ja moze bym i poszedl, ale to juz nie sam chodzi mi o to ze nie 1 cz?owiek na 1 acc ... to nie ma sesu, znudzi sie wam, zobaczcie jak Deimony graja .. ostro, chociaz Xiga juz nie opuszcze. za duzo czasu mi tam posz?o. z reszta jak wiece w Kupie drzemie sila, klan mogl by sie skladac z 8 acc .. 80 lvl a w nim by gralo z 30 osob na 1 acc po 3 osoby ZAUFANE ... chociaz malo pewnie takich ludzi znacie, mnie moze i ktos zna, i pewnie wiekszoasc nie, nie chcial bym byc nozu nazywany nobem, i np jak bym sie zpaytal pozycz mi IN i IB pojde sobie na pk .. i jak by mi ktos odpowiedzia? "nie nie znam Cie, mozesz mnie ojebac" .. to bym sie pochlastal. Na xigu mam stala ekipe, juz wiek kto jest sprawdzony kto nie , przezucalem niezly sprzet itp na pk tylko itp. czy no nie wiem acc pozyczane bylo. nic sie nie dzialo. wiec z zufaniem np do starych graczy .... widze tutaj stoned sie odzywa eta i drago, nie znacie mnie, ja tam was kiedys widzialem no ale na noba pewnie w waszych oczkach dalej bym byl jak byscie mnie zobaczyli. ... nie ma czasu na budzowanie od nowa calego zaufania, calego zgrania. to jak by juz szedl jakis team to z pelnym zaangazowanie, z sila walki, wszyscy by musieli stawaic sie o czasie, nie mogla by byc taka mozliwsoc " chodz boss jest" czy "chodzcie aoe zrobimy" i ktos by odpowiadal, nie chce mi sie, mam fajnego expa. .... to ja przepraszam. ... poza tym jak juz cos robic to zajebiscie, podczas grania. TS, czy Ventrilo , czy SKajp .. to podstawa do fajnego zgrania.
na koniec powiem ze Moim zdaniem tylko pare osob mnie dazy zaufaniem, i to by bylo jak kolejny polski klan, bo pewnie bylo by tak/bedzie ... ze beda sobie jednostki ufac.
moze tez jest tak ze niektorzy lubia grac samemu na acc ... ok ok niech graja, ale w tedy nie bedzie dobrego osobnika .... chyba ze maniacy to rozumiem. ale tak duzo ich nie ma.
pozdro, ze strony nobowatej

gralam w ko juz z 5-6 juz przed tym jak bylo P?atne ten 1 raz. pozniej wszedlem sta?em sie nobem

i dalej jestem nobem w niektorych oczach, byla, dopoki nie pograsz z kims.