Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-14 13:09:52
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: strajk przez koxp???? a moze by tak....
PostNapisane: 2006-11-05 08:47:01 

slyszalem cos ze liderzy i czlonkowie czolowych klanow (a kto inny kupuje premium :rotfl: )
maja zamiar na znak protestu przeciw jebanemu koxpowi ktory ostatnio zrobil sie coraz bardziej bezczelny (na halloween gm ponoc byl online ale koxpili w kazdym miejscu- nawet pmowalem tego debila gma ale cisza w eterze :/ ) - wezmy takiego chioptere na edanie SKURWYSYN kupil sobie golda i koxpi jak pojebany przy czym jest ... mac nie do zabicia bo sam bylem swiadkiem jak zerosen (jeden z lepszych warow na edce) napierdalal go czym popadnie a tamten sie nawet nie zaswiecil , w dodatku wali z tych swoich przykurwionych 5 strzalek po 400, a najlepsze jest ze sam kutas donosi na innych co koxpia zzzzzzzzzzzzzzz

wiec moze tak (jezeli ten strajk sie zrobi bardziej oficjalny i poprze go wiecej ludzi) ci z nas co kupuja ta przekleta preme napisza pm do tych moskow bagiennych i dopoki koxp nie zniknie nie kupimy premy..............

wiem ze takich topicow bylo w pizdu ale nikt nie zaprzeczy ze koxp robi sie coraz bardziej wyszukany (juz nawet warki wala na odleglosc :/ ) mam nawet wrazenie ze koxp ma 10x wiecej patchy niz ko :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: trzeba napisac jakas zbiorowa petycje do tych pajacow (moze tak ktos z mznoa co niezle szprecha po engliszowemu napisze cos takiego a ci co sie zgadzaja podpisza sie) bo ta gra juz powoli umiera a spedzilem przed nia najpiekniejsze chwile i poznalem wielu swietnych kumpli polakow anglikow........ a teraz (aktualnie juz 3 odeszlo) zaczynaja oni odchodzic z gry:S :S :S :S
nie no ... pa??ka sie przeg??a juz nic spokojnie robic nie mozna przez ta kolomyje

moze tak oya napisze cos do nich (bo ma dar przekonywania jako ze golda wywalczyl darmowego ;D ) ale mysle ze z ta masowa petycja to by moglo cos dac bo w koncu jak oleja taka duza akcje to wtedy dopiero bedzie wiadomo ze maja nas w dupie- narazie pisza ze cos robia (ZUHAHAHAHA).......

[ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 08:58 ]
napisalem do nich przed chwila dlugiiiiiiiiiiiiiii pm i mam nadzieje ze odpisza bo szybko bo odnosnie code field odpisali mi jak juz zamienilem kompy :S

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 09:14:20 

jak juz to posluchaja tylko tych co maja dluga liste rachunku ale to by trzeba bylo z pomyslmy min 200 polakow zeby chociasz nam ladnie odpisali i wciskali nam bajeczke.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 09:36:41 

a tam zaraz 200.... a poza tym to nie wiem jak by oni mieli sprawdzic czy wsrod tych co napisali petycje sa premium userzy a petycja nie ma byc po to zeby pokazac "patrzcie wszyscy jestesmy premium userzy i wszyscy nienawidzimy kopxa" tylko ma ogolnie pokazac co o tym gownie sadzimy

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 09:47:10 

nie wiem... z tego co widze to gm ma co robic ...
http://forum.knightonlineworld.com/foru ... opic=84909

wypowiedz + lista osob do zbanowania....

World Of Warcraft:
Realm: Grim Batol PVP
Class: Mage
Race: Hum
Guild: Zakon Elune
Lvl 70
Talents: 17/0/44

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 13:15:50 

Spora lista :D szkoda tylko, ??e na pathosie :( ja mimo chode te?? siÄ? przy??Ä?czam do strajku, bo pierdole nie kupuje prema, poniewa?? nie da siÄ? graÄ? poprostu....

