z tego co wiem, to azonic chcial miec wstep do naszego forum, co by sobie poczytac - to jest na razie niemozliwe, ale - 61% tych, ktorzy zaglosowali jest za tym, byscie do nas dolaczyli (tzn przeszli do Ligi) i wydaje mi sie, ze to byloby najlepsze wyjscie. my jestesmy juz po remake klanu (likwidowalismy "EuroLig?_Cieni"

), wiemy, ze jest z tym wiele klopotow. sugerujac sie opiniami bardziej doswiadczonych kolegow widze, ze gdyby mialo dojsc ewentualnie do jakiejkolwiek sprzeczki, to lepiej, zeby Ancestors istnialo i zebyscie mieli "gdzie wrocic". wydaje mi sie jednak, ze nic takiego sie nie stanie, bo my jestesmy bardzo pokojowo i przyjaznie nastawieni (caly czas mowie w oparciu o ankiete i wypowiedzi) i stworzymy razem jeden, dobry klan...
gdyby to wyszlo, to sa same plusy, zreszta - Ancestors nie trzeba likwidowac. lider Ligi jest fikcj? jak juz mowilem azonicowi, mamy go po to, zeby konfederacja sie trzymala, poza tym jest 2 bardzo odpowiedzialnych assist??w

(Amras i Areska) i miejsce na trzeciego wytypowanego przez was z waszej kadry. no i zaczelibysmy przyjmowac od wyzszego lvla, ofkoz (o ile nie byloby full w klanie

).
podejmijcie decyzje, ustalcie liste osob grajacych najczesciej, najfajniejszych (wiadomo, ze nie tylko lvle sie licza, liczy sie atmosfera

) i... zobaczycie, bedzie gicio.
ja nikogo nie poganiam z decyzja, ale wiecie...
Im szybciej, tym pr?dzej