Pax_bar napisał(a):
Panie qrwa o ... ci chodzi. Powiedzialem ci juz ze noobkiem jestes i nie zamiezam z toba qrwa grac, bo nie lubie zlodzieji. Aaaa qrwa mam z toba w party na PK grac??? po ...... zebym slyszal ciagle qrwa ... jak leczysz... czemu nie leczysz.... itp. a pozniej spierdolil bo nikogo nie mogl ubic tylko ded....
... to slowo uzywane w jezyku polskim potocznie ale ty widac byles miekkim hujem
zrobionym i nie umiesz nawet napisac "..." tylko jakies "qrwa", zlodziejem moze ty jestes ??? masz ... jakies dowody zeby mnei oskarzac??? a co do pk to ty tak
kozaczysz jak sobie nadupowales itemow z dupy maryny bo przeciez taki biedny byles
ojebali cie, kasy nie miales a tu nagle w huj itemow
Pax_bar napisał(a):
Nie wiem o co wam chodzi ... Premke koncze w swoim klanie pozniej spadamy z KO wiec GL w dalszym PKowaniu.
I tak cie nigdy nie lubilem wiec kolo huja mi lata czy zostajesz czy idziesz w pizdu
Raist_pl napisał(a):
( ta ale to efer dajesz gosciowi trade jak podnosi dropa to nie tureckie jest co, szkoda gadac)

masz jakies ... ssy??? Bajki dobra rzecz a ja je lubie opowiadac
Raist_pl napisał(a):
itemki wyjebane

niewiem jakie ???
Raist_pl napisał(a):
padasz jak cma...
A ty taki kozak jestes ??? bez cesa na ktorego odjebales przekret z paxem jak huj zeby go kupic i tylko doz na tym stracil byl bys pipka nic wiecej