nastepne g?osowanie 21 stycznia
[ Dodano: 06-01-18, 12:35 ]gex221 napisał(a):
pfff ostrzezenie .. LOL
dokladnie jak ktos napisal co z tego ze Polak ? gdym chociaz minimalne korzysci mial z tego ze Gandalf bedzie krolem to bym zaglosowal a tak to moze byc jakis Turek lepszym krolem
korzysci takie same tylko ostatni kr??l cos ma?o event??w robi? za to podpierniczy? ca?a kase z skarbca ponad 20GBzzzzzzzzzzzzz
gex221 napisał(a):
rob jak chcesz ale ja nie pojde za reszta

mam wlasne zdanie

r??b jak uwazasz to tw??j vote
a komentarz do ca?osci !! Jakos turki potrafia sie zebra? i sobie kr??la z w?asnego kraju wybra? !! Powiem jedno tego im zazdroszcze bo oni sa lepsi !!! Przynajmnie pe?na mobilizacja !!! pisze tego posta wcz?sniej poniewa? nadal ?apiemy sie do top 10 wsr??d elmorad??w wiec bedzie nominacja

robimy wewnatrz klanowaa ankiete

koniec dyktatury
no i z tego co wiem to pod uwage s? brane ooby: Gandjalf , Jon_LeePl, SantaSoul , ParosPL , Eferat, Sajper chyba ?e sie jeszcze ktos wy?amie
APEL DO POLSKICH KLAN??W na XIGUNO WIEC PROSZE O POMOC AVALLON I ICH ALLY WTEDY BY?O ZA PU?NO ?EBY CO KOLWIEK ZROBI? WIEC NIE BY? APELU Tych od Ojca Prowadzacego prosze tak samo

Templariuszy wiecej polskich kaln??w wsr??d hum na xigu nei znam lub nie widzia?em , kto ma char 20lvl+ na xigu jest proszony o poparcie
POLAKA zbednych komentarzy tu nie potrzeba ze turki s? lepsze !!! Turek moz? byc lepszy ewentualnie od turka ale nigdy od polaka chocby ten by? najgorszy...[/b]