Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-08 20:28:15
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 387 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Europejskie KO ( EuKO)
PostNapisane: 2011-09-28 11:36:28 

Pochwały: 20
MnMs +1

Tylko dodam też coś od siebie: party cure i subside. AoE sub też jest bezsensu i byłby bardzo męczący oraz nudny, aby go zdejmować nonstop po kolei.
Bez tych dwóch skilli poziom pk byłby lepszy.

I to tyczy się priestów - dobrego rogala w CZ można poznać, priesta też, ale jak jest sam dufferem w jakimś mniejszym pt.

PostNapisane: 2011-09-28 13:33:01 

Pochwały: 6
Hilus napisał(a):
Nie dałeś nigdy cure dla priesta? jesteś noob askiem w pt, proste.

Powiedz mi to na arenie/ w cz, a nie piszesz na forum. Proste jest to, że aktualnie grając z miesiąc na privach, ani jeden polski assek nie ma podejścia do mnie :D
Zresztą, zapytaj sobie feela z cw jak ja cisnę ;p

Hilus napisał(a):
Przecież to oczywiste, że jak siedzi na priestcie z 5 osób, ucieka i się healuje tylko to wypadałoby go curować, bo zatrzymuje się, castują go, pada. Widać u was na aresie priesci nie mają casta albo nikt ich nie bije.
ARESSSS FTW!

Widzisz, mają casta. Tylko że nasze główne pt na aresie składało się z :
1 maga
3 priestów ( 1 db, 2 bufferow)
1 sin
4 wojów

I żadna partówka nie miała podejścia, a nawet we dwie nie dawali rady, no chyba że wpadli deusy z machinami to trochę ciężko się robiło ( pt mele, i pt magów)

PostNapisane: 2011-09-28 13:42:45 

Pochwały: 9
Choli napisał(a):
Powiedz mi to na arenie/ w cz, a nie piszesz na forum. Proste jest to, że aktualnie grając z miesiąc na privach, ani jeden polski assek nie ma podejścia do mnie :D

Nie twierdzę, że nie masz skilla, mówię tylko, że jesteś mniej użyteczny w pt niż supportujący asek, nawet ze słabszym combem.
Druga sprawa, skoro biegacie na 3 priestach (2bufferach) tak jak mówisz, to w ogóle inna sprawa. Jeśli tylko duffer, buffer to jak siądą na buffera i będą castować to o wiele łatwiej jest ustać jeśli Cię jakiś asek curuje czasami, bo zatrzymywać się co sekundę, przy ostrym spamie duffa jest bezsensu.

PostNapisane: 2011-09-28 14:27:06 

Choli napisał(a):
Hilus napisał(a):
Nie dałeś nigdy cure dla priesta? jesteś noob askiem w pt, proste.

Hilus napisał(a):
Przecież to oczywiste, że jak siedzi na priestcie z 5 osób, ucieka i się healuje tylko to wypadałoby go curować, bo zatrzymuje się, castują go, pada. Widać u was na aresie priesci nie mają casta albo nikt ich nie bije.
ARESSSS FTW!

Widzisz, mają casta. Tylko że nasze główne pt na aresie składało się z :
1 maga
3 priestów ( 1 db, 2 bufferow)
1 sin
4 wojów

I żadna partówka nie miała podejścia, a nawet we dwie nie dawali rady, no chyba że wpadli deusy z machinami to trochę ciężko się robiło ( pt mele, i pt magów)

Na privach na asku też często wygrywałem z polakami - a jestem totalnym noobem na tej profesji...

A jeśli piszesz, że "robiło się" ciężko jak biliście się 8vs16 to jesteś totalny fail, bo z tego co kojarze deusy nie są randomami, więc twoje tekxty to fantazje z dupy wzięte.

Na ronarku, moj klan jak zrobił NT, to NT zrobił inny - meele na moją stronę. Na wojnie wycinaliśmy 8vs+30 z czego 1,5 party było mojego byłego klanu, tylko i wyłącznie dzięki spam healowi 4 priestów w tym napewno 1 TBL i TBL magowi, który nonstop tepował ludzi, których HP nonstop spadało prawie do zera...
N/C jeśli robi się wam ciężko 8na16 - coś teraz ares jest /noob serwem, bo na żadnym na którym grałem w versusie dobrych klanów nie wygrywał nikt w takiej proporcji na legalu lol. Podstawowe pytanie, czy ty uważasz, że na tym forum siedzą dzieci, które uwierzą w twoje brednie ? o_O
Gwoli wyjaśnienia 8vs16 = 16 osób nawala na 8 osób i oodwrotnie, a nie 8 osób atakuje 16 osób z któych pół jest afk albo nawala sie z kims innym ;( :what:

PostNapisane: 2011-09-28 14:38:04 

Some1 napisał(a):
.

A jeśli piszesz, że "robiło się" ciężko jak biliście się 8vs16 to jesteś totalny fail, bo z tego co kojarze deusy nie są randomami, więc twoje tekxty to fantazje z dupy wzięte.

