dam Ci pomysł :
kupujesz 10 gb za 80 zł.
stawiasz buy merch na skrzynki, gemy, fragmenty (najmniejsza konkurencja z tego co pamiętam jak grałem była na fragach) stawiasz na cały dzień i przez kilka dni skupujesz aż zakupisz za 10 gb potem sprzedajesz (na fragach też dobre bicie, skrzynek jest za dużo) na fragach tych droższych masz kilka m na jednym.
Tak możesz wydaje mi się z 50m dziennie zarobić jak Ci będzie szło. Po 20 dniach masz 10gb na+ czyli 20 gb. Chcesz to sprzedajesz ileś gb żeby się wróciło lub nawet zarobić (jak sprzedasz 15) i tak w kółko.
tylko wtedy nie ma czasu na grę.
Ale wolałbym poreselować kilka miechów a potem za to kupić chara z itemami 80 lvl niż kilka miesiecy expić i nie wbić 80 bo bez premki i nie mieć itemów.
Jeśli ktoś napisze że nie wydaje kasy na grę albo że to babashopstwo jakieś to jest śmieszny.
najlepiej zainwestować trochę kasy grać mądrze i potem zarobić w PL no i mieć itemy.
Spytaj Glorii jak się to robi

bo ja Ci przykładu nie dam ładnie mi szło ale mi nie zależało to paliłem all.
Spokojnie się robiło 10 gb w tam 10 minut na wymianie gemów tylko trzeba było mieć że tak powiem jaja kupić za all kasę gemów i wymieniać.
Tak czy tak to jest ryzykowne dla Ciebie 1 opcja reselu (potem resel itemami jak poznasz ceny żeby nie siedzieć na buyu cały dzień)
Ja nigdy nie wyexpiłem postaci od 0 do 80 a grałem kilkoma 78-81 na cw tylko zawsze je kupowałem potem sprzedawałem i robiłem duże resele dużooo kasy paliłem i traciłem w gemach a w zł i tak na + wyszedłem

Wolę nie tracić czasu na expa tylko kupić postać pograć sprzedać i być nawet na + niż tracić masę czasu żeby expić itd.
To moje zdanie.
Trochę się rozpisałem ale masz czarno na białym jak to wygląda. Jakbyś coś chciał wiedzieć więcej to pytaj.

Ramsey napisał(a):
Za wycenę w stylu Coalitiona byłbym wdzięczny xP
NovaS napisał(a):
napisze cos w stylu Coalitiona
Ronin napisał(a):
Jak Coalition zrobi wycene to nie ma ch...we wsi