jozef-k napisał(a):
jak mi powiesz kiedy b???dziesz gra?? i jakie masz statsy, to ci mog??? da??? troch??? sprz???tu. ostatnio rzadko bywam wi?????? musimy si??? um??wi???.
A zbierasz w inn tak??e s??abe rzeczy? Bo ja mam co?? ko??o 100 tys. Na rzeczy, kt??re si??? opycha u npc powinno starczy??? (tylko kto je zbiera?). Zapewne b???d??? ciapa?? dzisiaj wieczorem. Jestem El Morad assasinem, zwykle loguj??? si??? na Beramus 2. M??j nick to Papoot (??atwo mnie poznasz, bo - w przeciwie??stwie do innych graczy - biegam tak, jak mnie Bozia stworzy??a (no, gdyby nie ta przepaska biodrowa).
[ Dodano: 02-12-2005, 14:33 ]k0nd3k napisał(a):
Papoot napisał(a):
W sklepach npc za sztylety +1 p??aci si??? dziesi???tki tysi???cy
rofl ile ? SB +1 200k chyba to jest cena hoho .... lfmao
Kiedy?? jak poprosi?? o 100k jakiego?? typa w shellach to mi da?? 8 mln ... jeszcze powiedzia?? "np" lol i ty chcesz miec dropy w Mora czy tam gdzie?? ... dropy to z bos??w jak co?? a nie z takich rzeczy a pozatym jak na 29 lvlu chodzisz go??y to powodzenia
Pisa??em o sklepach npc, a nie merchantach graczy. Dropy chc??? mie??? jakiekolwiek, ??eby si??? w co?? odzia??? i mie??? czym walczy???. A go??y chodz???, bo uzna??em, ??e lepiej ??apa??? wiatr w ??agle i nabija??? levele skoro ju?? tak??? ekip??? dorwa??em, ni?? si??? przelogowywa??? co par??? minut przy ka??dym leveupie i traci??? party. Jak mawiaj??? starzy g??rale, "od przybytku leveli g??owa nie boli". Pozatym, to przecie?? ca??a przyjemno????? dorabia??? si??? czego??; co to za radocha na dzie??dobry dosta??? wypasiony sprz???cior (kt??rego, nawiasem m??wi???c, i tak nie b???dzie mo??na u??y???)?