_smerfetka_ napisał(a):
nie wiadomo jaki ruch wykona przeciwnikm i czy np. nie wejdzie poisonz broni
owned

co do ... pana ma poison dmg do combo? pare pkt dmg wiecej? pozatym jak masz elementala w broni i trafisz przeciwnika to do dmg zawsze dodaje sie te pare pkt z tego elementala
_smerfetka_ napisał(a):
chcesz na arene pokaza? swoje kombo
_smerfetka_ napisał(a):
lepiej pokarz co potrafisz czekam na odp
domyslam sie ze na tej arenie mam sie bic nie z toba tylko z jakims twoim kumplem, ktory gral na aresie i na diesie i na xiegenonie i na innych serverach i jest zajebisty
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
_smerfetka_ napisał(a):
sugeruesz sie kombo 00000 Respekt nice asek ale my?lisz ze za ka?dym razem mu wychodzi kombo
a kto to jest 00000? jakis bp na olympii ma podobny nick tylko, przez szesc zer... a tak na serio to gdzie ja napisalem, ze 0000000 zawsze siada kazdy skill podczas kombo?

napisalem tylko ze zeltor napewno nie umie robic tak dobrze kombo jak 0000000 bo ty cos pierdoliles ze kombo mozna umiec lub nie umiec, a nie mozna umiec lepiej od kogos
koles motasz sie w tym co sam piszesz
anyway o kombo nie masz zielonego pojecia i tak jest... ale gz dla ciebie - niniejszym zostales honorowym czlonkiem Klubu Jebanych Debili

legitymacje czlonkowska i koszulke dostaniesz poczta w ciagu 20 dni roboczych

do Tengela: odznaczac mnie nie musisz ale temat mozesz zamknac bo nie chce mi sie juz klocic z tym dzieciakiem