Nie wiem jak na beramusie przezywasz takim shellowcem atak zmasowany magow
Nie mam pojecia w jaki sposob przezywasz atak dobrego assa ( cheatera ) ze o luczniku nie wspomne.
Twoj LR na poziomie 80 sprawia ze chyba kazda light nova to koszmar nocny
Poza tym Fp priest jest przeznaczony do zabijania ( full plate str ) - lata ze smite hammerem

Natomiast Twoj shell priest to chyba pod full heal tylko
Cytuj:
No dobra ale powiedz co party melas??w bedzie robi?o ze 30 magami... ? Do mag??w to raczej tak wiecej hp i full heal jedynie, a jako debuffer Shell i dymasz melle

. Bez debuff??w przytankowa? 3 worrk??w +8 raptor albo toto +8 i hanguk to pestka

. bo hity leca po 200 - 300 dobry bije za 400 ale nie pytaj jakie ma itemy
Jak sie uprzesz fp zadadza jeszcze mniej ( kwestia sprzetu ) i bedziesz w stanie ich zalatwic a nie glupio stac i tankowac
Cytuj:
tam robisz fp +8 z str bierzesz dth jestes debuff.heal z cs i inne pierdolki i jedziesz pk
Niestety ciezko CS dorwac, a ostatnio warto miec przy sobie dd tarcze i arrow tarcze.
Nie udalo mi sie zrobic jeszcze rekawiczek +8
Fp priest powinien miec 62lvl minumum 146int max - Smite hammer>DTH - a jezeli ktos powie ze lycaon najlepszy to ja mu na to - tak + ss gdy uciekasz przed zgraja 10+ magow i chce ich wybic.
Testowalem na pozyczonym chitin shield ( jeszcze bez judgementa ) szlo ladnie ale brak odpowiedniego naszyjnika i paska zmuszal do czestego uzywania dd 40 i acid potow