Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-08 19:34:13
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 387 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Europejskie KO ( EuKO)
PostNapisane: 2011-09-27 17:45:23 

Pochwały: 6
NovaS napisał(a):
Nie no super moze tak zacznijmy od tego ze nie mowilem w ogole o ilosci priestow :rotfl:
a tym bardziej o ilosci typa w pt...
No ale zapomnialem nic nie wiem i mozna mi wszysko wcisnac bo mam tylko 15 lat tak?
Dla cb to pt pewnie sklada sie z 6 bufferow 1 db i 1 warka nie??
Bo z tego co mowisz to wynika. Moze cie obrazilismy mowiac ze warek jest 1st target w pt i ostatni dostaje cure, co?

Wiesz grałem 5 lat na aresie, i dla mnie party musi się składać z 1 priesta db, 1 priesta buffera i ewentualnie jednego priesta więcej do party. Jak ja nie mam 2 priestów w party, to ja z towna nie wychodzę bo na aresie biega po 4-5 party. Pokazałem ci filmik kumpla( http://www.youtube.com/watch?v=9t_WJ4svNco ), na którym jestem i zobacz jaki jest ogar w party. Priest wie, po co jest, co ma robić, debuffer to samo.

PostNapisane: 2011-09-27 18:09:40 

Pochwały: 4
Dlatego ja gram postacia ktora mozna solo wbic sie w pt magow zabije priesta 3 magow usiadzie wyprostuje lapy da cure i dobije reszte pt..
Dal bym ci film jak to si robi, ale pewnie znow by ci cos nie pasowalo...
A tak btw to ja gram 3 lata wiec w tym monecie nie ma az takiej duzej roznicy.

PostNapisane: 2011-09-27 18:20:33 

Pochwały: 20
omg... nie każde pt to 8 osób.

Masz duo, masz 5 osobowe, gdzie jest np 2 dufy,mag,2wojki etc.
W duo biegają też np. magowie z askami i jakoś sobie radzą.

Skoro masz takie doświadczenie to powinieneś wiedzieć, że to ASEK curuje i minoruje nie tylko własną dupę, ale widzę, że jesteś z tych co na asku potrafią tylko skile do dmg wbijać, więc dyskusja jest zbędna.

Ja jak heal/debuff , duffer i 2 magów wycinaliśmy 8 osobowe partówki, no ale cóż... ty tylko widzisz 8person pt, trudno.

PostNapisane: 2011-09-27 18:30:45 

Some1 napisał(a):
omg... nie każde pt to 8 osób.

Masz duo, masz 5 osobowe, gdzie jest np 2 dufy,mag,2wojki etc.
W duo biegają też np. magowie z askami i jakoś sobie radzą.

Skoro masz takie doświadczenie to powinieneś wiedzieć, że to ASEK curuje i minoruje nie tylko własną dupę, ale widzę, że jesteś z tych co na asku potrafią tylko skile do dmg wbijać, więc dyskusja jest zbędna.

Ja jak heal/debuff , duffer i 2 magów wycinaliśmy 8 osobowe partówki, no ale cóż... ty tylko widzisz 8person pt, trudno.

+1
To probowalem mu powiedziec,ale...Zabardzo od pt sie uzalezniles. Nawet warek aka Seltun wiem ze mial itemki, ale jakos nawet SOLO dawal rade. Poprobuj moze tobie sie uda. Good Luck

PostNapisane: 2011-09-27 20:29:18 

Some1 napisał(a):

Jak się gra z randomami, to nawet minor 100 assków nie pomaga. Jakoś jak grałem na aresie tyle lat, priesci nie potrzebowali pomocy asska, to jeszcze priesci ratowali asska :sleep:

Ale co ja tam wiem, skoro grałem tylko 5 lat na aresie, a mierząc się z jakże zajebistym poziomem cw, nie mam podejścia.

PostNapisane: 2011-09-27 20:48:15 

Pochwały: 11
a czy someone grał na cw? fll grał w najlepszym clanie na ronarku i grałem też z nim i wiem jak gra kilka klanowych filmow pk a ty tylko grałem na aresie mialem to robiłem tamto a zadnych filmow z twoim udziałem niema tylko jakis clan ktory ... wie czy cie zna ;d

PostNapisane: 2011-09-27 20:55:38 

Pochwały: 9
Choli napisał(a):
Some1 napisał(a):

Jakoś jak grałem na aresie tyle lat, priesci nie potrzebowali pomocy asska, to jeszcze priesci ratowali asska :sleep:

Chcesz mi powiedzieć, że przez 5 lat nie używałeś minora, żeby dla priesta pomóc?

