tu dosu

generalnie aby zaprzestac smetow wyhacze wam lista

pomine wielkie i male literki oraz ?? i ? poniewaz me lenistwo granic swych nie zna + mam dysgrafie i dysortografie ;p wiec n/c

otoz knypek z twoich tektow moge stwierdzic na przekor pompkowi i darkowi iz naprawde istnieje opcja ze moze z ciebie byc spoko ziom. lecz niestety zbladziles na ten rodzaj konwersacji z powodu nudy... nie mowie ze nie masz co robic w real life tylko poprostu wydaje mi sie iz zaczyna was all nudzic wyzywanie sie i smety

a wiec zakonczmy to duzym <3

a co do oskarzen o kospa itp.. nie widzialem ze strony knypka...moze sa ale nie chce mi sie szukac i czytac

ale tak czy owsiak prawda jest taka iz wiem ze 444 kospowal swoj lvl do 5x wiecej na bank nie bo joinol do nas na 60 i pamietam ze zawsze z nami xpil i sie pocil o kazdy % jak 62 robil

do 444 combo hack = 1vs1 z nim wygralem na D1zzY'm jak gralem

sorr 444 heheh przechwalam sie ;p
wiec oznacza to ze ja uzywam 2x kosp ?

juz nie gram sinem wiec i tak nie ma to znaczenia

powiem wam tylko iz istnieje taki klan jak THE po hum side i chodze do nich na ventrillo niekiedy... uwazaja mnie ( juz nie gram sinem wiec nvm ) i 444 jako najlepszych orc sinow ( przed dupami co sa od 1 dnia ) pomijajac Insanity ktory jest monsterem
mictoN + SinSexy obaj zabijaja 1vs1 i mnie i 444 bez problemu czy oznacza to ze ich kospy sa lepsze ?

propo Ma... bedac chamskim i brutalnym aczkolwiek szczerym M jest pojebem

w calej histori mego grania w ko = 2-3 lata nie widzialem bigger ...

only xp baba pk ma marne bo to noob

DD 1vs1 se poradzi ale co to jest summon aga friend M nie ma pojecia

do myszoorkow.. szczoda ze ze scarem 1vs1 nie poszlismy dla fun a mielismy

pozdro scar <3 do nikogo z nich nic nie mam ;] pare razy byly sprzeczki ale general okazywalismy sobie milosc i zrozumienie

nolimit ... nie bede nic o nich mowil bo to tylko 2nd flame war by byl

generalnie radza se jak umia i idzie im relax ... ta.. tak to zostawmy

Ethernal... no w 1st 10 clan kiedys bedziemy... chyba

ja spadam za miecha w england wiec pewnie tego nei zobacze ;/
knypek pozdro i troche zrozumienia aga zakonczmy te klutnie bo nie usne ;/ a kozaczenie sensu nie ma bo i tak sie nie spotka nikt z nikim ;] jak ze szczecina jestes to na browara mozemy isc posmecic ;] ale ogolnie peace
i love Mia Kirshner <3

= boska pani.. jawnie.. <3
aVe