ta ta my tam wiemy o co chodzi LOL ostatnio latalismy w party ko?o ob i jak cos bilismy podlatywa?e? i ks LOL to sie nazywa ks bo dok?adnei na jednego hita dobija?e? jakby to by? 1-2 toby nikt nic nie m??wi?...!!!
_nigga_ napisał(a):
wam ksze ja niebiegam po cz z wlaczonym "o"
my mamy na plecach napisane EK chyba widac co nie!!! jak chesz zebym zrobi? ci obore to sie po?wiece bo mia?em nagrany filmik z tego pk i tam dok?adnie widac co i jak wytne tylko sceny i zapodam na forum oki ??
ta ty nie robi??s pojedynczego KS lol robi?es ks 6 osobom z party !!! Co pewnie powiesz ?e mysla?e? ?e nei damy rady buhaha...
ale efert to mysla?em ze klawiture zaraz rozerwie LOL bo sie ch?op tylko denerwowa? przez ciebie a on bardzo wybuchowy

BTW mam lepszy filmik jak zrobie to dam bije mnie 7 aks??w zabijam 2 potuje zarzucam tarcze dobiegam do innycghh ludzi potujac i zabijam kolejnych 2 to jest akcja

)))
[ Dodano: 06-01-25, 16:54 ]btw moze i umiesz dobre combo bo jak zobaczy?em ten filmik co gul zapoda? to we wszystko uwie?e !!!

Ja sie ucze tego combo co F9devil robi w przod w ty? jeszcze troche wyczucia i perfekt bedzie ale to dzia?a tylko w miejscu

max narazie mi wchodzi tyle cios??w ?e ca?a mane z paska mi ?re 4sd+4normal w 2s jedyny warunek brak lagu bo inaczej ?adne combo nei wyjdzie !!!
piss all i bez urazy ale fakt??w przesz?ych nie da sie zmieni? !!!