym zajmuje. Swoja droga ciekawe czy potrafisz racjonalnie rdzen swojego procka wykorzystac pomijajac granie w gry.

Co do anvila to cos czuje, ze nakrece filmik :P

Ogolnie to zrob sam serwer i zajmij sie wieloma kwestiami. Zobaczymy czy dasz rade.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 18:28:42 

Pochwały: 2
No z tymi eventami to prawda :) Ja na chwile wbiłem i zgarnąłem iron seta i csa xD
Ale i tak oddałem to komuś.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 19:06:41 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
Aż się spytałem "angola" o te newsy, tylko się uśmiechnął nad poprawnością niektórych zdań. To że ktoś native speaker to nie znaczy, że pisze poprawnie, tak samo jak to że ktoś nim nie będący nie robi tego. Zresztą, czytając wiele postów na choćby tym forum można zauważyć, że ojczysty język bywa zagadką.

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 20:09:34 

CapaciousCore napisał(a):
Widze, ze release officiala opoznil sie o tydzien. Pewnie przez moj wyjazd no ale lepiej doszlifowac pare kwesti anizeli potem slyszec placze. Co do tego, ze komus nie pasuje. No coz zawsze tak sie zdarza. Co do zarzutow, ze to "pseudoangielski" to smieszna sprawa bo krytykujecie angola. Trzeba bylo najpierw zapytac kogos kto sie urodzil w kraju anglojezycznym zanim sie skrytykuje. Ot moje zdanie. Wieje pewnie po oczach dlatego, ze wiekszosc nie zna angielskiego na tyle, azeby uzywac go w sposob zrozumialy.

@Rip1991 radzilbym zmienic ton wypowiedzi chyba, ze faktycznie jestes dzieckiem i rocznik przy Twoim nicku nic nie znaczy. Wiek zobowiazuje szczegolnie jak sie ma wiecej niz 15 lat. Ciekawa opinia a czas pokaze co faktycznie bedzie. A wczesniej jak z donatem bylo? Tez bylo i to wiecej. Jakies bronie nie bronie. Czasow 1098 chyba nie pamietasz. Skoro spaliles tyle itemow na +7 to znaczy, ze masz niefart bo ja jakos nie mam takiego szczescia i jakos mi wychodzi. Pokaz mi choc jedna osobe co ma rol'a +2. Szczerze mowiac nie widzialem (gora +1). Beta to beta i jest for fun. Nie wiem po co sie denerwowac. Co do iron setow to biegaja owszem bo duzo bosow ubili i na ewentach sie im upieklo. Na becie co chwile byly ewenty wiec kazdy mogl zdobyc cos dla siebie. W ogole nie rozumiem takiego plakania. Zeby bic NPC'ty w townie trzeba miec dobra ekipe zeby wbic. Co do NP w town to jest to kwestia jednej kolumny w db. Z reszta malo to sie NPC bije na wojnie dla NP? Nie badzmy smieszni. Nie wiem skad masz informacje, ze ludzie sobie przywlaszczyli nazwe serwera skoro wiekszosc starej ekipy sie tym zajmuje. Swoja droga ciekawe czy potrafisz racjonalnie rdzen swojego procka wykorzystac pomijajac granie w gry.

Co do anvila to cos czuje, ze nakrece filmik :P

Ogolnie to zrob sam serwer i zajmij sie wieloma kwestiami. Zobaczymy czy dasz rade.

Twoja obrona jest tylko wiek ? To ze jestem rocznikiem 91 to jestem gorszy ? / zreszta nie placze i nie plakalem jak to pisałem, bo ja to pisałem z usmiechem na mordzie ;]

To napewno nie jest 20 % na +7 bo nawet na usko wpierdalalem wiecej szmat i claverow na +7 niz tutaj.

Bizuterie +2 są.

Zagra u was max 50 osob i taki finał.
Tylko sie pograżacie , a dawna ekipa z PKO pewnie spali sie ze wstydu ze taki shit jest.
A stawiac serverow nie mam zamiaru bo mnie to nie interesuje.

