Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-13 13:51:42
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 08:35:37 

GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 14:53:09 

Pochwały: 74
frozen, chodzi o to ze to oni tak naprawde dostali po (_!_) od nas, a pokazali ba filmie tylko momenty kiedy oni wygrywaja... nie ma juz scen z areny, gdzie ich gnoilismy jak popadlo. jezeli nei wierzysz to postaram sie doporowadzic do ponownego sparingu z nimi ktory tym razem i my nagramy

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 16:49:36 

Pochwały: 127
lolol byłem na tej arenie, HS gnoił sobie Vurucu (wpisz sobie na youtoube vurucu olimpia, jest chyba z 5 czy 6 filmikow jak ubija ludzi z zt na arenie itd...) bez klaty i spodni a vurucu full shell +8 muahahaha... myslalem ze zjade wtedy ... turki nie przeszkadzały, wręcz przeciwnie, siadły na dupie i oględały, jak wielki Vurucu dostaje w dupe :lol:

Outlaw, jak ty sie znasz na ko to ja jestem Matka Teresa... :lol: :lol2:

Valzur może i ma rof, in i rola (do tego ostatniego nie jestem pewny) ale i tak rozjebywał sniadego jak chciał... lol... a i temki sam sobie wydropił, bijęc wiele bossów, czego o sniadym powiedziec nie moge...

pamietam jak jakos 2 miechy temu, było tr dc a z orkowego miasta wybiegali sobie sniady i jeszxcze inny polski asek (nie pamiętam już nicku) i szli na Victora... było 1vs1 ale i tak żaen mu nie dał rady... sniady szponci z tymi swoimi shardami, a gowno potrafi...

sniady moze i by pojechal zwierzaka jako bp, bo:
1. Zwierz twierdzi ze BP to syf (ja tez :P) i nie umie nim grać
2. Ale problem zajebać bp, co nie ma dd, dual shardami +7 czy tam +8

Cytuj:
widziałem jak jedzie wiekszosc waszego mizernego gangu łęcznie z tobę i Tygryskiem na czele
tak tak.... idz morze się jeszcze troszkę zdrzemij, może będziesz miał kolejne interesujęcy sny :D xD :sleep: :sleep: :sleep:

Victor nawet na 66 by rozjebał sniadego jak szmate...

Cytuj:
(a jak był bys na malisie to pewnie bys sie zalał na strzała)

to bym sie nie zdziwił jakby mu ktoś malice na vsie wrzucił...

Cytuj:
niemiał ustawionego CURE na pasku lol :D
tak tak a moja babcie grala na koncie Zwierzaka w czasie pierwszego vsa, dlatego oni przegrali... :lol: kolo smieszny jestes...

możesz się tłumaczyć jak chcesz że ty na nim grasz, albo twoja siostra, ale i tak ci nikt w to nie uwierzy... a nawet gdyby, to pokazuje sniady znowu ze jest malo inteligentny, skoro daje passy takiej osobie.. -_-

//btw olimpia jest od 1,5roku... :D

Frozen - teraz ciebie pomęcze :P

HS sie odważył na vs, bo to już nie sę te czasy jak rok (9miesięcy temu)... i zauważ że walczył z kolesiem o lepszych itemkach i hs byl bez zbroi to wiesz...

nie wiem jak z itemkami, ale Vurucu jest znany z babshopowania....

wiec skonczcie juz moze tę zbedna dyskusje, a ty Outlaw, idz sie schowaj, albo na bajeczki popatrz moze bedziesz mial wiecej ciwkawych snuff xD :sleep: :lol2:

//a i prosze bez komentarzy typu, ze sie zginam na spike od sniadego, bo jak jest sam to chetnie do niego podbiegam, moze i padam (niewazne czy z 1vs1 czy z tego ze jednej lub drugiej stronie ktos pomoze) ale walcze i zajmuje mu to troche czasu... :stun ftw: xD xD

//moj sig jest aktualny jeśli chcecie się pośmiać, ale ostrzegam, że wielu próbowało :P (np. asek z RememberMe, jeden z lepszych, 72+ spierdolił w czasie vs ze mna kiedy był na hita czy 2...) :cool:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 16:55:01 

peyo napisał(a):
1. Zwierz twierdzi ze BP to syf (ja tez ) i nie umie nim grać

nie umiem grac bp bo nigdy jako bp nie gralem i nie mam zamiaru ;) bp za drogi jest. i nie kazdy bp to syf:http://www.youtube.com/watch?v=ByH6VRwpLP8 bo ten poprostu rzadzi !

peyo napisał(a):
tak tak a moja babcie grala na koncie Zwierzaka w czasie pierwszego vsa, dlatego oni przegrali...
oj no miales nikomu nie mowic...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 17:02:51 

nie twierdze ze bp to syf, tylko jak dla mnie :P (wiem ze troche tego nie kapujecie, ale trudno :P) jak się umie grać bpkiem to jest on wyjebany, ale ja niestety nie umiem... nie interesuje mnie to za bardzo, wole inta.... Victor umie ^^ i to zajebiście :P pamietam jak na szeleji kiedys grał to był spam: "Szeleja has defeated xxx" xD (nie psizcei "chyba "xxx has defeted szeleja" xD "

papierkowie to sa ogolnie drodzy, bo musisz miec zajebisty stuff, żeby coś zrobić i nie paść na spike + thurst...

