Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2017-11-18 08:59:39
Łączny czas online:



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: FAQ- najczęściej zadawane pytania i odpowiedzi na nie.
PostNapisane: 2007-08-16 16:06:23 
Offline
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-07-06 23:19:54
Posty: 3144
Lokalizacja: 100lica
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 9
W TYM TEMACIE ZAWARTE BĘDˇ NAJCZĘŚCIEJ ZADAWANE PYTANIA DOTYCZˇCE KNIGHT ONLINE

1. Gdzie mogę ścięgnęć grę i jak sie zarejestrować?
ODP:
- USKO Strona główna | Rejestracja | Download clienta

- JPKO Strona główna | Informacje jak wejść na stronę głównę JPKO

2. Czy Malezyjska wersja Knight Online(MYKO) będzie jeszcze działać ?

Nie, MYKO zostało zamknięte, jego strona również już nie działa.

3. Wyskakuje mi błęd update xtrap-a. Co mam zrobić ?

- Åšcięgnęć nowę wersję xtrap-a.
- Zresetować połęczenie z internetem.
- Poczekać, bo czasami serwery sę offline.
- zamknij okienka z gg i msn
- Próbować do upadłego(najskuteczniejsze)

4. Dopiero zaczynam swoję przygodę z Knight Online. Co mam robić ?

Przeczytaj Poradnik dla poczętkujęcych.

5. Co oznaczaję napisy "3k" ?

Litera k za cyfrę oznacza "tysięc". Np. 20k= 20 000. (W2k- Windows 2000)

6. W Moradonie rzuciło mi się w oczy, że większość ludzi ma przed sobę stoiska na których coś sprzedaję. Jak mogę otworzyć takie stoisko ?

W dowolnym oknie Chat'u wpisz /merchant lub wciśnij klawisz "H", przejdĽ do sekcji Trade i tam zaznacz Merchant.

7. Moje Inventory jest już pełne, czy mogę gdzieś przechowywać przedmioty ?

W tym celu udaj się do Inn Hosstes. W każdej krainie znajduje się przynajmniej 1 Inn Hosstes.

8. Jak sie robi screenshoty?

Należy nacisnać "minus" (-) na klawiaturze numerycznej. Taki screen zapisze się w folderze gdzie zainstalowaliśmy Knight Online. Będzie on w formacje KSC, a do jego otworzenia należy użyć programu KscViewer".

9. Jak mogę założyć w klan ?

Musisz być na serwerze nr 1 w swojej głównej kainie (El morad castle lub Lufferson castle). Musisz mieć minimum 20 lvl i 500k coins.

10. Skęd można mieć pelerynę ?

Musisz być w klanie który posiada minimum Grade 3 lub jest w ally z takim klanem. Gdy posiadasz Grade 3 lub wyższy musisz wraz z klanem wykonać Knight Quest.

11. Co to jest grade klanu ?

Jest to poziom klanu. Można go zwiększyć przez zdobywanie National Points.
Grade 5 - < 74,000
Grade 4 - 74,000 - 144,000
Grade 3 - 144,000 - 360,000
Grade 2 - 360,000 - 760,000A
Grade 1 - > 760,000

12. Co to sę National points ?

Sę to punkty zdobywane w Ronark Land, Andream pub podczas wojen Lunar War i Dark Lunar War za zabicie graczy przeciwnej nacji.

13. Co oznaczaję różne skróty i znaki ?

W celu odszyfrowania nieznancyh Ci znaków i skróó występujęcych w Knight Online zajrzyj do naszego Słownika

14. Wszystko się zablokowało niemogę używać skili myszkę, po naciśnięciu na game button nic się nie dzieje.

Najprawdopodobniej zostałeś ztradowany w momęcie kiedy miałeś otwarte inventory. W tym przypatku teleport do mora i spowrotem nie pomoże konieczny jest relog.

By. scar dla tych co nie wiedza, ze sa takie dzialy jak upgradowanie, wojny, quest itp...

15. Jak upgradowac ?

click me

16. Co to jest wojna, CSW czy inwazja?

click me

17. Czy jest tutaj jakiś opis skilli dla postaci??

Tak ale narazie jest to tylko dla warriora i jest to umieszczone pod tym adresem

to by bylo na razie tyle

FAQ opracowane na podstawie wcześniejszego posta Mor-a, oraz własnych doświadczeń. Będzie ono jeszcze rozwijane. Jeśli uważasz, że wkradł się tu jakiś błęd, że coś powinno być zmienione lub dodane wyślij mi Prywatnę Wiadomość na forum.

_________________
Zapraszam na http://blog.jatokor.net
Zajęty ? Zobacz posty nieprzeczytane [10429] 125950

Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie teŻ się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, Że nie wie, tym samym mniema, Że coś wie, mimo, Że nie wie

Cat^ napisał(a):
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło

Cat^ napisał(a):
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor

Pacan napisał(a):
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja

Obrazek Obrazek


Ostatnio edytowano 2009-03-29 16:43:39 przez jatokor, łącznie edytowano 4 razy

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-14 13:51:38 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-13 16:12:37
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
a jak mam pytanie: jak zalozyc subklan??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-14 14:38:01 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8780
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
praktycznie saub clan to tylko tak teoretycznie.. w praktyce to wychodzi na to, że zakłada się całkiem osobny clan i daje się ally...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-16 17:15:00 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-13 16:12:37
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
no to jak to zrobic :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-16 17:21:57 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-09-07 11:24:48
Posty: 6004
Lokalizacja: Stettin
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 60
Omg >.< a masz full 36 osób żeby robić drugi klan ??:> a jak już musisz(tylko nie wiem czy nie wymagany jest grade z caitharosa...)

H>Knights>Confederacy...ale wg mnie to jest tylko potrzebne jak masz full klan

_________________
ObrazekObrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-18 14:22:15 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-13 16:12:37
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
znacie moze jakas strone gdzie byloby to napisane?? :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-18 14:32:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8780
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
ale co ty chcesz wiedzieć omg... pytaj to ci odpowiemy... tu nie ma co czytać...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-18 22:57:17 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-13 16:12:37
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
wolalbym sie dokladnie dowiedziec i na 100% wiedziec jak to sie robi a wy do konca nie wiecie


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 07:55:27 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8780
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
omg.. .wiemy i już to napisaliśmy...

Zakładasz kolejny clan, lider lepszego podchodzi do lidera gorszego daje H>Knights>Confederacy i już macie ally... innaczej sie nie da..

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 10:48:53 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-13 16:12:37
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
aha dobra rozumiem gdzieki :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-25 23:01:19 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-13 16:12:37
Posty: 7
Płeć: Mężczyzna
zrobilem tak i dupa nie działa ;/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-25 23:02:29 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-04-22 14:31:19
Posty: 8780
Lokalizacja: Mikołów
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 127
lepszy clan musi mieć ubitego centaura...

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-25 23:05:43 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-03 12:00:21
Posty: 6924
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 74
ciza, nie na pisales ze lider klanu musi najpierw kliknac na lidera przyszlego sub clanu, i dopiero H>Knights>Confederacy :D no i klan dajacy ally musi byc wyzej w rankingu od bioracego.

_________________
Obrazek
Obrazek
ObrazekXbox Gamercards


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 19:54:20 
Offline

Dołączył(a): 2008-04-26 19:52:05
Posty: 5
Płeć: Nieokreślona
Witam oturz mam porblem gram w tę grę 1 dzień i nie zabardzo wiem co i jak wiec prosze aby ktoś mi napisał powiedział jakies ssy czy co gdzie kupie eliksyry na mane i zycie z gury thx sorka za błędy :D


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 20:09:09 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2006-11-03 12:00:21
Posty: 6924
Płeć: Mężczyzna
Pochwały: 74
za bledy nie ma przebacz... elikisry na mane i HP mozna kupic albo od innego gracza, albo u NPC z "Potion" w nazwie.

_________________
Obrazek
Obrazek
ObrazekXbox Gamercards


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 112 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Style created by © Matti, gry komputerowe, reklama sem reklama seo

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Change colors.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.032s | 16 Queries | GZIP : Off ]


Sponsorem naszego serwera FTP jest e-utp.net