lolol byłem na tej arenie, HS gnoił sobie Vurucu (wpisz sobie na youtoube vurucu olimpia, jest chyba z 5 czy 6 filmikow jak ubija ludzi z zt na arenie itd...) bez klaty i spodni a vurucu full shell +8 muahahaha... myslalem ze zjade wtedy ... turki nie przeszkadzały, wręcz przeciwnie, siadły na dupie i oględały, jak wielki Vurucu dostaje w dupe

Outlaw, jak ty sie znasz na ko to ja jestem Matka Teresa...

Valzur może i ma rof, in i rola (do tego ostatniego nie jestem pewny) ale i tak rozjebywał sniadego jak chciał... lol... a i temki sam sobie wydropił, bijęc wiele bossów, czego o sniadym powiedziec nie moge...
pamietam jak jakos 2 miechy temu, było tr dc a z orkowego miasta wybiegali sobie sniady i jeszxcze inny polski asek (nie pamiętam już nicku) i szli na Victora... było 1vs1 ale i tak żaen mu nie dał rady... sniady szponci z tymi swoimi shardami, a gowno potrafi...
sniady moze i by pojechal zwierzaka jako bp, bo:
1. Zwierz twierdzi ze BP to syf (ja tez

) i nie umie nim grać
2. Ale problem zajebać bp, co nie ma dd, dual shardami +7 czy tam +8
Cytuj:
widziałem jak jedzie wiekszosc waszego mizernego gangu łęcznie z tobę i Tygryskiem na czele
tak tak.... idz morze się jeszcze troszkę zdrzemij, może będziesz miał kolejne interesujęcy sny
Victor nawet na 66 by rozjebał sniadego jak szmate...
Cytuj:
(a jak był bys na malisie to pewnie bys sie zalał na strzała)
to bym sie nie zdziwił jakby mu ktoś malice na vsie wrzucił...
Cytuj:
niemiał ustawionego CURE na pasku lol
tak tak a moja babcie grala na koncie Zwierzaka w czasie pierwszego vsa, dlatego oni przegrali...

kolo smieszny jestes...
możesz się tłumaczyć jak chcesz że ty na nim grasz, albo twoja siostra, ale i tak ci nikt w to nie uwierzy... a nawet gdyby, to pokazuje sniady znowu ze jest malo inteligentny, skoro daje passy takiej osobie..

//btw olimpia jest od 1,5roku...

Frozen - teraz ciebie pomęcze

HS sie odważył na vs, bo to już nie sę te czasy jak rok (9miesięcy temu)... i zauważ że walczył z kolesiem o lepszych itemkach i hs byl bez zbroi to wiesz...
nie wiem jak z itemkami, ale Vurucu jest znany z babshopowania....
wiec skonczcie juz moze tę zbedna dyskusje, a ty Outlaw, idz sie schowaj, albo na bajeczki popatrz moze bedziesz mial wiecej ciwkawych snuff

//a i prosze bez komentarzy typu, ze sie zginam na spike od sniadego, bo jak jest sam to chetnie do niego podbiegam, moze i padam (niewazne czy z 1vs1 czy z tego ze jednej lub drugiej stronie ktos pomoze) ale walcze i zajmuje mu to troche czasu... :stun ftw:
//moj sig jest aktualny jeśli chcecie się pośmiać, ale ostrzegam, że wielu próbowało

(np. asek z RememberMe, jeden z lepszych, 72+ spierdolił w czasie vs ze mna kiedy był na hita czy 2...)