Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-12 22:20:11
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 15:25:08 

Pochwały: 28
I setki shackowanych graczy graly na privach sciagaly boty i robily pasy w kafejsce ta? omg....

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 15:35:45 

Choli napisał(a):
QoooQ napisał(a):
na 99% jestem pewien że wina nie była po mojej stronie.. dziwnym trafem mój hack na aresie był tego samego dnia lub kilka dniu później jak k2 napisało że będą zwracać itemy :| opcja że miałem keyloggera odpada , nie gram praktycznie w KO więc po co miałbym ściągać jakiś hacki i inne pierdoły dodatkowe do KO, antyvira mam dobrego więc nawet jak bym coś miał to do tej pory by wykrył. złamanie hasła metodą brut-force odpada , po 1 zbyt długie i złożone hasło po 2 nikt nie znał loginu do gry dlatego uważam że wina jest po stronie k2 i staram się o zwrot itemów. Ciekawi mnie dodatkowo w jaki sposób został dokonany włam/kradzież

Oscamowanie kont to jedna z większych zagadek ko przykładem jest Arise który dostał dc po chwili się zalogował? i zasealowane itemy znikły z konta. Co nie zmienia faktu że powodów może być mnóstwo np. :
-Grałeś na jakimś privie w ko ( w którym był mały dodatek, a antywir o nim nic nie wie)
-Grałeś w inna grę gdzie miałeś jakieś "wspomagacze"
- Zrobiłeś gdzieś podobne passy a ktoś to wykorzystał
itd

QoooQ napisał(a):
nie rozumiem tego :| "gram/grałem" na Aresie

"wejśc na inne serwery gdzie trzymałem inne eq i dziwnym trafem wszystkie postacie również znajdowały się w tym samym meijscu w moradon co na aresie ALE itemy są "

Wywnioskowałem że innym serverem może być "cW" na który turki mają block ip, jednak od pewnego czasu niefortunnie dużo turków na cw ( turki dowiedziały się czym jest proxy)

nie gram na na oficialnym usa ko a co dopiero prv ... :D
nie gram w inne gry mmorpg, jedynie grałem via www ale i z tym koniec
jeśli chodzi o pasy to zawsze daje różne , w e-mailach daje różne pytania i różne odpowiedzi
Ja naprawdę nie jestem jakimś noobem żeby dać się tak zrobić:|
Na Aresie nie pamiętam gdzie zostawiłem kazdą postać (główną chyba w esland) a inne możliwe że w luferson , po hacku wszystkie postacie były w moradon , jak okradli mnie ? nie mam pojęcia ale liczę na to że k2 wyjaśni. co do innych serwerów to na beramusie miałem jako takie itemy warte z 20-40 GB i na cypherze duuuuuuużo cenniejsze i też nie zostały ruszone (może coś znikło ale te itemy mam tyle czasu że pamiętam tylko te najlepsze):)

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 15:43:38 

Pochwały: 6
Gloria napisał(a):
I setki shackowanych graczy graly na privach sciagaly boty i robily pasy w kafejsce ta? omg....

Egzamin szkoły podstawowej kłania się podpunkt "czytanie ze zrozumieniem" jeśli dalej nie rozumiesz o godzinie 14:59 udzieliłem ci wyjaśnień do jakże żenującego posta twojego,
a za tak bezsensowne posty twoje, powinny być warny spore.

QoooQ napisał(a):
nie gram na na oficialnym usa ko a co dopiero prv ... :D
nie gram w inne gry mmorpg, jedynie grałem via www ale i z tym koniec
jeśli chodzi o pasy to zawsze daje różne , w e-mailach daje różne pytania i różne odpowiedzi
Ja naprawdę nie jestem jakimś noobem żeby dać się tak zrobić:|
Na Aresie nie pamiętam gdzie zostawiłem kazdą postać (główną chyba w esland) a inne możliwe że w luferson , po hacku wszystkie postacie były w moradon , jak okradli mnie ? nie mam pojęcia ale liczę na to że k2 wyjaśni. co do innych serwerów to na beramusie miałem jako takie itemy warte z 20-40 GB i na cypherze duuuuuuużo cenniejsze i też nie zostały ruszone (może coś znikło ale te itemy mam tyle czasu że pamiętam tylko te najlepsze):)