ah... no sry zapomniałem :( będę musiał ci dać coś jako rekompensatę... tylko co... a wiem dam ci ge, dorzucisz cały swój sprzęt i kupisz sobie chitynę +8 :D :D albo shella dla maga +8 xD :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 17:39:01 

pogadaj z seretsu, moze da sie ublagac i wymieni ten helmik za IN...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 20:02:22 

Pochwały: 3
Piętkowy wieczór. Ko nie działa. Więc złamię odwiecznę zasadę, że czytam (i pisuję na) "kultowe" forum tylko w pracy.
Drogi Outlow - tak jestem lamę i biegam w 25 osobowym party z debuferami i healerami.
Tylko proszę powiedz mi w jakim klanie jest Sniadyy, bo w cz tak spierdziela, że trudno mi zauważyć.
Jeśli jest w Pisko(cośtam), albo w klanie boskiego Vurucu (WannaDie itd), to skoro jest taki dobry (a ja taka lama) to czemu ja mam więcej np niż całe te klany ?
Nigdy nie pisałem na tym forum o własnej wspaniałości, nie chodzę na vs bo twierdzę że każden jeden mnie rozjeb..., ale umiem grać w teamie.
Idea tej gry polega na współdziałaniu. To bardzo trudne słowo. Jeszcze trudniej jest to realizować.
I dlatego klan Oblivion jest najlepszym (oczywiście w tej chwili, ale liczy się tylko chwila) polskim klanem na Olympii (nie gram na innych serwerach, nie wiem kto tam gram, nie komentuję, szanuję innych graczy, itd.) że potrafimy grać R A Z E M - bardzo trudne słowo "razem" - szanujemy się, lubimy się, mamy do siebie zaufanie, współpracujemy dla dobra klanu. Ponad partykularne interesy przedkładamy dobro klanu - na tym polega nasza wielkość.
To nie jest jakieś przechwalanie się, to jest prawda.
Jeszcze raz napiszę - ta gra jest grę zespołowę liczy się klan a nie jakieś wyimaginowane "ja jeden rozpier... każdego na vs." (zresztę nie poparte dowodami).
A jak można zweryfikować "jakość" klanu ? Chyba jedynie poprzez miejsce jakie zajmuje w rankingu. A więc http://www.kodb.info/uskonplist.php?server=Olympia
Widzę Graveyard, widzę Inferno - i ich szanuję. W d... mam opinie domorosłych pr0 graczy co nawet nicków z gry się boję podać. Zróbcie klan na O. najlepiej po orkowej stronie i zabijajcie nas, aż spadniemy z top 100.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 20:14:36 

nie zapominaj Tygrysku od DeusManus :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 21:19:27 

Powiem wam ze kiedys bardzo nieprzepadalem za Oblivion, byl to dla mnie "zly" klan(zeby nie powiedziec brzydko :]), teraz "nietrawie"(bardzo delikatnie powiedziane :cool: ) tylko 2 osob, HellSiury i Valzur juz nawet nie za styl gry, a za niewypazona buzie jaka kiedys mieli, a nie mieli co pokazac... Na dzien dzisiejszy Gratuluje wszystkim czlonkom tego clanu, szczegolnie tym co sa tam od poczatku... utrzymac tyle clan to nie jest latwe, trzeba zgranych ludzi("teoria Tygryska") i na +/- tym samym poziomie.(chodzi tu o zrozumienie dzieci 14-15lat z ludzmi ~30) Kiedys wydawalo mi sie ze strasznie lamia grajac, jak graja :lol2: ale jak ja tam nie gram nie przeszkadza mi to i teraz widze to bardziej jako"taktyke", sam nie wiem! :F Nie latwo jest mowic ze sie czegos nie potrafi, lub wyciagnac reke do "wroga", a juz 2 klanowicz Oblivion pokazal ze to potrafi(Tygrysek)!
Gratki i tyle... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 21:48:00 

hehe frobzne po naszej stronie?? Oo :D

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 21:55:10 
ja sie wzruszylem :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 22:04:21 

heh, tego sie nie spodziewalem :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 22:30:42 

Pochwały: 4
bez żadnej złośliwości, ani nic, ale o so chozi (pytanie ogólne)
Cytuj:
FuckingNoobsOblivion 80 Warrior 2,147,483,647 littleboy

z kodb, w waszym klanie

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-13 22:33:36 

chodzi tu bardziej o dokonania ludzi, juz nie przesadzajcie :lol2: nie no jezeli ktos cos zrobi wartosciowego, to nawet ja potrafie to docenic :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-14 07:30:00 

ela - who knows :P

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona