Cytuj:
ziom serio bo wy nei qmacie jak sie gra, nic nei qmacie skilla 0 jawnie poprostu chce wam to udowodnic ze nic nei umiecie nic wiecej dlatego chce 8vs4 czy 2vs1 na mnie ZERO PROBLEMU jawnie
Jezu dzieciaku, nie czaisz mnie, powiedz na jakiej podstawie tak twierdzisz? Czemu nei mamy skilla? Kogo wy jedziecie w cz? 4x lvle? My jedziemy najlepszych, dalem ci screeny, widziales je? ... na jakiej podstawie mozesz twierdzic ze ktos nie ma skilla jak nawet sam lepiej nie grasz? Przeginasz ch?opaku, nie obrazamy nikogo jawnie, nie wyzywamy was. Zachowujesz sie jak dres po prostu, nie czaisz ze sie osmieszasz tylko?
Cytuj:
aha a my nie zyjemy w zgodzie bo na ts straszny brech mamy z myszorkowych postow na forum jak sie osmieszaja i w cz ;p niestety nie mozemy sie powstrzymac
O kurde, chlopaki oni maj? z nas brecht na tsie

nie no chyba nie zasne w nocy. Btw. macie tsa? :O my mamy od 1 dnia jak olympia ruszyla a wy jeszcze w klanei nie byliscie

A mamy ciekawsze zeczy niz gadanie akurat o was, fajnie ze tak o nas pami?tacie, my jak gramy to nawet nie pami?tamy ze s? tacy ludzie jak wy

Milion temat??w do rozm??w, chociaz czego oczekiwac jak codziennie mamy 17 zajebistych ludzi na tsie

Wy nawet tylu w klanie nie macie hehe, mieliscie kiedys full clan party?

hehehe
Cytuj:
myszy PLZ 2vs1 albo 8vs4 BARDZO PROSZE ;/ pozwolcie nam udowodnic ze jestescie niczym plz ;/
NA PEWNO o tym z tob? nie bede gada?, po takich tekstach jestes dla mnie zerem po prostu, spieprzaj dzieciaku sie bawic klockami bo bym cie kijem nie dotkn?? nawet w grze. STFU
Cytuj:
Stary ja mam dual mirag+7 fp7/12 all birzuterie 9/10dex jedynym - jest to ze jestem chitin i mam mniej dexa ale tylko o 10 i przy tym, zastawie mam troszke ponad 1200 ap ... wiec ja nie wiem co ma slynny 444 ze ma 1400 rotfl

No zwis ma chitynki +6 i +7 (chyba pauldron ma goblin tylko), dual mirage+7, na 56 lvl stuka 14k np, 444 na 61 ma chyba cos kolo 20?