Od kiedy gram w tą grę, wszystko w niej jest możliwe. Nie takie cuda się działy, nie takie itemy ludzie tracili w nieoczekiwanym momencie.
Podałem ci parę przykładów dla których możesz mieć scamma jednak jeśli chodzi o rollbacka postaci, naprawdę wątpię że k2 ci go zrobi oni takie sprawy od zawsze mieli głęboko w czterech literach.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 15:51:33 

Choli napisał(a):
rollbacka postaci, naprawdę wątpię że k2 ci go zrobi oni takie sprawy od zawsze mieli głęboko w czterech literach.

czy naprawde nie mozesz przeczytac 13452134621346 moich postow i 135134613246 postow na 1352345146 forach gdzie ludzi pisze iz odzyskuja itemy po folk filage scamie? i na officjalnej stroni sa komunikaty o restore item? czy naprawde jestes az tak ulomny ze dwoch prostych zdan nie rozumiesz?

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 15:52:00 

ja nie chce rollbacka konta ponieważ konto mam a po 2 domagam się części itemów które zostały mi skradzione (pełnej listy nie pamiętam więc podałem im tylko te które na 99% były na koncie) jeśli to zrobią to na 100% nie będą to moje przedmioty które zostały mi skradzione tylko nowe , wygenerowane ;). Liczę się z tym że nie uzyskam zwrotu ale lepiej spróbować niż od razu mieć podejście że się nie uda/da rady "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 16:10:48 

Pochwały: 6
Gloria napisał(a):
czy naprawde nie mozesz przeczytac 13452134621346 moich postow i 135134613246 postow na 1352345146 forach gdzie ludzi pisze iz odzyskuja itemy po folk filage scamie? i na officjalnej stroni sa komunikaty o restore item? czy naprawde jestes az tak ulomny ze dwoch prostych zdan nie rozumiesz?

Zacytuję cytat pewnej osoby "Powiedz o czymś dziecku, a to zatrzyma w sercu."
Przyczepiłeś się tego "folk village" jak rzep psiego ogona i powtarzam ci kolejną definicję naucz się czytać ze zrozumieniem co ludzie piszą.
Natomiast co do sum ( których nie można wymówić) twoich postów jak i postów na "innych" forach mnie nie interesują mówimy tu o jego przypadku a nie o village scamie.
Fakt faktem jest jeden, ludzie oscamowani przez "village" tracili wszystko a nie tylko połowę...
Tak samo mogłem przeczytać że itemy +10/3 które zostały kupione od K2 znikną z serverów, a jest ich jeszcze więcej niż było...
Kolejne twoje jakże idiotyczne posty w których szukasz zaczepki będę ignorował, bo twój poziom jest tak niski, jak mało kogo na tym forum.

QoooQ napisał(a):
ja nie chce rollbacka konta ponieważ konto mam a po 2 domagam się części itemów które zostały mi skradzione (pełnej listy nie pamiętam więc podałem im tylko te które na 99% były na koncie) jeśli to zrobią to na 100% nie będą to moje przedmioty które zostały mi skradzione tylko nowe , wygenerowane ;). Liczę się z tym że nie uzyskam zwrotu ale lepiej spróbować niż od razu mieć podejście że się nie uda/da rady "kto nie ryzykuje ten nie pije szampana" ;)

Rollbackiem można nazwać "przywrócenie" itemów na konto, jednak tak jak mówię na forum było masę przypadków gdzie ludzie zostali oscamowani i k2 nic z tym nie zrobiło.
Podam ci parę linków na szybko poczytaj sobie a sam się dowiesz :

http://www.knightonlineworld.pl/forum/v ... p?t=330732
http://www.knightonlineworld.pl/forum/v ... p?t=327768
http://www.knightonlineworld.pl/forum/v ... p?t=323231

Gloria napisał(a):
folk vilage nie zawsze tracisz wszystko czesm jest to tylko kasa czasem i itemy. charakteryzuje sie tym ze postac stoi w folk vilage przy inn i jest kasa rowno do 0 i wyzerowany skilbar. Nie szukam z toba zaczepki bo to nie frajda gadac ze sciana.
Szkoda ze nie byles online i cie nie zdecowalo.

