Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-11 19:03:06
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-24 17:33:25 

zzzzz, czy 25 zeta na miesi?c to naprawde a? taka suma ?e nie sta? was na to?Je?li tak to przykro, pozostaje nie gra?, ale nie wierze ?e kto? ma sta?ke i kompa, a nie ma 25 zeta.A jak wam szkoda kasy, to nie grajcie.Narzekanie bez sensu IMHO

Inactive

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-24 20:00:47 

Szkoda tych 25zl na USKO bo to zwyczajna strata kasy nic wiecej nie bede placil za gre w ktorej na jeden m kwadratowy stoi 6 kospow przez cala noc i nikt ich nie banoje bo maja ich w dupie :] Jak by pilnowali pozadkow na servwach wtedy nie bylo bi mi szkoda tych 25zl wydac ale na obecna chwile nigdy w zyciu

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-24 22:50:33 

Frank_Zappa napisał(a):
zzzzz, czy 25 zeta na miesi?c to naprawde a? taka suma ?e nie sta? was na to?Je?li tak to przykro, pozostaje nie gra?, ale nie wierze ?e kto? ma sta?ke i kompa, a nie ma 25 zeta.A jak wam szkoda kasy, to nie grajcie.Narzekanie bez sensu IMHO

wiesz nie generalizuj tak - wi?kszosc ludzi moze odlozyc tak? kas?, ale problemem dla nich jest brak karty z ktorej moznaby zakupi? premium - nie kazdy tak? ma, albo nie kazdy ma znajomego, ktoryby karty uzyczy?; ja mam dost?p do karty, znajde kase, ale niechce mi sie co miesiac bronza kupowa?, gdy b?d? miesi?ce kiedy nie bede expi? - jak b?dzie tak jak jest to niestety ta gra nabierze charakteru gry abonamentowej, tylko ?e ten abonament jest ukryty i ciule z K2 nieprzyznaj? wprost, ?e gra staje sie praktycznie rzecz bior?c p?atna

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-25 02:52:29 

KrzyzakPL napisał(a):
Frank_Zappa napisał(a):

wiesz nie generalizuj tak - wi?kszosc ludzi moze odlozyc tak? kas?, ale problemem dla nich jest brak karty z ktorej moznaby zakupi? premium - nie kazdy tak? ma, albo nie kazdy ma znajomego, ktoryby karty uzyczy?; ja mam dost?p do karty, znajde kase, ale niechce mi sie co miesiac bronza kupowa?, gdy b?d? miesi?ce kiedy nie bede expi? - jak b?dzie tak jak jest to niestety ta gra nabierze charakteru gry abonamentowej, tylko ?e ten abonament jest ukryty i ciule z K2 nieprzyznaj? wprost, ?e gra staje sie praktycznie rzecz bior?c p?atna

masz racj?, ale jest jeden szkopu? - nie ka?dy ale znacz?ca wi?kszo??.A ja nie widzia?em tu jeszcze narzeka? na brak karty, jedynie na to ?e nie zap?ac?.Co do posta ksk - nie chcesz - nie graj jak tu juz kto? wcze?niej m?drze powiedzia?.

Inactive

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-25 13:24:22 

Witam... po mojemu to co zrobili to szczyt g?upoty :evil: Jak wi?kszo?? os??b wypowiadaj?cych si? tutaj jestem zdania, ?e gdyby GMy robi?y to co do nich nalezy takich problem??w by nie by?o :S (kanciarzy by nie by?o i serwy by?yby o 30% mniej za?adowane) No chyba ?e GMy te? kantuj? a siebie raczej nie zbanuj? :ble:
p.s. i nikt mi nie wm??wimy, ?e GMy bardzo pracowite bo jeszcze ani 1coina nie odzyska?em za znikni?te zdupowane rzeczy...wida? ch?opakom si? nie spieszy....
pozdrawiam <papapa>

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-25 17:11:20 

Pochwały: 1
Za rzeczy kt??re znik?y po dupe wipe nigdy nic nie dostaniesz. Mozesz jedynie odzyska? czyst? kase je?li tak? straci?es lub item kt??ry zosta? wykasowany przez pomy?ke.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-25 20:13:46 

kasy nie straci?em... tylko icb +7 i ib+7... to drugie to dorobek mojego rocznego grania.... :/ a teraz g*w*n* mam....

