Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-18 12:54:11
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: kto nie wybiera się na euko?rezygnacja :D
PostNapisane: 2011-11-06 11:13:18 

Pochwały: 67
no niestety turasow na tej pvp becie jest w cholere....

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

PostNapisane: 2011-11-06 21:06:53 

Pochwały: 21
mi się fajnie na nich pekowało, poza dwoma klanami magowymi, to mało który turek stawiał opór.

PostNapisane: 2011-11-07 13:48:15 

Pochwały: 1
ja rezygnuje spalila mi sie karta graficzna, a kasy brak na nowa xd

PostNapisane: 2011-11-07 23:22:34 

Pochwały: 34
Jeżeli gracze będą się porządnie zachowywać, to w czym problem, że to Turek? Tak jakby Polacy zawsze zachowywali się grzecznie i nigdy nie pisali po polsku na czacie. Albo nie obrażali innych.
A dodatkowi ludzie na serwerze, zawsze się przydadzą. Bo to i pk ciekawsze i rynek bogatszy.

PostNapisane: 2011-11-08 07:10:04 

Pochwały: 9
Mam identyczne zdanie na ten temat :)
Krótko mówiąc +1!

PostNapisane: 2011-11-08 07:26:57 

Pochwały: 6
I ja nie zagram na officjalu, może kiedyś kupie sobie chara wyexpionego. ^^ Brak chęci i czasu na długo godzinne expienie.

PostNapisane: 2011-11-08 21:26:49 

W dniu dzisiejszym zrezygnowałem z grania na euko.
Po tym co zobaczyłem, a po bajkach jakie nam sprzedali przed odpaleniem servera jest coś innego.
Co nam obiecali? "O turków", "0 koxpa", "ogarnięty server, jak i support", "normalne ceny premek", 0 bugów" itd.
W dniu dzisiejszym dostajemy : server gdzie na co drugim spocie piszą po turecku, mnóstwo bugów ( 90% bugów które ludzie zgłaszali nadal są), już są koxpy na euko ( tak oni i ich ogarnięty anty hack), ceny premek równają się z tymi z usko oraz są 2x mniej wydajne niż na usko. Non stop są problemy z zalogowaniem się na server, jak i masa bugów do czasu wejścia na server. Na serverze występują same nieprawidłowości w postaci : lagów, kicków, osoby z premium nie mogą wejść na server, bo zalicza tych z premium jak i tych bez do jednej ligi.
Więcej jakoś mi się wypisywać nie chce, ale sami sobie sprawdzić, nie boję się stwierdzić, że NTT poleciało w C***a ze wszystkimi obiecankami które nam userą utrzymujących ich obiecali. Nie zdziwię się, jak za jakiś czas będą sprzedawać itemy na lewo i prawo.
Powstało drugie usko, z masą bugów, nieodpowiedzialnym supportem, masą turków na serverach.

I teraz moje pytanie, ktoś jeszcze zrezygnował z grania na trko?

PostNapisane: 2011-11-09 00:32:50 

Ja jakoś nie miałem jeszcze ani dc ani crasha, koexpów nie widziałem, a turków spotkałem dwóch (na Europie) którzy na dodatek gadali łamaną angielszczyzną, ale dało się zrozumieć. Widocznie jakiś w czepku urodzony jestem.

Premki nie mam, 40 lvl wbity bezproblemowo (trochę walki o mobki w mora jak to zawsze na startach serwerów). Problem z logowaniem? Lol, 2 razy mnie nie połączyło wypluwszy przedtem komunikat o pełnym serwerze. Po chwili wbijałem bezproblemowo. Rwanie szat po całości widzę :o

PostNapisane: 2011-11-09 13:20:24 

Pokaż, gdzie ktoś obiecywał Ci: 0 Turków, 0 koxpa, 0 bugów. Nie rozumiem stwierdzenia normalne ceny premek. Są nienormalne?

