ok tera all wyjasniam co jak dlaczego ;]
1st - kingofwar = 1st starcie = wygralem ja
2nd starcie = wygral on
3rd starcie = wygral Huscane ( human sin ktory mnie zabil )
4th starcie = wygralem ja
5th starcie = wygral KingOfWar poprzez dobicie mnie po spiku Huscana

"
gdzies tam bylo tez starcie jak wygral kingofwar kiedy to klepaly mnie commandery pod wasza baza i na poczatku wbiegl ( zapewne przypadkiem ) na ciebie wlasnie 69 i ciebie zaznaczala mi "z" nie jego ale nvm ;]
2nd - ten krotszy ... nie wiem czy crystal ci mowil jak nie to ci wytlumacze , 1st filmik jak wygralem po dluzszej walce byl niezazbyt obiektywny i fair poniewaz program ktorego uzywam gdy nagrywasz pojawia sie pewne okienko tuz pod miejscem gdzie masz fpsy czyli dokladnie na pasku skilli , przypomnialem se o tym gdy juz walczylismy i spike / thrust / pirce walilem na slepo gdyz nie wiedzialem kiedy sie reloadnely ;] dlatego chcialem jeszcze raz, poniewaz przesunolem pasek skilli na dol co zreszta widac na filmiku ;]
3rd - tak hp pota mam pod 2nd button myszki
4th - jak przegram oczywiscie zamieszcze filmik , mialem filma z kingofwar ale trwal 4 min ( 8x mb ) i generalnie walki bylo malo wiec uznalem ze nie warto uploadowac go ponad 2h ;]
chociaz moglem bo bylo na nim widac tego hum sina i commandery jak mnie bily ;]
oczywiscie nie zmienia to faktu iz przegralem raz fair 1vs1
nie odbieram KingOfWar wygranej w tamtym starciu i nie szukam wyjasnien dlaczego i usprawiedliwien ;] wygral tamten pojedynek to fakt ;] nie bede sie tlumaczyl przeciez ;]
co nie znaczy ze wygral all ;p
generalnie zeby bylo sprawiedliwie i all byli happy mozemy uznac ze bylo 1 : 1 ;]
btw 69 jakby 444 mial takie itemy jak ty masz, to spike/thrust by sie walka skonczyla ;]
wiec on ma lvl a ty itemy zauwaz dmg ze spike ... byly identyczne niemal wiec lvl moim zdaniem mial tam nic do sprawy ;]
pozdro all <3 u

aVe