Na ronarku, moj klan jak zrobił NT, to NT zrobił inny - meele na moją stronę. Na wojnie wycinaliśmy 8vs+30 z czego 1,5 party było mojego byłego klanu, tylko i wyłącznie dzięki spam healowi 4 priestów w tym napewno 1 TBL i TBL magowi, który nonstop tepował ludzi, których HP nonstop spadało prawie do zera...
N/C jeśli robi się wam ciężko 8na16 - coś teraz ares jest /noob serwem, bo na żadnym na którym grałem w versusie dobrych klanów nie wygrywał nikt w takiej proporcji na legalu lol. Podstawowe pytanie, czy ty uważasz, że na tym forum siedzą dzieci, które uwierzą w twoje brednie ? o_O
Gwoli wyjaśnienia 8vs16 = 16 osób nawala na 8 osób i oodwrotnie, a nie 8 osób atakuje 16 osób z któych pół jest afk albo nawala sie z kims innym ;( :what:

Deusy to jest teraz zbiorowisko najlepszych oraz najgorszych graczy na aresie. Połowa osób w tym clanie tu turasy, bez itemów. Jedynie dwa party potrafią coś zabić w cz.
Najlepsi gracze z orc side grają teraz na hum side. Na Aresie od jakiegoś czasu z 6 miechów~ deusy nawet podejścia do zamku nie mają, gdzie jak było vindi/ruth to mało które clany mogły podejść pod zamek.
Za dużo się na cw nagrałeś, bo na aresie może być 5 pt na 1, a zaraz dobiegają kolejne partówki, z boków wchodzą magowie, z tyłu melasi itd :P

Znasz pewne przysłowie? " Nie grasz na tym servie = nie znasz się = nie wpie**** się " w opinie o clanach, czy czymkolwiek innym jeśli nie masz o tym pojęcia.

Pograj na aresie, gdzie prieści maja po 2k defa, 12-13k hp, wojkowie po 5k ap bez ap poty, asskowie po 3k+, magowie na gabach po 1600~ defa. wtedy możesz ze mną porozmawiać.

PostNapisane: 2011-09-28 14:53:29 

Rotfl, kiedy ja na c-w grałem +80 ? Nigdy ?

tępy jesteś...NO I CO, ŻE MAJĄ takie staty ? Proporcjonalnie osoba full+8/+1 = +10+3 gdy walczy z równą sobie.
Pogadać to możesz...jak ja miałem set chityn+7 uniki+0+1 a naprzeciw w partówce wojek, gm mate full+9/3, który mnie bez shielda spamował po +1200 lul, albo na ionii na magu z elysiumem+7 jak sie biłem z turkiem z hellbloodem+9. To jest różnica, bo wojek z 5k ap, który nawala priesta z gabem+9 to nic nadzwyczajnego, w takim układzie +9/+3 = +7/0 pod względem DMG

P.S. Grałem na xigu,ronarku,girakonie,ionii i trochę c-w, a ty na aresie, więc faktycznie zamknij sie, bo mało wiesz o tej grze grając i znając 1 serwer, także zastosuj się do przysłowia.

PostNapisane: 2011-09-28 14:58:26 

Some1 napisał(a):
Rotfl, kiedy ja na c-w grałem +80 ? Nigdy ?

tępy jesteś...NO I CO, ŻE MAJĄ takie staty ? Proporcjonalnie osoba full+8/+1 = +10+3 gdy walczy z równą sobie.
Pogadać to możesz...jak ja miałem set chityn+7 uniki+0+1 a naprzeciw w partówce wojek, gm mate full+9/3, który mnie bez shielda spamował po +1200 lul, albo na ionii na magu z elysiumem+7 jak sie biłem z turkiem z hellbloodem+9. To jest różnica, bo wojek z 5k ap, który nawala priesta z gabem+9 to nic nadzwyczajnego, w takim układzie +9/+3 = +7/0 pod względem DMG

P.S. Grałem na xigu,ronarku,girakonie,ionii i trochę c-w, a ty na aresie, więc faktycznie zamknij sie, bo mało wiesz o tej grze grając i znając 1 serwer, także zastosuj się do przysłowia.

Fajnie że grałeś na ioni, xigu, roanrku, girakonie a nawet na cw. Jedno proste pytanie, miałeś kiedykolwiek na siebie ubrane krowazy, gaba, baala cokolwiek? na 83 lvlu? wiesz jakie krowazy bonusy dodają? jeśli nie to zamlicz, i już się nie poniżaj, bo nie mam zamiaru rozmawiać z osoba która biegała w chitynach +7 i go wojek 9/3 bił 5 lat temu :zzz: :zzz:

PostNapisane: 2011-09-28 15:12:51 

Pochwały: 4
Zapomnialem tylko wielki pan choli moze sie tu wypowiadac.
Wiesz, moze mamy cie przeprosic, co?
Co my mozemy wiedziec, bo nie gralismy na doskonalym aresie.
A moze ty zagraj na innym servie to czegos sie nauczysz...
I twoje twierdzenie ze zaden asek z priva cie nie pojedzie, powiem ci smieszne.
Z prostego powodu, jakiego? Pewnie grales z 3 czy 4.
I pewnie nie pojedzie cie nawet taki koles ktory gra sinem 6lat nie?
Mam na mysli mikola z azurako.
Jak pokazesz filma jak go zabiles to napisz bo wczesniej nie ma sensu.
A takich sa tysiace jak on.
lSacredDavid z KO4U
Chingy z Sexy(jak sie nie myle to Salmin z CW)
I wiele wiele innych.

Ostatnio edytowano 2011-09-28 15:21:45 przez NovaS, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 2011-09-28 15:17:03 

Lul, co za noobek.

To ty sie pytałeś, co lepsze - shelle9 czy krowaze7 u aska ? Zamilcz lepiej.
Tak używałem cursedów i krowazów na magu i CO Z TEGO ? ROTFL
Czy ty jestes ułomny ? Skoro kazdy ma krowaze to ich bonusy nie mają znaczenia.
Pogrązasz się i coraz bardziej wątpie w twoją historie wyssaną z palca.

PostNapisane: 2011-09-28 15:29:37 

NovaS napisał(a):
Zapomnialem tylko wielki pan choli moze sie tu wypowiadac.
Wiesz, moze mamy cie przeprosic, co?
Co my mozemy wiedziec, bo nie gralismy na doskonalym aresie.
A moze ty zagraj na innym servie to czegos sie nauczysz...
I twoje twierdzenie ze zaden asek z priva cie nie pojedzie, powiem ci smieszne.
Z prostego powodu, jakiego? Pewnie grales z 3 czy 4.
I pewnie nie pojedzie cie nawet taki koles ktory gra sinem 6lat nie?
Mam na mysli mikola z azurako.
Jak pokazesz filma jak go zabiles to napisz bo wczesniej nie ma sensu.
A takich sa tysiace jak on.
lSacredDavid z KO4U
Chingy z Sexy(jak sie nie myle to Salmin z CW)
I wiele wiele innych.

Co mają osoby typu sacred ( pewnie anglik) czy chigy wspólnego z moim postem? naucz sie czytać ze zrozumieniem wtedy porozmawiam z tobą.

Some1 napisał(a):
Lul, co za noobek.

To ty sie pytałeś, co lepsze - shelle9 czy krowaze7 u aska ? Zamilcz lepiej.
Tak używałem cursedów i krowazów na magu i CO Z TEGO ? ROTFL
Czy ty jestes ułomny ? Skoro kazdy ma krowaze to ich bonusy nie mają znaczenia.

Tym postem skończyłem z tobą rozmawiać.

PostNapisane: 2011-09-28 15:49:14 

Choli napisał(a):
Proste jest to, że aktualnie grając z miesiąc na privach, ani jeden polski assek nie ma podejścia do mnie

Mikol gra sinem 6 lat(kilka lat na USKO ares itd) podobno polski asek cie nie zabije... Czekam na film jak to cie nie zabill..
I pisalem ze takich askow jest duzo przyklad Sacred czy Chingy.
A no cos jednak moze ma. Taka sama sytuacja jak z Mikolem czekam na film jak go zabijesz.
A oni nie graja na US bo graja tam tacy jak ty.
Taki pro jestes, ze 0000000 tez pewnie cie nie zabije.

PostNapisane: 2011-09-28 16:02:44 

Pochwały: 19
Cytuj:
Jedno proste pytanie, miałeś kiedykolwiek na siebie ubrane krowazy, gaba, baala cokolwiek? na 83 lvlu? wiesz jakie krowazy bonusy dodają?
to że nie miał krowazów to nie znaczy że nie wie jakie bonusy dają

PostNapisane: 2011-09-28 16:05:43 

LordRafal napisał(a):
Cytuj:
Jedno proste pytanie, miałeś kiedykolwiek na siebie ubrane krowazy, gaba, baala cokolwiek? na 83 lvlu? wiesz jakie krowazy bonusy dodają?
to że nie miał krowazów to nie znaczy że nie wie jakie bonusy dają

Wystarczy na KoKa wbic

PostNapisane: 2011-09-28 16:34:27 

On tonie i się ostrza chwyta - zaczynając od tego, że nie używał minora na support przez wszystkie posty udowadnia, że mało wie na temat tej gry.
Tu niedawno na forum był koleś z aresa, z suba vindictive - normalna osoba, z itemami bodajże gorszymi od moich wtedy co miałem na ronarku, a ten noob wbija ciemnoty, tak jakby na aresie tylko biegali +9+10 pfff - niech se żyje w swojej bajce - mr ownator z aresa, legendarny polski assasin xD

PostNapisane: 2011-09-28 16:54:25 

Pochwały: 11
niema co sie nim przejmować jego bajki są gorsze niz moje z 5 lat w tył ;d

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 387 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 26  Następna strona