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-25 21:39:59 

spoko 25zl placic nie ma sprawy tylko zebym za to mial normalna gre jak inne gdzie czitera znalezsc jest ciezko a jak takowy jest to zaraz ban (w innych grach jest cd-key) wiec najlpiej jak by zrobili ze kupuje cos ala starter w Wowa za 10zl max i dostaje cd-keya i potem place abonament samu juz wiecie a jak cos nabroje to ciach i ban ... nie rozumiem ze trzeba placic za gre gdzie jest mnustwo cheaterow tak samo nie trawie z tymi slotami ... popatrz np na takie w3 wydajesz 100zl i masz gre na CALE zycie i masz wszystko najlepsze , taki interfejs ze bajka turnieje itd sama przyjemnosc a utrzymanie serwerow tez tam kosztuje :)))a jak grasz dluzej niz 0.5 roku na premium to ci wychodzi wiecej niz 100zl i masz tylko gre na 0.5 roku i porownaj sobie teraz w3 i KO ;o nie wspomniajac o tym ze w W3 masz sponsorow i mozesz niezla kase bic jesli jestes wielki pr0 i jezdzic na rozne turnieje na calym swiecie :0 jak by troche k2 pomyslalo to by zalatwilo sobie sponsora to nie jest trudne patrz LA2 ( nvidia ) , w3 ( intel , razer ) i inne gry ... przy tym by ludzie mieli duza radosc z grania a ci mieli kase , to chyba zadawala obydwie strony ?
zaraz ktos powie "nie chcesz nie graj" ... tak samo moge powiedziec w zyciu nie podoba ci sie bo nie masz zajebistej fury czy 10000000000m $ na koncie to nie zyj "
zastanowcie sie troche przez chwile i popatrzcie na ta gre niestronniczo ... to ze ta gre kochasz itd to spoko placisz spoko twoj wybor ale pomysl przez chwile

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 01:03:22 

No i dalej nie ?apie sensu twojej wypowiedzi. Mo?e to dlatego ?e jestem zmeczony.
Je?li wolisz gra? w co? innego to graj w co? innego, to chyba nie jest takie trudne? Nie potrafie tego zrozumie? ?e m??wi sie o grze same bzdury, a jednocze?nie chce sie w ni? gra?.
I zwrot "niechcesz nie graj" doskonale oddaje sens tej sytuacji. Niby nikt wam nia karze gra?, niby wszyscy m??wicie jaka ta gra zjebana, ale wszyscy lamentujecie na forum ?e nie mo?e sobie gra?.
Co do niestroniczego patrzenia na problem K2 nareszcie zacze?o co? robi? dla graczy. Dla graczy kt??rzy p?ac?.

Ca?e to k2 jest jak Ameryka. Wszyscy j? nienawidz? ka?dy z niej korzysta.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 13:37:39 

Ulyster ty dalej nie rozumiesz my chcemy grac ale w ta gre sie co raz bardziej nieda grac dobrze ktos tam muwil ze ta gra staje sie po cichu abonetowa i naprawde nie warto placic za ta gre zadnych pieniedzy bo chce isc se np poszukac keuri ringa i najwiecej co se moge to jakies bulcany pobic bo na kazdym spocie od 1 do 3 servera siedza na spotach same kospy i tylko nerw bierze ide wieczorem widze ziomka na kospie wracam rano on dalej siedzi na spocie na kospie po poludniu go widze w mora ma mercha i 4 kekuri ringi :] a ja co mam gowno i walke o kazdy coins o_O i za co ja mam placic? szkoda jakiego kolwiek grosza placic zato a ze muwie ze za ch nie zaplace i ze k2 przegina to nie muwie ze niechce w to grac wiec nie wylatujcie z tekstami typu niechcesz niegraj o_O

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 14:39:30 

Tak masz racje nie rozumiem.
Narzekasz ?e ta gra ma same wady? To po co gra? i sie m?czy?? A je?li juz nawet zalety przys?aniaj? Ci wady to mo?e warto zap?aci? te ~20 z? i mie? spok??j?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 17:24:36 

zap?ace no i z czym ja bede mial spokoj ?? tylko z wejscie do gry i nic wiecej przeciez cheatow to nie usunie no nie? a glownie w tym jest caly problem :[ :]

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 17:37:21 

dokladnie-placic moge, ale co mi po tym jak w abyss ciagle na kazdym servie 1-4 osoby siedza w scianach -.-

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 18:00:11 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 9
nie no poprostu Uly jest moim guru :D on tak ??dnie wszystko umie uj?? :D lul, ja teraz nie wyobra?am sobie ?ycia bez KO, to jest gorsze ni? narkotyk bo nie zabija i warto zap?ac? te 2 dych i mie? spok??j ...

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-26 18:38:34 

I dalej jest to samo-sam b?edy ale dalej chcemy gra??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona