ja zamiezam wyslas maila do RMF FM bo tam jest o nich wspomniane ze sa szatanistami a to juz znieslawienie
"
• Kolejnym wa?nym elementem jest zachowanie si? tzw. metalowc??w. Niekiedy mo?na spostrzedz, ?e tzw. metalowcy kryj? si? przed ?wiat?em s?onecznym, nie jest to jeszcze naukowo potwierdzone gdy? trwaj? badania nad wp?ywem promieni s?onecznych na metalowc??w. Ekspertyz? bada? poznamy zapewne w niedalekiej przysz?o?ci. M??wi?c o zachowaniu metalowc??w nale?y wzi?? pod uwag?, fakt i? metalowcy w miejscach publicznych zachowuj? si? dziwnie, gestykuluj? d?o?mi (najprawdopodobniej jest to wp?yw wysokich ton??w gitar solowych, kt??rych psychodeliczny pisk powoduje wyniszczenie uk?adu limfatycznego oraz dokrewnego). Gest kt??ry to wykonuj? tzw. metalowcy wygl?da nast?puj?co:
"
zajebisty cytat
"
• Jeszcze jedn? istotn? rzecz? jest to, i? tzw. metalowcy najcz??ciej ??cz? si? w tzw. "tajemne grupy", a zatem cz?sto mo?na spotka? nie jednego, lecz kilku metalowc??w razem! Nale?y wtedy by? szczeg??lnie ostro?nym, gdy? najprawdopodobniej grupa jest odu?ona nakrotykami i zmierza na tzw. "czarn? msz?."
"
odurzam sie co noc a czarna msza to moja pasja
"
• W szufladzie c??rki/syna odnalaz?am ?yletki - co to oznacza?
?yletki s? najcz??ciej urzywanym narz?dziem przez szatanist??w praktykuj?cych tzw. "okultycyzm" (najniebezpieczniejszy od?am szatanizmu). Szatani?ci urzywaj? ich do nacinania sk??ry r?k w celu spuszczenia krwi, kt??r? nast?pnie pij?. Je?eli odnale?li?cie pa?stwo tak? ?yletk? w ekwipunku swojej pociechy, to niemal?e w stu procentach oznacza to, i? dziecko praktykuje tzw. "okultycyzm".
"
a) corka goli nogi wow cos niezwyklego
b) syn ma zarost i nie chce wygladac jak malpa
nie to nie to to na 100% szatanisci
"
• Moja c??rka/syn mimo, ?e nie jest tzw. "metalowcem" przebywa w towarzystwie os??b ubranych na czarno.
Nale?y kategorycznie zabroni? swojemu dziecku spotykania si? z lud?mi ubranymi na czarno (s? to tzw. "szatani?ci"). W przypadku gdy pa?stwa dziecko jest kobiet?, mo?e si? to zako?czy? wykorzystaniem Pa?stwa c??rki na tzw. "czarnej mszy". (szatani?ci gwa?c? i sk?adaj w ofierze szatanowi w?a?nie kobiety).
"
zabraniam swojej corce/synowi spotykac sie z zakonnikami w czarnej sutanie
PS. my nie gwalcimy i skladamy kobiet tylko kurczaki :p
"
Najprawdopodobniej Pa?stwa dziecko wr??ci?o z jakiego? obrz?du satanistycznego. Tzw. "Metalowcy" cz?sto upijaj? si? alkoholem, odurzaj? narkotykami (tzw. trawk?") oraz odprawiaj? satanistyczne orgie w?a?nie na tzw. "czarnych mszach". Obrz?dy mog? r??wnie? wywo?ywa? halucynacje oraz wszelkiego rodzaju urojenia (tzw. "omamy") s?uchowe jak i wizualne. Nale?y w??wczas pozostawi? c??rk?/syna w swoim pokoju i pod ?adnym pozorem nie wolno im wychodzi? na dw??r, grozi to tragedi?.
"
na dyskotekach mlodziesz wogule NIE PIJE

"
• Widz? grupk? tzw. METALOWC??W zmierzaj?cych w moim kierunku, co mam w tym wypadku zrobi??
- najkorzystniej by?oby poprostu zej?? im z drogi, ukrywaj?c si? tak, a?eby grupka nie zdo?a?a Ci? zauwa?y?. Natomiast je?eli nie ma takiej mo?liwo?ci, nale?y w momencie gdy grupka metalowc??w znajduje si? kilka metr??w od ciebie, z?o?y? palce wskazuj?ce w krzy?, lub poprostu prze?egna? si? (ale uwaga!!! nale?y to robi? dyskretnie, gdy? istnieje taka mo?liwo??, ?e metalowcy zauwa?? ten gest! W??wczas nale?y zatelefonowa? na policj?, podaj?c dy?urnemu miejsce w kt??rym si? znajdujesz, ilo?c os??b w grupie, oraz fakt, ?e w?a?nie metalowcy chc? Ci? zaatakowa?)
"
A kysz szatanie