ja w to grałem 3 lata. combat miałem 87, cięcie drewek na 92 bo to podstawa zarobku było ścinanie yew'a, mogłem kuć runiczne rzeczy(czyli kucie i kopanie też wyskokie), magia 45lvl, łucznictwo 53, wędkowanie i gotowanie gdzieś koło 60, miałem full saradomin (full hełm, platebosy, platelegs, dużę tarcze), scimitara runicznego, czerwone rękawice i pelerynę, 10mln. na koncie odłożone. Często bywałem poza granicami miasta by zarobić na ziomkach co wychodzę w full runicznych rzeczach bo mysleli, że jak maję coś takiego to się będę ich wszyscy bali

a tu psikus. Mieliśmy własnę bande, mało kto był wstanie jej się oprzeć. Wszystkie questy zrobiłem. Miałem full ciuchy komandosa, zombie, księcia. Bardzo fajna gierka naprawdę polecam. Ale konto mi skasowali

bo długo go nie odwiedzałem bo się mi znudziło cięgłe wygrywanie

jakby miał ktoś jakieś pytania do tej gry to piszcie spróbuje odpowiedzieć ale sam dużo już zapomniałem

A apropo tego co założyciel tematu napisał że full runiczne rzeczy to kupa majętku to nieprawda. To jest nic zaledwie 200k max ja za swój full saradomin (co jest najlepszym pancerzem dla nie membersa) dałem 4 mln. i to mi skasowali. Jedna część mojej zbroi kosztowała tyle co twój full runiczne rzeczy

a pomagałem ziomom z Polski i jak mnie jakiś prosił aby mu coś dać to dawałem mu tak po prostu 300K. To się nazywaję kosmiczne pieniędze nie jakieś runiczne dziadostwo co wykuwałem sobie jak mi się nudziło