GanjaBiker napisał(a):
heh a teraz ganja got hacked, tzn CrystalDragon... brak s???w po prostu.. sytuacja wygladala tak: bylem na wojnie o godz. 12, zaraz po rozpoczeciu wojny zjebal mi sie komp, zrobilem formata itp, poszedlem do miasta i po powrocie (ok. godziny 20) wchodze do gry, loguje sie na o2, patrze i widze go?? postac w zamku, klikam start i nie dostaje DC, wtf? przeciez bylem w lunar i powinienem DC dostac, stracilem swoj sprzet dla int priesta i pozyczony od kumpla, ktory chwilowo nie gra, ca?y set dla bp.... moje haslo poza mna znaly 2 osoby, wlasnie ten kumpel, ktory stracil sprzet, ale on na 100% tego nie zrobil bo praktycznie przez caly czas od momentu jak mi sie zjebal kompa do momentu wejscia do gry bylem z nim , drugi kumpel tez znal haslo, co ciekawe on mieszka na stancji z innym kolesiem ktory tez w to gra, maja 2 kompy obok siebie i tu nie byloby problem??w z ojebaniem, zreszta mniejsza o to... czy to mozliwe zeby dalej byl ten jebany bug z logowaniem? ktos musialby sie zbugowac 2 razy zeby wejsc na moje konto... keyloggera nie mialem na 100%, jakbym mial to ktos ojebalby tez moje drugie konto a tak sie nie sta?o... niech ktos napisze co o tym mysli bo mi sie odechcialo wogole w to grac ;/
pozdro
te? nei mia?em keylogera .. nic ... a na kompie w?ancza?em mojego worka a on nei zosta? zhackowany .. i do dzi? nie wiem o co chodzi

.. jak mog?em zosta? zhackowany ...
Szaraczek napisał(a):
Zabijaka tu chodzi oto ze tem itemy ukradzione i te rollbackniejte maja te same ID.
czas poka?e ..... no chyba ?e gm usun?? ju? tamte itemki ukradzione