Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-04 08:46:25
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Kto za EUKo kto przeciw.
PostNapisane: 2012-02-29 23:00:48 

Pochwały: 66
dobra teraz dziś już zdecydowałem że jeśli będę grał na euko to tylko tak żeby sobie coś gbków zrobić i je spalić oficjalnie oczywiście.

Może taki temat kto za euko kto przeciw.
Ja zacznę zdecydowanie przeciw.
a szalę przeważyło to jak rieman zmutował mnie i usunął moje posty bo udowodniłem mu że kłamie. z 2 konta poprosiłem o napisanie dlaczego mnie zmutował i dlaczego usunął posty to bez odpowiedzi usunął i to i zmutował.
ok nieważne co by nie było że płaczę czy coś.

współczucia dla tych co stracili czas i kasę na to euko.
przyznaje sam czasem mówiłem że jest dobrze ale po prostu zmieniam zdanie i nie polecam nikomu!!!!! to co się tam przez ten krótki czas działo i dzieje to są jaja jakich mało.
tak czy siak dołączam do tych co grali i przestali ( jak uporządkuje sprawy np 9 dni prem jeszcze) i żałuje że nie zrobiłem tego wcześniej pozdro.

Ramsey napisał(a):
Za wycenę w stylu Coalitiona byłbym wdzięczny xP

NovaS napisał(a):
napisze cos w stylu Coalitiona

Ronin napisał(a):
Jak Coalition zrobi wycene to nie ma ch...we wsi ;)

Tytuł: Re: Kto za EUKo kto przeciw.
PostNapisane: 2012-03-01 12:01:24 

Pochwały: 3
cóz co do riemanna to osobiscie za nim jakoś nie szaleje, ale z mojego punktu widzenia oprocz wytykania błędów NTT w twoich postach było wybitnie dużo niepodtrzebnego flame...

A co do EUKO, to nie ma na nim nic czego nie widział bym na USKO. Przynajmniej gmowie itemow nie seluja na prawo i lewo.

PostNapisane: 2012-03-01 12:40:46 

Pochwały: 19
jak dla mnie mogli by wszystko pousuwać i od 0 tylko żeby tym razem 0% buggów normalny support i gmowie aktywni to wtedy bym mógł się zastanowić nad grą:)

PostNapisane: 2012-03-01 12:47:48 

LordRafal napisał(a):
jak dla mnie mogli by wszystko pousuwać i od 0 tylko żeby tym razem 0% buggów normalny support i gmowie aktywni to wtedy bym mógł się zastanowić nad grą:)

KO bez bugow? to by chyba musieli napisac gre jeszcze raz od poczatku.... Tymbardziej ze esencja tej gry czytaj możliwoś "combo" nie było niczym planowanym a jedynie bugiem.

PostNapisane: 2012-03-01 12:49:05 

no jakoś na JPKO nie ma buggów ;) tylko jakoś K2 i Ntt mają z tym problem

PostNapisane: 2012-03-01 12:53:35 

LordRafal napisał(a):
no jakoś na JPKO nie ma buggów ;) tylko jakoś K2 i Ntt mają z tym problem

bierz pod uwage mentalność przeciętnego japończyka a przecietnego turka, oraz podejscie tych nacji do używania chetów. A swoja droga co ma Ntt i k2 do developera? co najzywej moga zglaszac usterki/błedy/bugi i nic pozatym. Developer musi to naprawić. Oczywiscie nie zwalnia ich to z regularnego banowania chetów skoro maja na to środki.

PostNapisane: 2012-03-01 14:10:35 

no masz rację z tą mentalnością ale nie tylko turki k0xpią polaczki też ;)

PostNapisane: 2012-03-02 10:16:55 

Pochwały: 1
PanJapko/Utong przemowi:
Jestem przeciwny EUKO.
Nie dlatego ,ze sa koxpy - zawsze beda, co prawda mogliby byc w mniejszych ilosciach i nie zabierac spotow normalnym graczom. Mogliby byc banowani w Ronarku (cardinale i te sprawy). No ,ale to jeszcze da sie przezyc.
Nie dlatego ,ze byl chitin bug - jako ,ze zazwyczaj gram warkiem albo priestem - dla mnie to nawet na reke. Dla priesta tanie chitinki +8 - cudo i miod. Cheaterzy sie wzbogacili - mowi sie trudno, jakos mozna to przezyc.
Nie dlatego ,ze cheaterzy mogli farmic siano w ardream/RLB - mysle ,ze czesto takie cos sie dzialo ,tylko nikt o tym glosno nie mowil. Bo wiadomo - im mniej ludzi wie, tym pozniej to zamkna.

