Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-08 00:16:01
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 00:08:37 

ksk001 napisał(a):
:lol2: :lol2: :lol2: zobacz jaki ty dales popis HyppnoPajacu nie muwiac o twoim happy friendzie Darku czy jak on sie tam zwie :lol2: a co do Kozaczkow dobre grzyby polecam :lol2:

get a life little twat pl??s, btw karle ooops soz knypku kto to HyppnoPajac

[ Dodano: Wto 28 Lut, 2006 00:09 ]
Dark napisał(a):
Nudno jest si? nudzic , wogule nuda jest taka nudna ..... ojejus :lol2:

ta a koles mowi ze ma takie ciekawe zycie.. panienki dookola etc xD ... like i said, IN UR DREAMS FUCKFACE :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 00:15:25 

ta wielki kozak blokers itp daj spokoj :lol2: dobra 2 vs 1 to nie fear ide z tego forum w pizdu(uzylem tu oczywiscie metafory knypasOo nie bierz tego sobie do serduszka) tak czy siak CHWDK&F(ku.wom i frajerom)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 00:16:09 

chlopie moje zycie prywatne jest niczego sobie :cool: w przeciwiestwie do waszego zapewnie tak do waszej swiadomosci czas ktory spedzam dziennie przed ta gra to jest max 1-2 h a nie tak jak u was 6h+ hmm dobra wiecie co wam powiem a wyzywajcie se mnie ile chcecie i tak mam was w dupie ;D i nie zmienia to faktow ze pol waszego clanu to sa albo byly kospy :rotfl: acha a co do tego Nudno jest si? nudzic , wogule nuda jest taka nudna ..... to chyba cos zle zrozumieliscie :lol2: chodzi oto ze ja sie wlasnie nie nudze bo to jest nudne ;D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 00:20:10 

ksk001 napisał(a):
i tak mam was w dupie
to po co zes pisal takie pierdoly wczesniej :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 00:21:22 

tu dosu xD

generalnie aby zaprzestac smetow wyhacze wam lista xD
pomine wielkie i male literki oraz ?? i ? poniewaz me lenistwo granic swych nie zna + mam dysgrafie i dysortografie ;p wiec n/c xD

otoz knypek z twoich tektow moge stwierdzic na przekor pompkowi i darkowi iz naprawde istnieje opcja ze moze z ciebie byc spoko ziom. lecz niestety zbladziles na ten rodzaj konwersacji z powodu nudy... nie mowie ze nie masz co robic w real life tylko poprostu wydaje mi sie iz zaczyna was all nudzic wyzywanie sie i smety xD a wiec zakonczmy to duzym <3 xD

a co do oskarzen o kospa itp.. nie widzialem ze strony knypka...moze sa ale nie chce mi sie szukac i czytac xD ale tak czy owsiak prawda jest taka iz wiem ze 444 kospowal swoj lvl do 5x wiecej na bank nie bo joinol do nas na 60 i pamietam ze zawsze z nami xpil i sie pocil o kazdy % jak 62 robil xD
do 444 combo hack = 1vs1 z nim wygralem na D1zzY'm jak gralem xD sorr 444 heheh przechwalam sie ;p
wiec oznacza to ze ja uzywam 2x kosp ? xD juz nie gram sinem wiec i tak nie ma to znaczenia xD powiem wam tylko iz istnieje taki klan jak THE po hum side i chodze do nich na ventrillo niekiedy... uwazaja mnie ( juz nie gram sinem wiec nvm ) i 444 jako najlepszych orc sinow ( przed dupami co sa od 1 dnia ) pomijajac Insanity ktory jest monsterem ;D
mictoN + SinSexy obaj zabijaja 1vs1 i mnie i 444 bez problemu czy oznacza to ze ich kospy sa lepsze ? xD
propo Ma... bedac chamskim i brutalnym aczkolwiek szczerym M jest pojebem xD w calej histori mego grania w ko = 2-3 lata nie widzialem bigger ... xD only xp baba pk ma marne bo to noob xDDD 1vs1 se poradzi ale co to jest summon aga friend M nie ma pojecia xD

do myszoorkow.. szczoda ze ze scarem 1vs1 nie poszlismy dla fun a mielismy xD pozdro scar <3 do nikogo z nich nic nie mam ;] pare razy byly sprzeczki ale general okazywalismy sobie milosc i zrozumienie xD

nolimit ... nie bede nic o nich mowil bo to tylko 2nd flame war by byl xD generalnie radza se jak umia i idzie im relax ... ta.. tak to zostawmy xD

Ethernal... no w 1st 10 clan kiedys bedziemy... chyba xD ja spadam za miecha w england wiec pewnie tego nei zobacze ;/

knypek pozdro i troche zrozumienia aga zakonczmy te klutnie bo nie usne ;/ a kozaczenie sensu nie ma bo i tak sie nie spotka nikt z nikim ;] jak ze szczecina jestes to na browara mozemy isc posmecic ;] ale ogolnie peace

i love Mia Kirshner <3 :* = boska pani.. jawnie.. <3

aVe

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 00:40:06 

ksk001 napisał(a):
a wyzywajcie se mnie ile chcecie i tak mam was w dupie

Znowu bede chamski xD ale pojemna masz dupe jak miescisz tam i darka i mnie ale to byl taki niesmaczny zart off topic
Apropo nie wyzywania.. staralem sie od poczatku (wierzcie mi lub nie) bo imo wyzywanie takie do niczego nie prowadzi (bah czasem sie wypsnie) i zawsze tak mowilem i mowil bede.. prawda jest taka ze jakbys byl z Kielc to mozna by sie bylo ustawic, pogadac i sprawe zalatwic ale ze jest jak jest to co najwyzej mozna przez net pogadac.

Powiem moze dlaczemu sie wogole wtracilem jak juz Dos zlagodzil temat... NIENAWIDZE UOGULNIEN ''WY'' KOSPICIE ''WY'' COS TAM COS TAM COS TAM ZZZZZZZ SU! ZADNI WY FUK! ''chlopie moje zycie prywatne jest niczego sobie w przeciwiestwie do waszego'' <-- good game zzzz gowno wiesz o moim zyciu i nic sie nie zmieni! thats all

skoncz juz z wyzywaniem bo mi sie kurewsko tego pisac nie chce
/me off

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 07:16:14 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz wezcie sie zamknijcie wszyscy wypijcie sobie ze browca(2/3/ile tam checie) z rana i skonczecie pierdolic.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-28 15:05:17 

Pochwały: 4
ksk, dark, hypnofukka macie ostrzezenia za ten ca?y ?mieszny temat, nastepnym razem um??wcie sie na jakis chacik albo co? a nie forum za?miecacie

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2