Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-06 22:11:18
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:05:37 

ach ... dobra musze zaczac lvl nabiac ... tylko kto mi pomoo?e ?eby nadrobi? straty :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:07:21 

Pochwały: 5
lvl nabijesz tak jak mowie tym bardziej sie przydasz na deru bo mozesz tepowac ludzi co musza rpr albo repota

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:08:38 

fajna dyskusja;-) widze ze duzo sie tam dziej na olympii ;-) ; ja chcialem dodac tylko jedno: nie gadajcie bezprzerwy, ?e ci t okosperzy, tamci macruj? - bo to jest smieszne troche; jakis tam % ludzi na bank jedzie na dopalaczach, ale nie przesadzajmy znow z tym - niektorzy po prostu sa good baba i umiej? gra? i epxi? dobrze - mnie np smieszy na xigu jak ktos tam gada ?e ten koles to ma 66 lev bo makruje, a ja widze tego kolesia z 66 levem non stop w cz na trolach albo na golcach; zreszta co tu duzo gada? - mnie np ko?o 30% ludzi z kt??rymi w party by?em pyta?o czy mam makro w??czone - bo dobre leczenie, brak dedow i bufy na czas ;-) ; moim kolegom co bij? w dobrym tempie 65 lev tez wmawiaj? ze na makro jad?, a wiem ze oni graj? ca?ymi dniami;

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:18:54 

po pierwsze gram na tym serwie nie opuszczam zadnej wojny chodze od cz i nie mowie ze ten mie zabil to od razu kosper albo ten ma 60 to na kospie ale jesli koles ukieka przed toba arch i wali ci 20 hitow w ciagu 1s albo kolesie co co dziennie siedza na dts albo golce (siedza nie stoja) arch i bija lvl tak to tez sie widzi idz na wojne na ostatniej moze 3 razy padlem czysto reszta to sytuacje rzucam sie na arch hit w niego 20 we mnie i jeszcze spierdala w cz siedzisz w bazie a leca strzaly niewiadomo gdzie powrzocane oczy lf biega sie po bazie i luka z pruboja namierzyc i nic ni ma huma ale ludki padaja na okolo -.-' sa good gun na olympi ale niszcza im opinie kosperzy bo to nie tylko turki polacy tez grecy czesi itd... szczerze mowiac popytaj sie ludzi co grali na olympi i weszli do cz od razu przestali grac to bylo niecaly miech temu duzo ludzi zrezygnowalo z tego powodu ale niczym to sie nie rozni od innych servwo ale tu to bardziej widac gm na poczatku dobrze sobie radzil ale teraz cos mu sie znudzilo pilnowanie ludkow

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:23:25 

no paroos jest podejrzany ;D , ale jeszcze musi sobie przetlumaczyc swoje macro na turecki :rotfl: :devil: , co do tych co serio cheatuja to widac wystarczy sie przebiegnac w nocy po 3 i 2 serwach na dts,ak, uruk trony czy blady i to sie widzi, najczestrze macro to jest priestow i latwo poznac, bo nawet jesli heal ma troche opozniony to buff daje nawet jak nic nie piszesz ostatnio priest walil i leczyl jednoczesnie i wmawial mi ze to kombo dla priesta :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:30:12 

nom takich tez sie spotyka czesto tak sobie biegam po servach w nocy lookam spoty i te sprawy :P i sie widzi jaki klan kospuje w cz to samo wlczysz liste top playerow karus i hum i powiem ci kto kospuje z 50% tej listy to kosp i nie mowicie ze orkow nie widac wogule biegniesz na wojnie/invazji i leci koles co w biegu szczela inny leczy jeszcze inny wybija z 6 humow na raz -.-' przygladnijcie sie obu nacja to zobaczycie ^^ ale humy to na prawde niezle kospy poszukam ss jak wpada party 4 humow 3 arch i 1 priest i wybija cala raibe z 50 orkow lub wiecje -.-' mozna byc good guna ale nie az tak no i specjalne combo biegniesz i strzelasz -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:34:55 

nie no jak jest siedzace party to evidentne jest; co do bufow na czas, to dobry priest wyczuje bufa - wystarczy tylko na hp bary patrzec i jak mob zadaje wiekszego hita niz zazwyczaj, to wiadomo ze buff padl

ps; a pamietam jak sie cieszyli?cie po przenosinach, ?e taki czysty serwer jest ;-) ; niestety K2 zjebie wszystko zawsze :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:37:41 

no podejrzewalem ale dalej cisniemy :P cz wyglada tak 300 np trace w 30 min od kosperow i 300 odrabiam w 30min na normal userach i wychodze xD co do wyczucia da sie dokladnie tak jak mowisz ale na deru gdzie czasami nie da 1 hita (w luf bo spot lepszy od apo 5 na spocie szybciej sie respawnuja a nie jak apo trza czekac) a buf jest od razu ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:45:44 

LOL 444 wylecial z klanu ale to jest zajebisty gracz gralem z nim w klanie na cypherze tam samo jak Thechosenone, fellmenoob,hypnofukka,broli,biszek ktorego teraz postacia gram a on obecie hypnotise :D LOL 444 na cypherze byl jeden z najlepszych askow tylko ze go chakneli i sie nagral :P A fuzja to jest dobry pomysl tylko ze trzeba ludzi ktorzy to all poprowadza i nie brac do klanu kolesi ktorzy nie wiedza o co tak dokladnie chodzi w tej grze czyli z jakims tam starzem ... I mysle ze warto by bylo rozwinac ten temat ale wszystko zalezy od was bo my narazie all z cyphera gramy w roznych klanach i mamy zamiar cos zrobic ale cos na poziomie i narazie badamy sytuacje na tym serwerze czyli kto jak gra itpp z tego co widac to wy macie pojencie o tej grze i moze w przyszlosci cos by z tego bylo ale to wszystko tez zalezy od was czy byscie chcieli :] :|

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 14:54:04 

nie wiem widze taki problem jeden wielu graczy z cyphera (jeden z nich pewnei mnie objedzie za to ze to pisze ale co tam) gra na olympi czesto to sa kumple wiekszosc z nich mysli ze jest pr0 ( nie wszyscy mowie o tych co widzialem) niektorzy sa spox ale ogulnie z 4 z cyphera na chyba 8 ppl co znam uzywalo kospa 444 uzywal zostal przylapany byly dowody kospowal z kumplem na kospie tez moge byc the best pk sinem co do cyphera watpie czy jakis serv wygra z nim bo to jest ziemia bez gm z 200-300 itemow z ft na +10 rapek +10 ofc legit bo przetwal dupe wipe itd wiele by wymieniac ale duzo graczy ktorzy sie znaja pewnie popiera to

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 15:47:44 

nie mowie ze tak nie jest ale nie oceniaj kolesipo ty ze na macroo jada ... na cypherze macroo zaczelo ie wtedy gdy all players mieli powyzej 57,58 lvl bo cypher to tez stosunkowomlody serwer powstal w 2 miesiacu wakacjii i nie bylo macrooo wcale tylko turasy jak powiedzialem wczesniej zaczelo sie to zmieniac kiedy byl dostepny ogolnie czyli w naszym przypadku od 57,58 co nie znaczy ze all 60+ porobili z macrooo wiem zer to wkurwia ale nic sie na to nie poradzi ja tez na macroo nie siedze bo nie amm mozliwosci bo gram-gralem workiem "od 2 dni askiem kumpla" i nie mialem okazji jechgac na macroo i podobnie jest z wieloma osobami z cyphera :sleep:

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 15:52:01 

ale i tak przetarla sie opinia o cypherze ze jest to duperski server kosp itp jest na porzadku dzinennym a jesli 8 ppl co znam z olympi 4 z nich jechalo na kospie to cos w tym jest nie mowie ze kazdy sure jada ludzie z dieza z aresa berka xiga ale 444 kospowal i sa dowody na to wiec raczej watpie by chcialo nam sie grac z kims kto kospuje dobra z nowu moze byc tekst zeby wybaczac wybaczylem raz zobaczymy jak to sie skonczy a kosperzy to dla mnie podgatunek bo nie sa zdolni w uczciwy sposob zdobyc xp itemka i np po prostu nooby i lamy -_-

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 16:51:16 

Oki baba coz poradze a ze cypher to duperski serwer to racja :D

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 17:32:31 

ostatnie dni w cz i na wojnie by?y piekne ... bo nie by?o kosp.
teraz jak dodadza nowa wersje znowu sie zacznie.
I Scar - nie nadawaj na humow az tak - ja tez moge przedstawic mase ss z kosp orkiem... tylko po co ? ><

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-31 17:41:05 

ostatnie dni w cz i wojna nowe ss z kospem -.-'

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona