Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-04 15:55:06
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Czemu tak rzadko dropi????
PostNapisane: 2005-12-02 11:26:45 

Witam,
ciapi???c na MyKO zauwa??y??em, ??e ju?? nawet z bulcan??w wypadaj??? r????ne rzeczy +3, a czasem i +4. Tymczasem na UsKO-Beramus nawet z mocniejszych potwor??w wypadaj??? rzeczy niezwykle rzadko (wczoraj przez 2 godz. na ak i dtsach dosta??em jaki?? g??wniany pasek, co dodaje +3 do si??y). Drop jest dla mnie o tyle wa??ny, ??e na UsKo jest tak, ??e po ka??dym lvlupie trzeba si??? przelogowa???, ??eby odzyska??? man??? i ??adowno?????, a ja nabi??em momentalnie na aposto??ach 26 lvl i nic nie podnios??em; wr???cz przeciwnie - wywali??em to, co mia??em z Moradonu s???dz???c, ??e dzi???ki temu podnios??? dropy aposto????w. W efekcie mam teraz 29 lvl i latam na golasa z przys??owiowym fiutem w gar??ci. Wi???c bardzo mi zale??y na dropach, a tych ni ma. Powiedzcie, z czego wypada nawet kiepski stuff, ale za to cz???sto. Ot, ??eby si??? w co?? ubra??? i mie??? jak????? bro??. W sklepach npc za sztylety +1 p??aci si??? dziesi???tki tysi???cy, a na targu nikt s??abszych rzeczy nie sprzedaje.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 12:41:58 

jak mi powiesz kiedy b???dziesz gra?? i jakie masz statsy, to ci mog??? da??? troch??? sprz???tu. ostatnio rzadko bywam wi?????? musimy si??? um??wi???.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 12:56:21 

Pochwały: 13
Drop od czas??w KE jest rzeczywi??cie bardzo marny (np. ostatnio w czasie 1.5h bicia DM nie wypad??o nic warto??ciowego!). Nie ma uniwersalnych rozwi???za??. Drop leci z r????nych potwork??w. Chyba najlepiej wst???pi??? to jakiego?? mocniejszego klanu i poprosi??? ich o troch??? item??w - na pewno si??? zgodz???.
Je??eli chodzi o ubi??r, to najlepszym wyj??ciem s??? chyba gobliny.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 13:42:35 

Papoot napisał(a):
W sklepach npc za sztylety +1 p??aci si??? dziesi???tki tysi???cy

rofl ile ? SB +1 200k chyba to jest cena hoho .... lfmao
Kiedy?? jak poprosi?? o 100k jakiego?? typa w shellach to mi da?? 8 mln ... jeszcze powiedzia?? "np" lol i ty chcesz miec dropy w Mora czy tam gdzie?? ... dropy to z bos??w jak co?? a nie z takich rzeczy a pozatym jak na 29 lvlu chodzisz go??y to powodzenia

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 13:44:59 

jozef-k napisał(a):
jak mi powiesz kiedy b???dziesz gra?? i jakie masz statsy, to ci mog??? da??? troch??? sprz???tu. ostatnio rzadko bywam wi?????? musimy si??? um??wi???.

A zbierasz w inn tak??e s??abe rzeczy? Bo ja mam co?? ko??o 100 tys. Na rzeczy, kt??re si??? opycha u npc powinno starczy??? (tylko kto je zbiera?). Zapewne b???d??? ciapa?? dzisiaj wieczorem. Jestem El Morad assasinem, zwykle loguj??? si??? na Beramus 2. M??j nick to Papoot (??atwo mnie poznasz, bo - w przeciwie??stwie do innych graczy - biegam tak, jak mnie Bozia stworzy??a (no, gdyby nie ta przepaska biodrowa).

[ Dodano: 02-12-2005, 14:33 ]
k0nd3k napisał(a):
Papoot napisał(a):
W sklepach npc za sztylety +1 p??aci si??? dziesi???tki tysi???cy

rofl ile ? SB +1 200k chyba to jest cena hoho .... lfmao
Kiedy?? jak poprosi?? o 100k jakiego?? typa w shellach to mi da?? 8 mln ... jeszcze powiedzia?? "np" lol i ty chcesz miec dropy w Mora czy tam gdzie?? ... dropy to z bos??w jak co?? a nie z takich rzeczy a pozatym jak na 29 lvlu chodzisz go??y to powodzenia

Pisa??em o sklepach npc, a nie merchantach graczy. Dropy chc??? mie??? jakiekolwiek, ??eby si??? w co?? odzia??? i mie??? czym walczy???. A go??y chodz???, bo uzna??em, ??e lepiej ??apa??? wiatr w ??agle i nabija??? levele skoro ju?? tak??? ekip??? dorwa??em, ni?? si??? przelogowywa??? co par??? minut przy ka??dym leveupie i traci??? party. Jak mawiaj??? starzy g??rale, "od przybytku leveli g??owa nie boli". Pozatym, to przecie?? ca??a przyjemno????? dorabia??? si??? czego??; co to za radocha na dzie??dobry dosta??? wypasiony sprz???cior (kt??rego, nawiasem m??wi???c, i tak nie b???dzie mo??na u??y???)?

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 16:12:02 

nie zbieram, kupi??? ci po prostu. :P

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 16:37:10 

jozef-k napisał(a):
nie zbieram, kupi??? ci po prostu. :P

Aaa, co to, to nie. Ale dzi???ki za intencje. My??la??em, ??e mi po prostu odpalisz po preferencyjnej cenie. A za trutnia robi??? nie chc???.

Tytuł:
PostNapisane: 2005-12-02 17:25:09 

heh, mog??? ci odpali???. :P ale jak chcesz. :)