Mari0 napisał(a):
NicK :
Patos : GromPl ( huaman side )
Manes : Tytan
Wszed?? na moje konto ukrad?? wszystkie warto??ciowe itemy z mojego konta ( Mirage +7, Chityny i Shele +6,7 i wiele innych ), napisa?? na klan czacie ze zhackowana mi konto i probowal wyludzic itemy od innych klanowiczow.
BigBoy napisał(a):
Radze uwazac na niego rozpowiada innym ze kupuje premki a potem hackuje konta...
Jak z nim gadalem podawal sie za kumpla ktorego shakowal,mowil tak jakby nic sie niestalo i w dodatku zaczal sepic itemki na clan chacie. Potem zalozyl sobie gg i podawal sie za klanowicza ktorym niebyl...Sprawa zaczela nabierac duze podejrzenia po dogadaniu sie z kumplem wszystko sie wyjasnilo. Skad mial jego pasy? Otoz mial kupic klientowi premke,ale niestety tego niezrobil tylko ojebal mu konto(a ze kumpel nieposiadal SQ to tez niebral pod uwage co moze sie stac)Ten fraier w dodatku napisal ze moge sobie wziasc to konto i cala sprawe zegnal na prawdziwego wlasciciela konta,czyli obwinil jakby sam siebie ze zajebal itemki klanowe.)
Nick:GromPl,Patos,Warek.
Klanu niebede podawal bo znam paru ludzi i sa spoko wiec niechce robic siary im mysle ze to sobie sami wyjasnia.
Pozdro
z powodu ze ci co to pisali sa "wormami" to ja to potwierdzam zeby bylo bardziej wiarygodnie

btw to cale enemy to jakies kurwy i zlodzieje