hmmm... sorry ale wed?ug mnie
Je?li umiesz dobrze gra? jak?? postaci? np. Warriorem to wygrasz z ka?dym lepszym kt??ry jest jeszcze niedo?wiadczony
m??wicie ?e to kwestia sprz?tu?? ok patrz ni?ej
popatrzcie sobie na Boberta
on ma mn??stwo NP ale stosunkowo s?aby sprzet: ma mirage i shardzika +6
no to juz nawet ja mam dwa shardy+8 a nie mam tyle np bo nie potrafi? dobrze gra? askiem, on by mnie zabi? nawet jakbym mia? buffa+4k bo doskonale umie wykorzystywa? plusy swej postaci (light feet,debuff,combo,stealh)
Je?li m??wicie ?e assasin jest 10/1000 razy lepszy od archera ok spoko macie racj? pod warunkiem ?e umiecie tak? postaci? gra?
Archerzy to bardzo dobre postacie nawet ze s?abymi ?ukami pod warunkiem ?e umiesz nimi gra? je?li umiesz gra? archerem to nawet ze s?abym sprz?tem rozwalisz wszystkich niedo?wiadczonych z mega wypas sprzetem
Nawet je?li jeste? ju? assasinem powiedzmy na 60lvlu+
i masz super sprzecik (shardy+8, chitynshelle+8/dex)
To je?li nie umiesz PKowa? to nie masz szans z archerem z tysi?c razy gorszym sprz?tem
umiej?tno?ci pkowania nie zdobywa si? znienacka, trzeba ci??ko pracowa?, czasami nawet po?wi?ca? troche NP by sprawdzi? jak si? taka a taka posta? w takiej a takiej sytuacji zachowa!
By by? dobrym archerem musisz sprawnie wykorzystywa? swoje plusy
moja taktyka wygl?da tak:
1:ukrywasz sie w krzakach przed poolem gdzie zawsze jest ludzkie party na dmach
2:Light feet i wje?dzasz tam najszybciej jak potrafisz
3:Biegnij prosto - nie r??b zygzag??w (niewiem jak to sie pisze

4:SZYBKO lokalizujesz najs?absz? posta? z party, priest idzie na 1 ogie?
5: Podbiegasz do niego na odleg?o?? 2-3 krok??w (bardzo blisko!!)
6:Arrow Shower (maksymalnie 2razy)
7: Je?li kole? ma deada to masz dwa wyj?cia
je?liwidzisz ?e party jest w miar? s?abe to bijesz ich dalej
je?li widzisz ?e maj? znaczn? przewag? to bierzesz potiona i dajesz /town najszybciej jak potrafisz!!!
my?l? ?e to wam pomo?e by? najlepszym pkerem-archerem
pozdrawiam