Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-04 12:31:39
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Beta- wrażenia po
PostNapisane: 2011-10-18 23:24:13 

Pochwały: 3
na 60 lv nie masz masterki? Wiesz co to 110 armora mniej? Bo każdy vs z waszymi asskami był bez armora :/ następnym razem weź sobie te 100 ap więcej przy takich itemach... a zdejmij armor i zobaczymy ile wyminoruje typ... Nie zmienia faktu że gówna i tyle :/ Dla mnie jest artgumentem to że bije się vs 2 asków którzy nie potrafią mnie zabić i goście zatrzymują się i pokazują że chcą vsa a potem uciekają tylko jak najdalej że by npki zachować... TR tyle w temacie koniec offtopa każdy już wie że 0 honoru.

Wrażenie po becie takie:
-Polska Turcja
-3 servery zabiją na start euko
-boli IQ gmów ( zdarzało się że pisali na głównym czacie tak jak by mieli IQ tamponu )
-Qesty działają jest +

PostNapisane: 2011-10-19 09:00:08 

Pochwały: 1
veritas wiadomo ze uciekaja wkoncu te npki byly tyle warte hahahah

PLUS
- Qesty work
- Stabilny server
- Sporo znajomych wraca do ko
- Gm czesto online

MINUS
- czulem sie jakbym gral na Cw (same polaczki)
- malo ludzi (oby na officjalu przybylo wiary)
- item zwiazany z dusza :rotfl: ( najwiekszy -)

Bede musial sie zastanowic czy wgl bedzie sens preme kupowac na sam start :/

PostNapisane: 2011-10-19 10:02:46 

Pochwały: 4
@Veritas
Rozumiem twój żal odnośnie ucieczek z VS-ów dla tego może już czas skończyć narzekania i po prostu nie vs-ować się w RL? Ja w większości przypadków ignoruje PMy o vs-a bo wiem, że 80% takich vsów kończy się ucieczką - szkoda many. Jedyna opcja na vs to przy świadkach bo wtedy jak ktoś ucieknie to potem ma respest - 200 :) Druga sprawa to magowie nie czytający czatu. Ja na becie vsowałem się z jakimś kolesiem i najpierw on dostał tp a potem jak się znowu spotkaliśmy to mnie tpnał mag chociaż spamowałem z 5 razy NO TP PLZ VS!!! :)
@Tempak
Nie rozumiem trochę... piszesz że minusem jest to że gra dużo Polaków? Chyba chodziło ci o cytuje "Polską Turcję"?
Poza tym to nie kwestia narodowości. Uwierz mi, że Amerykańskie, Niemieckie, Francuskie, PERÓWIAŃSKIE dzieci są takie same. Dziecko to dziecko zawsze będzie robiło kaszane. Nie chcesz dzieci to nie graj w F2P. W płatnych MMO jest znacznie lepipej jeśli o to chodzi.
Druga kwestia to ilość osób grających. Myślę że grających było sporo jak na betę trwającą tylko 6 dni. I jak dla mnie nie było tak źle.

-============/====o

PostNapisane: 2011-10-19 23:16:19 

Uważam że beta pokazała ze jest spore zainteresowanie EUKO. Na CW grało dużo ludzi , wiem bo grałem od samego początku.Na każdym serwie potrzebni są gracze doświadczeni , niedoświadczeni , babashopery, ludzie maszyny do robienia kasy i nawet noobki bo jaki był by świat gier bez noobków.
Zgadzam się z faktem że dużo starych ludzi wraca do KO bo jednak system PK rządzi w świecie MMORPG.
Ludzie potrzebują świeżości, nowego startu, zrównania szans po prostu nowego startu.Z resztą fajnie bedzie biegac na początku w chitynach , zanim cokolwiek wpadnie na rynek:)Problem polega na tym by ludzie zebrali sie na jednym serwie, wybrali odpowiednie postacie i w miarę się podzielili na strony.

PostNapisane: 2011-10-20 00:23:24 

Kwestia: ilość osób grających, hmm na becie twostarsa też startowała taka ilość osób a nie było to officialne ko takie jak euko tylko priv więc ciężko przyznać ci racje że na becie było tłoczno.

PostNapisane: 2011-10-20 09:41:41 

Pochwały: 4
veritas ale weź pod uwagę, że po pierwszy był system chaneli w moradon po drugie później ludzie jak powbijali lvle to podzielili się na 2 strony emc-lufer a mimo tego w lufer było sporo ludzi no i niektórzy wbili szybko 50+ i już nieśmiało biegali po RL. Nie mówię że były masakryczne tłumy ale z drugiej strony nie można też powiedzieć, że ludzi było mało.

-============/====o

PostNapisane: 2011-10-20 15:59:36 

Pochwały: 34
Poza tym nikt na becie nie będzie ostro nawalał jak po paru dniach wszystko usuną. U mnie praktycznie cały klan wbił parę lvli, zobaczył jak się gra i wszyscy przestali.
Wyjdzie oficial to na 100% będzie bardziej tłoczno.

PostNapisane: 2011-10-20 16:30:14 

Może nie było tłoczno bo gmowie zrobili niespodziankę i wystartowali serwer 10-15 min wcześniej dlatego po 30 min nie było mnie w moradornie. A potem zaglądając tam była garstka osób. Czekamy do officiala narazie pozytywne wrażenia bez paru minusów ale jestem dobrej myśli turka da się nauczyć co to vs wiec no skillowego polaka też :)

PostNapisane: 2011-10-21 05:31:10 

Pochwały: 6
veritas2309 napisał(a):
turka da się nauczyć co to vs wiec no skillowego polaka też :)

Chciałeś napisać że turek może polaka nauczyć co to vs, no chyba że wcześniej polak zacznie wyzywać turka że ma minor pedała/combo pedała, r buga czy co tam jeszcze było :rotfl:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4