PostNapisane: 2011-09-27 20:56:41 

Pochwały: 11
po co ma uzywać minor przecież ma ogar prichów :D w sumie szkoda troche tego co pisze bo zawsze priest i mag potrzebowali minora

PostNapisane: 2011-09-27 21:06:37 

Cura, to na priesta jeszcze nigdy nie dałem, bo nigdy nie było takiej potrzeby. A co do minorowania, uwierz mi, że może w tym roku podleczyłem priesta może 10 razy minorem. Priest który biega w chitynach +10 lub co lepsze krowazach +8/9 z gabem +9/csem +8 oraz czapką fp +6/25 dd, nie potrzebuje minora, skoro ma na sobie jeszcze jednego lub dwóch innych priestów :P
Co prawda, po orc side jak grałem, było o wiele gorzej. Ale jak doszedlem do justynek, o wiele poziom pk się poprawił. Zresztą jak to kiedyś turek powiedział " turkeý + poland = owned na servie" :D
Oraz tym postem kończę dalsze rozmowy w temacie "jak to prieści potrzebuja cura od asska" albo jak to buffer nie jest potrzebny w party, osoby które nie grają na cw mogą napisać na pm a tam podyskutujemy, bo za dużo dzieciarni z cw/privów zaczyna to prawić kazania.

PostNapisane: 2011-09-27 22:11:33 

Czy mi sie wydaje czy choli naprawde twierdzi, ze my mowimy o tym jak buffer nie jest potrzebny?
Bo z tego co ja widze to nikt tego nie napisal...
Pisalismy o tym ze da sie grac bez buffera i istnieje pt nie tylko 8 osobowe.
Naprawde coraz wiecej ludzi musi czytac i widziec co chce?
A taki gracz priva moze cie wiele nauczyc, bo powinienes wiedziec ze wielu ludzi z US poszlo na privy.
Dlaczego? Dlatego,ze coraz wiecej ludzi,ktorym wydaje sie ze sa najlepsi zaczyna grac na US.
Miedzy innymi dlatego zrezygnowalem z cw..

PostNapisane: 2011-09-27 22:11:46 

Pochwały: 20
Choli napisał(a):
Cura, to na priesta jeszcze nigdy nie dałem, bo nigdy nie było takiej potrzeby. A co do minorowania, uwierz mi, że może w tym roku podleczyłem priesta może 10 razy minorem. Priest który biega w chitynach +10 lub co lepsze krowazach +8/9 z gabem +9/csem +8 oraz czapką fp +6/25 dd, nie potrzebuje minora, skoro ma na sobie jeszcze jednego lub dwóch innych priestów :P
Co prawda, po orc side jak grałem, było o wiele gorzej. Ale jak doszedlem do justynek, o wiele poziom pk się poprawił. Zresztą jak to kiedyś turek powiedział " turkeý + poland = owned na servie" :D
Oraz tym postem kończę dalsze rozmowy w temacie "jak to prieści potrzebuja cura od asska" albo jak to buffer nie jest potrzebny w party, osoby które nie grają na cw mogą napisać na pm a tam podyskutujemy, bo za dużo dzieciarni z cw/privów zaczyna to prawić kazania.

priesci w krowazach+8+9 a warkowie może z rapami +7 ? Na cw nie biegają z gabami+9, ale też nie biegają z baalami+9 pfff

Z tego, co piszesz to top50 na aresie to 50 priestów, skoro oni nigdy nie padają... a priesta sie curuje i minoruje jak go blokuja i redballuje.... sorry, ale to co piszesz brzmi jak bajka z priva - tutaj każdy pisze w sposób racjonalny oprócz ciebie, dziwne co ?

PostNapisane: 2011-09-27 22:32:48 

Dobra, pogadamy jutro. 4 ka w totka, wychodzę. będę rano pa.

PostNapisane: 2011-09-28 07:18:44 

Pochwały: 9
Nie dałeś nigdy cure dla priesta? jesteś noob askiem w pt, proste. Przecież to oczywiste, że jak siedzi na priestcie z 5 osób, ucieka i się healuje tylko to wypadałoby go curować, bo zatrzymuje się, castują go, pada. Widać u was na aresie priesci nie mają casta albo nikt ich nie bije.
ARESSSS FTW!

PostNapisane: 2011-09-28 09:36:46 

Pochwały: 19
Ja dodam tylko tyle nie zawsze buffer może dać sobie cure'a więc cure rogala naprawdę może mu dupę uratować wiem bo już tak miałem

PostNapisane: 2011-09-28 10:14:09 

Pochwały: 34
Jeszcze serwer nie wystartował, a wy już się kłócicie. Co będzie jak EUKO powstanie?:D
Może podzielcie się na dwie nacje i wtedy będziecie mogli pokazać kto jest pro, a kto nie.

Btw wprowadzenie party cure/ party ac do cz, strasznie obniżyło poziom pk. Bo co to za problem wrzucić 2 skille po tormencie, albo nawet 1 jak pt jest na scrollach.
Chcecie się przekonać który priest i który rogal jest naprawdę dobry? Grajcie w ard/rlb gdzie każdy musi się starać, żeby pt przeżyło, bo cure jest tylko jednoosobwe, a torment szkodzi jak wszędzie.

Ale to tylko moja mała dygresja do jakże wspaniałej dyskusji. :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 387 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Następna strona