Nic wiecej nie pisze na temat tego serva bo nie chce mi sie wchodzic do tego tematu i namawiac ludzi ze straca czas grajac tutaj , narq ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 20:38:01 

Nie chodzi o wiek tylko o kulture. A odnosnie placzu to wiadomo o co chodzi. Zawsze sie znajdzie osoba, ktora bedzie plakac, ze cos jej nie pasuje. Juz powiedzialem, ze mozesz sobie robic swoj serwer i tyle.

Wnioski wyciagnie sie po czasie. Twoje wrozenie z kuli, ze bedzie 50 osob na nikim nie robi wrazenia. Czas pokaze.

Powiedz mi kto sie ze starej ekipy spali ze wstydu bo jestem ciekaw. Zapewne znasz ich lepiej niz ja.

Raczej nie masz dobrych argumentow i tyle. O czym my tu wlasciwie dyskutujemy? O tym, ze miales niefarta przy anvilu? PKO jakbys dobrze wiedzial zawsze dzielilo zabawe na 3 kwestie. Troche expienia zeby nudno nie bylo, troche farmienia zeby nie bylo nudno i troche pk zeby nie byl to typowy PK serwer.

Swoja droga my z porownania do innych nie kierujemy sie checia zysku. Donaty maja byc "ciut" lepsze anizeli zwykle itemy. A nie jak na wiekszosci serwerow, ze overpowered donation guy.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 21:06:43 

CapaciousCore napisał(a):
Nie chodzi o wiek tylko o kulture. A odnosnie placzu to wiadomo o co chodzi. Zawsze sie znajdzie osoba, ktora bedzie plakac, ze cos jej nie pasuje. Juz powiedzialem, ze mozesz sobie robic swoj serwer i tyle.

Wnioski wyciagnie sie po czasie. Twoje wrozenie z kuli, ze bedzie 50 osob na nikim nie robi wrazenia. Czas pokaze.

Powiedz mi kto sie ze starej ekipy spali ze wstydu bo jestem ciekaw. Zapewne znasz ich lepiej niz ja.

Raczej nie masz dobrych argumentow i tyle. O czym my tu wlasciwie dyskutujemy? O tym, ze miales niefarta przy anvilu? PKO jakbys dobrze wiedzial zawsze dzielilo zabawe na 3 kwestie. Troche expienia zeby nudno nie bylo, troche farmienia zeby nie bylo nudno i troche pk zeby nie byl to typowy PK serwer.

Swoja droga my z porownania do innych nie kierujemy sie checia zysku. Donaty maja byc "ciut" lepsze anizeli zwykle itemy. A nie jak na wiekszosci serwerow, ze overpowered donation guy.

Ale to było mocne ;]

Następnego posta napisze jak wystartuje server i zobaczymy wtedy kto bedzie mial argumenty ; )

Tytuł:
PostNapisane: 2011-05-29 21:42:33 

Pochwały: 15
miałeś nie pisać

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 13:11:08 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 16:00:55 

Twój mirage przy nicku jest brzydki, moje H ładniej wygląda :(

Może i kombi i to na podwójnym gazie, ale dusze ma sportowca !!

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 16:01:59 

wole nazi ;D

Jutro Official !

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 17:49:11 

Mam nadzieje ze nie bedzie tych obrzydliwych armorow ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 18:41:22 

to są donate armory. Także będą :p

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 19:05:07 

Pochwały: 19
Hmmm może pykne jutro. No to robimy ekipe ?

Tytuł:
PostNapisane: 2011-06-02 20:04:53 

Sebo napisał(a):
Hmmm może pykne jutro. No to robimy ekipe ?

Byś grał na becie to byś nie musiał sie teraz pytać :(

Może i kombi i to na podwójnym gazie, ale dusze ma sportowca !!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 254 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Następna strona