Boję się wszyscy w szczególności Orki"

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 14:28:50 

wlasnie czy masz preme czy nie to sobie nie pograsz za bardzo.....
kurde jak mialem papiera to sobie expilem na hajach aoe nawet exp szedl albo na dtsach
a teraz te spoty sa zakoxpione :S

nie no trzeba cos z ta petycja zrobic..... k2 mi napisalo ze im sie sprawy wymknely troche spod kontroli :lol2: serio pierwszy raz mi odpisali i ze nie daja sobie rady z tym LOL ale ze "opanujemy sytuacje jak najszybciej :lol2: " ciekawe co by mi napisali jabym mial golda "nie martw sie sam wlacz koxpa my cie nie zbnujemy" :lol2: :lol2: :lol2:
nie dziwie sie po tej liscie co zobaczylem to poleci glow troche tylko ilu z tamtych to gold premium userzy ?????? a chcialbym zobaczyc tez listy z innych serverow i wogole te bany
bo chioptera skurwiel dostal juz 2x bana co powinno sie rownac account termination chyba ale dziwka dalej lata i smieje sie w twarz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 14:38:01 

moim zdaniem jest za malo gmow na server... jeden gm i on ma opanowac caly server...
z gory przegrana pozycja...

World Of Warcraft:
Realm: Grim Batol PVP
Class: Mage
Race: Hum
Guild: Zakon Elune
Lvl 70
Talents: 17/0/44

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 14:45:49 

Pochwały: 2
6 na serwer powinno byc ale k2 oszczedza kase... powinni jeszcze zrobic cos pomiedzy gm a userem mogl by to byc normalny gracz z bardzo mocno ograniczonymi prawami, mial by byc oczami gm'a i wspolpracowac z nim... ale znajac k2 oni nie maja zadnej inwenci ani pomyslu co z ta gra zrobic

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 14:48:56 

Pochwały: 14
lol przeciesz gm niedostaje zadnej kasy ...

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 15:05:51 

wlasnie.... gm nie dostaje kasy zzzz

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 16:54:54 

Slaweq napisał(a):
ale znajac k2 oni nie maja zadnej inwenci ani pomyslu co z ta gra zrobic

juz wiemy gdzie sie szkolil pis :/

pomysl nawet i dobry, ale czy w czolowych klanach tez nie ma koxpa?

And She hates too

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 17:01:28 

Agricole napisał(a):
moim zdaniem jest za malo gmow na server... jeden gm i on ma opanowac caly server...
z gory przegrana pozycja...

na diesie jest 4 GMow z czego jeden ktory niedawno wrocil po dlugiej przerwie(JessicaWabbit), jeden z najlepszych Gmow w knighcie. OD razu zaczela robic porzadki i tak na Diesie od daaawien dawna ie widzialem zadnego koxpa

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 17:23:16 

moze czas na okularki? :twisted: co do tego braku koxp

ale swoja droga masz racje GM mamy fajnych tylko co z tego jak majÄ? zwiÄ?zane rÄ?ce ..z tego co czyta??em na ...wiadomo gdzie:> ..to Sulimo pisa?? na msn do Tez'a ??eby da?? mu dowody na przekrÄ?ty ze strony klanu Ayasofia jezeli bÄ?dÄ? podstawne to bÄ?dzie ban,moze co?? sie zmieni i bedzie warto wr??ciÄ? do regularnej gry.

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 18:16:58 

Pacanson napisał(a):
lol przeciesz gm niedostaje zadnej kasy ...

no to nie wiem w czym problem zeby po kazdej stronie na kazdym serwie byl jakis gm

Tytuł:
PostNapisane: 2006-11-05 18:58:00 

Pochwały: 1
nei wiem im sie chyba te bany "zepsu??y" :| jak gralem kiedys na manesie z kumplami, jeden kretyn mial party z koxperami i "KUMPEL,ab,bc,cd,de,ef,fg,gh have just got pwned!" (nawet ssa mam) gosciu nagle przestal gadac, na klanowej liscie go nie ma, od razu pm do GMa (nie pamietam jaki tam jest na manesie, sullimo? siranoxhuman?) czemu dostal bana, a on ze byl w koxp party, ja do niego na gg co sie stalo, czemu dostal bana a on ze po prostu DC, wchodzi do gry, zadnego bana, nic :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona