Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-09 00:56:23
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 07:20:39 

Pochwały: 1
JamesLannister napisał(a):
Lajza wspomnia??e?? gdzies ze moga oni malo zarabiac itp... ze ciagnal kase... Jak oni prowadzÄ? 4 gry online....

No tak, ale pomysl czy inteligentny, ceniacy sie m??ody inzynier chce pracowaÄ? za niskie pieniadze w ... firmie?? Kto tak chce to juz jego sprawa, ale po to sie wszyscy uczymy zeby w ... firmach niepracowac i nie zarabiac tylko zeby zwiazaÄ? koniec z ko??cem. cz??owiek z wy??szym to mysli o standardzie wyzszym. I nikt mi nie powie ??e ze jak ma wiedze i sie ceni to takim darczy??cÄ? chce byÄ?.

Kto chce pracowaÄ? w ... firmie, reka do g??ry !

[ Dodano: PiÄ? 25 Sie, 2006 07:33 ]
askheal napisał(a):
biedni nie sa a jak maja wtyki gdzie trzeba to i za wszystko placa mniej (lokal prad itp itd) wiec uwazalbym z pisaniem o biednych zapracowanych ludziach z rodzinami ktorzy ledwo wyrabiaja na utrzymanie swojej firmy... powtarzac sie nie bede ale jak maja kase by ten interes przez taki czas krecic to nie jest z nimi zle.

A powiedz mi druchu gdzie Ty pracujesz i ile masz lat? Myslisz ze z kims kto ma Ci dostarczas energie bedzie to robil po znajomosci ?? SÄ? pewne warunki, mozna dostac bonusy ale to wszystko w ramach interes??w firmy Myslisz ze Wynajmujac lokal (tymbardziej w USA) jesli ktos ma "wtyki" bedzie mniej chcia?? od niego, koszt powierzchi uzytkowej niegdy, w zadnym pa??stwie nie bedzie ni??szy, co najwyzej wy??szy, tymbardziej jesli chce jÄ? uzytkowaÄ? prÄ?zna firma. Powiem Ci z doswiadczenia znajomosci znajomosciami, wtyki wtykami, a interesy to kazdy za??atwia tak zeby jak najlepiej na tym wyj??Ä?.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 09:47:56 

Mam 24 lata i wiem jak wygladaja realia druchu :P po znajomosci mozna sobie zalatwic pozwolenie na wyrzutnie rakiet... myslisz ze w USA to jest lepiej niz w Polsce??? Ze uczciwi tam maja raj??? Bylem tak dosc dlugo by sie poznac na tym systemie a oza tym poznalem kilku spoko ludzi z ktorymi duzo rozmawialem na takie tematy jak "czym sie rozni Polska od USA" itp i z tego co oni mowili to jak jakas firma ma znajomosci to moze miec wszystko za nic... mozesz wierzyc albo nie tak mowia ludzie ktorzy sie tam urodzili moze i oni przesadzaja ale jak uwazasz ze znajomosci i wtyki nic nie daja... a z tego co wiem o K2 a wiem malo niestety :P to nie naleza do szarych myszek w biznesie... A wiesz ile bylo gier online lepszych niz knight i sluch po nich zaginol bo pomyslodawcy nie mieli sponsorow i jak to nazwalem "wtyk"?? bys sie zdziwil... a co do wtyk i znajomosci zgoda kazdy pilnuje swojego interesu ale sa roznego rodzaju kruczki i ulgi z ktorych mozna korzystac nawet wspaniale prawo Stanow Zjednoczonych ma pelno dziur ktore pozwalaja sie wzbogacic ale jak nie masz wspolpracownikow lub wspolnikow (czy tam wtyki czy znajomosci) to sobie nie skorzystasz z niczego bo nikt ci na reke nie pojdzie... energia za darmo??? czy ja pisalem cos o energii za darmo?? nie bo nie ma czegos takiego ale sa sponsorzy ktorzy cos z tego maja ze placa za niektore wydatki... wiec jak widzisz wtyki sie przydaja zawsze ale jak uwazasz ze bez nich mozesz cos osiagnac (to cos jak trina w biznesie)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 10:09:40 

Pochwały: 2
wtyki, przekrety, mafia i kosmici.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 10:17:22 

a poza tym jest cos takiego jak ugoda... jeden zgadza sie opuscic cene pod warunkiem ze drugi blablabla a jezeli chodzi o lokal to najmniejszy problem (znow uzyje tego slowa) jak masz "wtyki" bo mozesz za poldarmo dostac pozadny budynek uzytkowy- istnieja biura nieruchomosci a w USA jest ich od groma i jak znasz takich ludzi co to prowadza mozesz sie z nimi dogadac... wiem ze to brzmi jakby to jakis film gangsterski byl no ale co ja poradze ze to tak wyglada... zreszta czy gdyby jakis nieznajomy poprosil cie o poreczenie kredytu zgodzilbys sie??? Na bank nie... a odwrocmy sytuacje jak ktos z rodziny cie poprosi??? Albo jak ci ktos zalatwi robote za granica to mowi se ze to po znajomosci i nie bez powodu...

[ Dodano: PiÄ? 25 Sie, 2006 10:20 ]
Epic napisał(a):
wtyki, przekrety, mafia i kosmici.
lol wiem ze to tak wyglada ale tak to juz jest... co ja na to poradze???? sam musze zapier... za granica i gdzie sie da zeby sobie studia oplacic mimo ze ojciec firme ma... a jakby mogl poszerzyc dzialalnsc firmy ne musialbym w sadzonkach czy z mlotem w reku na studia zarabiac....

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 10:31:32 

Racja przyznaje, zgadzam sie, ale... :D, czy muslisz ze jak ktos ma 14 lat i jako?? tam gra (moze i ma lvl 65+), to czy s??usznie robi wyzywajÄ?c na K2? Ja, Ty cos tam sie orientujemy i wiemy ze USA a POLSKA jeden ..., kazdy sobie> Mysle ze sie zabardzo wg??ebilismy, a chodzi??o o to ze nie potrzebne jest wyzywanie ludzi o kt??rych komplentnie nie ma sie pojecia, juz nie mowiac o pracy jaka wykonuja. Zawsze mozna sie doczepic, ja uwa??am ze choÄ?by nie wiadomo jak K2 sie staralo zawsze kto?? bedzie mial problem, jak nie free user ze nie moze sie dostac, to premium user ??e gra za duzo noob??w, ze p??atno??ci sa zjebane itd.
nie ma co sie bulwersowac i wyzywac system, bo zabawa zamieni sie w stres zwiazany z polityka :).

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 10:58:18 

Pochwały: 4
askheal dobra wtyki wtykami, ale skad ta pewnosc ze akurat k2 posiada takie wtyki :| owszem nie jest to mala firma, ale nie przesadzajmy, zobacz jakie ona gry firmuje (world golf wtf?!), to nie jest jakies mocarstwo...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 11:17:13 

lajza napisał(a):
a chodzi??o o to ze nie potrzebne jest wyzywanie ludzi o kt??rych komplentnie nie ma sie pojecia
nooo :D offtop wyszedl z tego :P a ja ich tam nie wyzywam tylko turkow... bo to poniekad ich wina ze jest jak jest czasami sie czuje grajac w KO jak niechciany gosc wszedzie tylko aga saol varmy i chu.. jeden wie co jeszcze... cos jak jedna wielka rodzina a ja z nikim sie nie dogadam bo angielski to znaja elitarni turkowie... zastanawiam sie czy aby K2 nie robial tych wszystkich uniedogodnien tylko po to zeby sie pozbyc turkow :rotfl: serio... jak pytalem sie kolesi co graja w to od poczatku to kazdy powie ze kiedys znalezc turka w tlumie to bylo cos jak dostac glass belta za kecoona :freak: a teraz?? ja nawet nie wiem skad tyle turkow sie wzielo w KO (mam przeczucie ze K2 szukalo rynku zbytu na swoj towar a przez zly wybor sciagneli sobie na leb cala horde turkow (Boze drogi co za narod).[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 11:21:10 

tć, jedynie co moge dodac ze wlasnie tak mi sie wydaje ze amerykanie raczej za poganami nie przepadaja i chca sie jako?? ich pozbyc, pociagna po kieszenie i koniec k??opot??w, oby. :)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 11:24:16 

Elaviart napisał(a):
skad ta pewnosc ze akurat k2 posiada takie wtyki :|
racja... ale sam przyznaj ze Knight to im sie udal :D mimo ze ma kupe glupich bledow wiec mniemam ze ktos zauwazyl ta gre i K2 ma jakichs sponsorow czy wtyki czy jak to zwal bo skoro ta gra zyje przez tyle lat... a nie wierze ze turki kupuja premium (oprocz tych najbardziej kumatych) a jak popularne jest KO wsrod amerykanskich graczy tego nie wiem... a gra pod wzgledem wykonania rewelacyjna nie jest bo do pomyslow przyczepic sie nie da sa poprostu swietne (anvil, zroznicowanie postaci, wiele drog rozwoju postaci, i osobiscie nie widzialem gry w ktorej kazdy rodzaj postaci by sie przydawal a pod tym wzgledem knight jest the best bo niewazne czy zrobie maga czy warka czy cokolwiek innego zawsze sie w party jakims przydam- oczywiscie grajac z myslacymi ludzmi....)

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 11:33:22 

w USA ko praktycznie nie istnieje, u nich 20$ miesiecznie za wowa to jak u nas premka w ko, nawet mniej. Ko ma tanie stosunkowo premki, dlatego mimo ze to USKO to sprzedaje sie w europie (w turcji jak kazdy chyba wie kokosow ludzie nie zbijaja) najbardziej. Dlatego mysle ze wcale tak duzo sponsorow nie maja, owszem na ko pewnie najwieksza kase zbijaja. Ale watpie zeby to byly ogromne pieniadze, pewnie porownywalne ze srednia pensja w usa.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-25 21:52:57 

Kliknij tutaj

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-26 02:05:35 

Pochwały: 50
co to? :S

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-26 02:15:32 

lol chyba widac?
tak jak mowilem - ko wogole nie jest brane pod uwage

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-26 10:40:11 

Nie ma co sie przejmowaÄ? nowym patchem.
1 wrzesnia rusza nowy serw o nazwie LOGOS.
Cos mi sie zdaje ze KO idzie w slady TIBII.Tam juz ponad 72 serwery istniejo:D

Tytuł:
PostNapisane: 2006-08-26 11:28:38 

Pochwały: 13
tylko jest taka roznica, ze w tibi jest bardziej stabilne servery, latwoiej wbic bo jest server oczekujacy.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona