Ja sobie gra?em wczoraj spokojnie a tu nagle przy sel char DC. Sobie mysle "ok relog". Wpisuje login, pass a tu "invalid password". Mysle sobie "ki chooj". Powtarzam 3 razy - to samo. W koncu sobie pomyslalem ze mnie shackowali bo kupilem 10 min wczesniej ROCa (nie pytajcie za ile - okklo 40Gb wybuli?em

). W akcie desperacji sprawdzam maila. JEST! Zresetowali mi password. Prosilem ich o to jakis tydzien temu. A tak btw to mam cos zjebane secret answer bo dalem 5 literowe i teraz sie jebie znaczy nie dziala (mam user data did not match) i musialem skorzystac z opcji reset pwd (dzieki temu ze mam premium).
No ale poniewaz ten PWD co przysylaja jest kosmiczny chcialem zmienic i mam to samo co wy. Stronka laduje sie do 1/2 a pwd sie nie zmienia. I nie pozostaje mi nic inego jak nauczyc sie tego gowna. Przynajmniej do czasu jak naprawia formularze.
A i tak lekko off top: Czy wy tez macie problem z pisaniem do customer support? Ja jak zglaszam buga to jest all ok a jak daje send to potem pusta wiadomosc leci i mi przysylaja odpowiedz w stylu "dear customer be more specific what bug ... bla bla". No ... jak mam byc more specific jak nie dzia?a... zzzzzzz K2ed