Glownymi powodami bylo to, ze:
-serwer stal sie glownie przyjazny magom (candy staff+26), brak undyinga, zbroje na deffy - ktore ich sie nie tycza. Jedyne co jest na minus dla magow to za mocne wiezyczki.
-jako ,ze jak juz wspomnialem ,zazwyczaj gram warkiem/priestem zbroje na deffy az tak mnie nie tycza, ale moge zrozumiec to ,ze assasini strasznie sie denerwuja - w koncu czasem dochodzi do tego ,ze zadaja 1/3dmg.

Najpowazniejszym powodem przez ktory przestalem grac to:
-Support. Gdy sobie wyobraze ,ze mam grac na serwerze, na ktorym wiadomym jest to ,ze nikt mi nie pomoze w razie jakiegos problemu - po prostu mnie przeraza. Rozumiem ,obiecywali gory i morza. No ,ale liczylem ,ze zamiast idealnego supportu ,bedzie taki zwyczajny, ludzki -odpowiadajacy. A zamiast tego mamy dno, syf, kile. To mnie zniechecilo do EUKO. Wszystko inne jest po prostu wpisane w KO - nie w takich ilosciach, ale bugi, cheaterzy itd zawsze beda.

Co do Riemanna - ma dni, gdy odpowie tak ,ze noz sie w kieszeni otwiera. Ale ogolnie ,darze go sympatia. Moze ,po moich postach na forum EUKO tego nie widac, ale polubilem go. Winimy go za brak dzialan. Winimy go za to ,ze nie wie nic o przyszlosci EUKO. O to im chodzi. Zostawili jednego moderatora na calym forum. Jednego lacznika pomiedzy NttGame, a nami - graczami. Placa mu za to, zeby trzymam nas jako tako w kupie. Zeby za daleko to nie zabrnelo. Jak narazie mu sie to udaje. To ,ze NttGame nie przekazuje mu praiwe w ogole informacji to juz inna sprawa. Trudno odpowiadac na pytania graczy, jesli nie zna sie odpowiedzi od strony szefostwa. Jak dla mnie Riemann to jeden z nielicznych pozytywow EUKO. Gdyby nie on, to pewnie dawno olalbym nawet ich forum, a tak to sobie siedze i czytam :D

PostNapisane: 2012-03-02 13:30:58 

ale o co chodzi z tym chitin buggiem czyli co Q na +5 nonstoper? :)

PostNapisane: 2012-03-03 20:02:33 

Pochwały: 4
LordRafal napisał(a):
ale o co chodzi z tym chitin buggiem czyli co Q na +5 nonstoper? :)

taa. z tym, że na 1lvlu możesz tego questa robić :rotfl: . na yt widziałem jak typ pokazywał tego buga. tylko włączył 2 pliki, 1, że wybiera rase i profe dla kogo chce questa, a 2 do tp z mora do luff/emc. robili sobie np. archera jako main char z clanem i priesta, którego expił i robił questy na 2charach

PostNapisane: 2012-03-03 20:15:21 

no na US vył taki bugg z solo Q na expa

PostNapisane: 2012-03-04 16:01:36 

Pamiętam bug na usko zabiłeś raz scolary i ciągle klikałeś na gościa i 400k expa co sekunde miałeś, no ale lvle cofneli jak ktoś za wysoko wbił ;]

PostNapisane: 2012-03-04 21:37:36 

bardziej zabawny byl bug gdzie dawalo ci expa za 8 osob w party bedac solo :]

PostNapisane: 2012-03-05 07:44:22 

Pochwały: 28
poczatki cw:)

PussyFcvker aka
MrBoczek

PostNapisane: 2012-03-11 22:06:10 

regiss napisał(a):
cóz co do riemanna to osobiscie za nim jakoś nie szaleje, ale z mojego punktu widzenia oprocz wytykania błędów NTT w twoich postach było wybitnie dużo niepodtrzebnego flame...

A co do EUKO, to nie ma na nim nic czego nie widział bym na USKO. Przynajmniej gmowie itemow nie seluja na prawo i lewo.

Pewnie masz racje co do niego. Ja z kolei tez wytyklem im jakis czas temu prawde na forum bez zadnych wulgarnych slow, zamiast dostac kontretna odpowiedz Futility przerabial jak i usuwal niektore z moich postow. Zreszta z tego co widzialem to teraz nawet nie pojawia sie na forum :D Biznes sie kreci i bedzie sie krecil bez wysilku nttgame dopoki rzesza turasow bedzie grala i kupowala tony rzeczy z PUS. USKO i EUKO to te same smieci nie warto tam grac. Swoja droga chcialbym u nich pracowac :) prawie nic nie robisz a kasa wplywa na konto :rotfl:

Proponuje OSKO. Jest to najstabilniejszy farm server z dobrym anticheatem. Stoi juz ponad rok a 17-tego marca otwieraja nowy server :) Masa graczy ktora zawiodla sie na KI, bedzie grala wlasnie tam.