PostNapisane: 2011-11-09 15:47:13 

Cauchy napisał(a):
Pokaż, gdzie ktoś obiecywał Ci: 0 Turków, 0 koxpa, 0 bugów. Nie rozumiem stwierdzenia normalne ceny premek. Są nienormalne?

firstly check it out Twitter
(twit from Volunteer Moderator for Mgame USA)
a new knight online server coming for eu.firstly it will contain eng,ger,italy,fra languages.
twitter (from Volunteer Moderator for Mgame USA ) : 30 European countries await for MGAME's Knight Online to arrive this year! The game will release in EN, DE. FR, & IT in order. #mgamecorp

and offical from mgamecorp.com ( ::: MGame )

MGame, "Knight Online" from 30 countries in Europe Exports

▶ Knight Online, the European game companies 'gaming café services' export contracts with 30 countries in Europe
▶ features a large cross-border war since 2004, opening a global game competition to join the world traveler
▶ 2002 Korea since the service started in North America, Japan, Turkey, Taiwan, and the ever-popular abroad

Global Games Portal MGame (:::MGame, representing gwonyihyeong) Noah Systems (NYSE: jojaejun) and co-development, service on-line game "Knight Online" from 30 countries of the European gaming industry games of export contracts in Europe Cafe service (Game Café Services, INC CEO Sean Lee) and has signed a Wed, the 24th said.

'Night' Online, based on a large-scale international wars online games, to start the service in 2002, North America and Japan, Korea, Taiwan, Turkey, etc. has entered the popular,.

In particular, in North America in 2003 after service had exceeded 50,000 concurrent users, each year since 2004, South Korea, Japan and the United States, and users connect to one server at the same time covering a large battle to win "World Championship" tournament held coming year, and longevity is becoming a global game.

"Knight Online" in Germany, France, Britain, Italy and other European 30 countries (except Turkey), the local partner in charge of service games cafe service-related businesses in Europe # 1 PC vendor room is a form of payment. Make room for infrastructure-based PC online games market in Europe's emerging gaming service, expanded areas for the business, has taken leave.

Overseas Dept. Director MGame choeseunghun "The European market of over 400% last 5 years showed higher growth rates in emerging areas, online games, the next higher market growth is anticipated," said, "nearly 10 years Knight Online War of the large countries long been a reliable service to domestic and international experience in global services and know-how for successful service in Europe, our partners will cooperate, "he said.

Additionally, "Knight Online, Europe entered the Middle East ahead of this year after exporters, and international copyright agreements as well as a variety of ways, including channeling a larger revenue streams through strategic partnerships and considering," he said.

On the other hand, "Knight Online" in the fourth quarter of this year, based on English public services through a global server, start the next in Germany, France, Italy, etc. in the language of each country is scheduled to be in order: <End>

PostNapisane: 2011-11-09 16:20:04 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
To jest odp na jego pytanie?

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

PostNapisane: 2011-11-09 17:06:40 

Pochwały: 20
Choli tobie wszystko wszędzie przeszkadza oprócz tych twoich historyjek z aresa -.- ? Ile ty masz lat ? :/

Ja zrezygnowałem, ale nie grałem nawet 1 min na officialu, miałem zamiar, jednak beta przemówiła mi do rozsądku - zanim będę miał krowazy+8, uniki+2+3, broń+8+9, to minie ze 2 lata grając z dużą częstotliwością, a po co mi to ? To już nie ten sam fun na pk, raz na jakiś czas tak, ale nie chce mi się nolifeować 2 lata, żeby popekać 2 miesiące i sprzedać chara, albo pekać raz na tydzień. W decyzji pomogła mi moja trudna sytuacja z czasem, którego po prostu nie mam - 2h a day max, a granie 2h w tą gre z zamiarem osiągnięcia czegoś mija się z celem.
Chociaż gdybym miał tak z 6-10h wolnego czasu to pewnie bym grał na EU, bo usko nic pod względem beznadziejności nie przebije.

PostNapisane: 2011-11-09 18:22:58 

Pochwały: 28
prawie 60 lvl mam premke. Póki co ani turki ani zadne bugi/boty w expie / chaosie bdw mi nie przeszkadzaly moze dlatego ze sa nie zauwazalne? Nie spotkalem sie z zadnym Dc crashem czy problemem ze wbuciem mimo iz online jestem okolo 30h. co do premek jestem zadowolony niecale 6 dych 120% expa mysle rozsadna sytuacja. GM sa swiezi wiec potrzeba im czasu. ale zawsze jak ich pmuj dostaje odpowiedz

PussyFcvker aka
MrBoczek

PostNapisane: 2011-11-09 23:11:51 

Jedyny problem to tylko te turki :]

PostNapisane: 2011-11-10 05:39:25 

Pochwały: 60
ja tam miło zaskoczony byłem, na PK czysto, poczułem normalnie się jak w czasach Myko, były jakieś turki, ale na czacie większość czasu to polski widziałem co jest zabronione na Europie, a TR ani razu ;P

Szkoda tylko, że humy chyba będą miały przerąbane bo nas jest mniej ogarniętych chyba :P

PS. Norco oddawaj mi smoka w ramce ! :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona