widze ra heh dlatego p8isze co paruwo dal4ej siedzisz w polsce sory ze wyrwalem sie z kontekstu ale jestem zajebany wiec mi wybaczcie heh pozdro dla ciagle istniejacego klanu i dla maniakow heh
niestyty mi narazie nie dane jest grac w ta gre ani w zadna poniewarz nie chce sie meczyc na 64 kilo (przesada) heh jak zmienie miejsce zamieszkaqnia to sie pomysli na wstepie
mam nadzieje ze sobie radzicie mam la[pa ale neta nie mam w tym kurwidolku(szkoda kasy na 64 kilo heh) jak sie przeprowadze tose jebne z 8m heh jak nrazie juz 3 razy zmienialem robotei zawsze trafiasm w kurwidolki heh oka narta pozdro
ps. mam nadzieje ze wruce

:D:D
[ Dodano: Sro 22 Lut, 2006 05:08 ]teraz przeczytalem

ta tp czasami zabiera sporo killi heh ale to i tak lepiej jak jest wspolpraca nie raz udowadnialismy ze wazniejsza jest wspolpraca od lvl-i i gadzetow

nie wiem czy jeszcze graja ci ludzie z ktorymi gralem ale widze na forum ze kilku siedzi heh
ja tam moge powiedziec jedno nie warzne co masz masz i jaki masz lvl
tylko jest wazne czy masz to uczciwie -takie jest moje zdanie
kazdy rodzaj oszustwa powinien byc karany kasacja konta
w sumie sie wyrywam z kontekstu bo nie widzialem tej gry sporo czasu, ale to sa opinie z tych miesiecy co gralem
ps. mam nowa prace w normalnych godzinach juz nie 20h/24h heh wiec moze bede mogl troche popyykac wiadomo juz nie tak jak kiedys

szade heh ale damy rade
jak to mowia "z gowna zota nie zrobisz i vice versa

" heh
oka i tym akcentem chce pozegnac kolesi z najlepszego klanu w tym zlodzieju czasu zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz szkoda ze go nie mam

narta