W folk village thiefa nie wierzę, i nie uwierzę nawet jak jest napisane o tym na oficjalnej stronie. Jeszcze trochę i ludzie będą się obawiać wejśćdo cz z uwagi na "ronark land thiefa", a swoje przemyślenia na temat ścian czy też frajd zostaw dla swojej prywatnej oceny.

Ostatnio edytowano 2011-07-09 16:25:43 przez Choli, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 16:21:15 

folk vilage nie zawsze tracisz wszystko czesm jest to tylko kasa czasem i itemy. charakteryzuje sie tym ze postac stoi w folk vilage przy inn i jest kasa rowno do 0 i wyzerowany skilbar. Nie szukam z toba zaczepki bo to nie frajda gadac ze sciana.
Szkoda ze nie byles online i cie nie zdecowalo.

PussyFcvker aka
MrBoczek

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-09 16:34:36 

Pochwały: 15
Jak nie robią jak Rob_Lov odzyskał itemki.....

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-10 10:38:01 

Pochwały: 1
miałem podobny problem wstalem rano itemow tych wartosciowych zero... komp czysty... napisalem z 8 ticketow i o dziwo gdy juz myslalem, ze kupa wielka bedzie... po miesiacu dostalem listy w grze... co prawda odzyskalem moze 25% tego co mi zniklo, ale zawsze to cos.

walcz, pisz i molestuj ich.

pozdrawiam.

menelofarmer

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-20 10:35:14 

po 11 dniach dostałem od nich odpowiedź na kolejnego ticketa żebym podał kolejne dane :|
Ticket został oznaczony statusem "Requested More Info" tylko pytanie czy mam pisać nowego ticketa czy da się jakoś kontynułować tego który aktualnie jest (status sugerował by kontynułacje ale ja nie widzę zadnej opcji żeby to zrobić :|)

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-20 11:04:22 

Pochwały: 127
jak otworzysz tego ticketa to na samym dole, po lewej stronie bodajże powinna być opcja, żeby uzupełnić go jeszcze. Jak nie widzisz to zrób screena, tylko pozamazuj wszystkie dane

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-20 11:17:21 

hmm rozumiem że chodzi o Update Question ??

Obrazek

wydaje mi się troche dziwny te form.. ->

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-20 11:32:52 

Pochwały: 127
dokładnie to

w polu u góry wpisujesz dodatkowe informacje, a kratkę poniżej zostawiasz ODHACZONÄ„.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-24 21:14:24 

Domniemam, ze QQ-brat Mardocka z Dreamu, czlowiek z poczatkow aresa?:) Jesli tak, to i Ciebie w koncu dopadlo. Pewnie jakis turasek cieszy sie teraz z twych itemow. Znam ta watpliwa przyjemnosc ogolocenia konta 2x .Z pierwszego CSa sie cieszylem, z drugiego jeszcze bardziej. Na 3ciego juz nerwow nie wystarczylo ;] Sam walcze aktualnie z supportem, zeby odzyskac swoja priescice, ktora po prostu mi zaginela i pewnie zostala sprzedana pod inna nazwa. Informuj jak idzie walka. Itemy restorowali, wszystko zalezalo od ilosci twojej kasy wrzuconej w ich KC i premium.

Tytuł:
PostNapisane: 2011-07-24 23:08:49 

dziś dostałem odpowiedz że wszystkie dane do konta zostały zmienione na te które podałem A jesli chodzi o itemy to nie zostane zwrocone poniewaz według nich nie zmieściłem sie do 30 czerwca. (napisałem 29, a ze odpowiedzieli 8) we wcześniejszym tickecie napisali że jeśli kupie premium to jeszcze coś zrobią.. tutaj użył bym kilku niecenzuralnych słów ale się powstrzymam.. :)
Co do Twojego pytania , tak jestem bratem Mardocka. hmm z tego co pamiętam dosyć mocno trzymałeś się z Krushvarrokiem , 1-2 lata po tym jak przestałem grać w ko dowiedziałem się że te jego hacki były przez niego samego zrobione , ile w tym prawdy nie wiem ale to dopiero trzeba być ...... żeby ruch.. swój klan :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona