:ph43r:! napisał(a):
1) Twoja wypowiedz o LC i Sreamie jest ?a?osna
LC - Zdejmuje ci SW
Scream - Zdejmuje SW + Stun
Wszystko co spowalnia zdejmuje swifta, wi?c przesta? m?drkowa? lamo. LC wy?acza runa i tyle, a to ?e brakuje ci swifta wtedy jest wyjasnione w poprzednim zdaniu. Pierw my?la?em, ?e m??wisz ca?kiem powa?nie, jednak teraz jestem przekonany, ?e co? z tob? nie tak.
Cytuj:
Prosty wniosek je?eli nie wejdzie ci Scream bo to w?a?nie on 1 leci to wbija ci LC..... BTW. Tylko nooby po 62 wsadzaja pierwszego LC...
Ale skillor z ciebie, nie ma to jak na pa?e, bez przemy?lenia, wypsztyka? si? jak lamerski assek a potem kwicze? ?e nie mo?na dobi?. No ale jak sie g??wno wie...
Cytuj:
Wiec dalej uwa?asz ?e Scream Stunuje i nic wiecej....
Patrz wy?ej.
Cytuj:
2) Czy wypowiedzia?e? sie ?e chodzi ci o Laski.... zreszta mo?esz zrobi? kombo u?ywaj?c blade + r zZzZ Noob
Ty naprawde jeste? niepe?nosprytny, prawda?
Cytuj:
3) I je?eli o?mielasz si? nazywa? kogo? dzieckiem to popatrz najpierw na siebie -.- STFU
Wiesz, ja nie wstawiam co drugie zdanie "nOoB", "STFU". ?miem twierdzie?, ?e jeste? ?a?osnym dzieckiem internetu. Zaczynasz si? k???ci? nie wiem o co, nawet nigdzie ciebie nie zanegowa?em, a ty wyskakujesz na mnie jak na bandyte jakiego?. Ja DLA TWOJEGO DOBRA radze ci przeczyta? ca?o?? spokojnie i powoli, a potem kozaczy?.