KrzyzakPL napisał(a):
no i nie dziwie sie ze odmowili - wystarczy przeczytac tego posta w ktorym ich zapraszasz" a brzmialo to tak: ty, ty i ty chodzcie do nas, a reszta wypierdalac; i wogole nie pomyslales o tym, zeby bana wziazc
zZzZz moze i go zjebalem, ale sami mnie na to nakrecali zebym tak napisal. A co do Bana nie dziw sie ze go nie chce wziac bo on jest 1x online w ciagu tygodnia a po co mi kolejna osoba w klanie ktora nie gra

quote="KrzyzakPL"]quot;]Gandzjalf napisa??/a:
NAJLEPIEJ OPIERDOLIC MNIE I EFERA I TYLKO PIERDOLIC ZE NIE MA Z KIM GRAC, ile osob mi podalo konkrety 1 - oyamatom.
no i tak nic z tego co oya pisal nie zrobiles [/quote]
Oya gadal z ludzmi, ktorych by mozna do klanu dodac... Jak juz pisalem tych, co uznalem za dobry pomysl dodalem - chociaz i tak dodalem eX6 ktory byl w HC

quote="KrzyzakPL"]ot;]Cytat:
Zamulilbym o tym powiedziec...... Hmm 2 dni temu Deine_Mama, wczoraj ::MrGarrison:: dolaczyli a slyszalem ze jest wiecej miejsc wolnych
aha czyli rzeczywiscie Efer wiesci samowolnie koniec klanu bo do BB idziecie? myslalem ze to tylko plota; w takim razie powiedzcie o co chodzi a nie znowu wymyslacie 1000 powodow, z ktorych kazdy jest ... [/quote]
Sami do mnie zagadali, a ja chcialem tylko udowodnic ze Sajp wkreca.
Powody: quit clany, wymaganie ode mnie i Efera cudow a samemu ... robienie, opieprzanie o brak clan party a samemu sie nie robi - to zle powody
Na dzien dzisiejszy sami mnie nakrecacie zebym rozjebal ten klan
KrzyzakPL napisał(a):
jestes liderem - jak jest kryzys cos powinienes robic, a ewidentnie czekasz az to sie rozpadnie - nie rozumiem tego
I tak jak Jon powiedzial: Drugi raz bym sie tego nie podjal, bo ludzie ciagle czegos wymagaja