O nie ja pier.... pisalem text 2 strony i przed chwila mi wyskoczyl error explorera no niezle od nowa.
Mam xp-eka bez sp2 i mam nastepujacy blad : gram na USKO na serwerze ares 3 mam postac 4 lev warrior, tylko ze wszystko ?adnie chodzi zero lagow problemow z logowaniem itp. a w grze nie moge zabic zwyk?ego worma, tzn. wszystkie postacie w grze jak i potworki widze ze maja 0 hp (niezle nie?) jak walcze z wormem to wale 3 godziny i nie odbieram mu nic a podbiega gosc jakis 1 lev i rozwala go 3 ciosami moze.Czasami cudem 1/4 potworki uzupelnia sie hp (ma cale tak jak powinno byc) zarowno jak postacie wokolo i wtedy atakuje normalnie przynajmniej cos zabieram i zdazalo mi sie juz z 11 razy w ciagu 2 dni rozwalic worma lux nie ? A ten 4 lev mam dzieki proszeniu ludzi o [party i z cudem ubitych wormow, poczatkowo myslalem ze chodzi o statystyki, gram od wczoraj, myslalem ze to przez zrecznosc ale z tym hp cos jest zjebane, wszystko mi ?adnie chodzi a taki blad no nie, jak mi nikt nie pomoze to pojde se chyba zainstalowac wina98 moze to cos pomoze bo probowalem juz wszystkiego, na innych serwach inna postacia to samo, wczoraj wieczorem zainstalowalem myko ale tam nie moglem nawet sie zalogowac, byc moze lagi czy cos.
Mam nadzieje ze komus bedzie sie chcialo to czytac i mi pomoze.z gory thx

(((