Cytuj:
Jeszcze powiedz ze ma wiecej defa

....
M??j Shellowiec ma ju? 1115 defa FP ma grubo mniej 100.... i wuecej.
Magowie: Mowisz ?e wbiegasz w mag??w buhahahahahahahaha Bzdura. Ostatnio Ja na Spamie wlatywa?em zeby tormentowa? i ledwo co wbieg?em to sie nogami nakry?em mimo ?e mam 4300 hp, a fp ma co? ko?o 5000 z hp sprzetem. To ile ma ten tw??j boski STR z DTH albo Smitem ( kt??ry pewnie zniknie ).
Assasin: Hmmmm m??wisz ze ma?e bu?y dostajesz.... z czapka na dd nie dosta?em hita powy?ej 900 bez tormenta z tormentem do 1200 - 1300, czyli ty wy?apujesz o wiele wieksze bu?y BTW. Co to za problem wrzuci? 40 na dd Shiled...
Workowie: M??wisz ?e m??g?bym ich zabi? twoim priestem... buhahahhahahaha Powiedz kt??rego zabijesz solo: Tears Luca Pax Lioncom Varsan Redbull.... Kazdy przejedzie po tobie jak po szmacie... a ty im ledwo hp zabierzesz.
Asskowie: Ci Pro jak m??wisz biegaja z priestem ZAWSZE dostajesz para i Kaplica
Wiec stwierdzaj?c na w?asnych do?wiadczeniach mo?esz zabija? sobie lamki na 5x poziomie zaskakuj?c ich debuffem.... Noobek sobie pomysli co taki leszcz zwykly pierst mo?e mi zrobi?... a nob??w ma?o w cz...
Por??wnuj?c teraz BP z FP; BP jest o niebo lepszy Zak?adasz szmaty Spear Sword i inne i moga zrobi? ci laske rzucasz debuffy przebierasz sie momentalnie i lecisz... BTW. Znajdz mi Kolesia kt??ry lata sam po kolony " Rzadko?? " wiec BP jak FP to nie to co kiedy?... Przeszlo??
Warrior + Shellowiec debuffer Full + 1920 = Smierc
Wida? po twoich np

jak FP jest pro.
taki stary tekst Twoj

dla przypomnienia jak bardzo sie myliles. jako str przed dupe wipem bylo 38xx hp na scrollu z cs +6 co do ktorego sie jeszcze dogadamy

bo +7 nie chca odsprzedac O_o wyciagalem 960 defa (sux ) 900 atak z ksiazka i smite 6 ( sux )
Pozniej bawilem sie z defami
Zacznimy od PRO
Redbull to cipka

350 max wciskal mi ( spear def 90 - w zasadzie zbedny na 70 niewiele wiecej ) tears luca rotfl szczerze najbardziej mnie bolalo giga 8 w wykonaniu tego lolka z thekings nie pamietam jak go zwali w kazdym razie w ciagu sekundy dostawalem torment/malice i para + massive od 00:00 haha nie wiem w jaki sposob ale to juz inna historia ( ax def 75 teraz bylby 100... dual wield smiech na sali

)
Asskowie CI pro

-- cyanide + kunt na przyklad to zabojcza kombinacja ale pojedynczy nawet na combo cienki chyba ze sie stoi i tankuje
Co do mojego smite --- fakt zniknal przez moja glupote .. nie robilem go od zera... jak cos odezwij sie w grze to rzuce fpki z defami i +8/15 str. Smite sobie wypalisz i przetestujesz zabawke ( robie postac po tej ciekawszej stronie i z tydzien zajmie mi dokoksanie do 60 . gora dwa tygodnie bo z czasem roznie jest, a przed masterem fp zbedne jest )
pozdrowienia
Ps... wyjdz z klanu i paraduj z tarcza na dd bedziesz wygladal jak rasowy noobek:
1) bedziezz celem dla asskow i zdziwia sie jak malo CIe jada
2) jak dostaniesz syfka niespodzianke wskakujesz w cs i cure
3) warr na horyzoncie = cs
ale to takie banaly
powinienes ladowac na komplecie okolo 400 ze smite zaleznie od wyposarzenia
mi udawalo sie wpakowac okolo 350 w redbulla ( staralem sie mu za wszelka cene udowodnic ze powinien mi sprzedac swojego raptora bo jest to do bani bron... ehh nieskutecznie ).
nie chce mi sie sprawdzac skladni zdan poniewaz jestem zmeczony winkiem
pozdro all
aha co do magow

jezeli sie nie zgraja wytankujesz

jezeli jednoczesnie spada 3289462956923456 nov na glowe to ani 2389462934 hp nie pomoze
[ Dodano: Pon 06 Mar, 2006 02:15 ]ć zapomnialem dodac
bez dobrych ytemow nie warto fp

szkoda nerwow
natomiast do :ph43r:!
nie wiem skad wezmiesz legit iron necklace

ale iron belty dwa juz wyczailem tyle ze musze najpierw CS i raptora kupic lub giga 8