Eriev17 napisał(a):
__BoD__ zagladam na wiele for internetowych, bo lubie od czasu do czasu poczytac, popisac na temat gier, w ktore kiedys gralem. Porozmawiac ze znajomymi, poogladac filmiki z gier itp... Czy istnieje ogolny zakaz przegladania forum internetowego poswieconego pewnej grze jesli sie w nia nie gra ? Ja nie oceniam czlowieka jaki on jest bo go osobiscie nie znam (moge sie zalozyc ze Ty pewnie tez nie... tyle co na TSie z nim pogadales i w grze), oceniam po prostu jego wypowiedzi na forum, kiedy robi z innych "gowno" przy czym samego siebie wywyzsza, a prawde mowiac w porownaniu z najlepszymi graczami KO, sam on jest niczym... Kiedy 7x0 robil minor combo to on pewnie nie wiedzial co to znaczy combowac, ale kiedy 7x0 juz nie gra i on prawdopodobnie nauczyl sie lepiej kombowac strasznie zaczyna blyskac... Kto wie co by sie dzialo jesli 7x0 caly czas by gral i praktykowal swoje combo...ale najlepiej jest udawac pr0 i przy tym innych obrazac... Sciska mnie w srodku jak slysze takich dzieciaczkow, ktorzy mysla ze majac lepsze combo czy lurwa itemki jest sie lepszym czlowiekiem i innych mozna gnoic..
Teraz widze ze blyskasz angielskim... Chodzilo mi o to ze gdybym ja mial taka szanse wyjechac do Anglii, to poswiecilbym sie nauce tego jezyka i ogolnie edukacji, zeby zapewnic sobie lepsza przyszlosc i maybe swojej rodzinie... ale tu nie czlowiek 18 letni (jak sie nie myle) siedzi przed monitorem od komputera i zastanawia sie jak tu z siebie zrobic w pr0 w gierce Knight Online. Jest to dla mnie jednym slowem zalosne...
Czy Ty wogole zastanawiales sie kiedys co zamierzasz w zyciu robic ? Czy masz zamiar siedziec na utrzymaniu rodzicow do 40 i grac w gierki internetowe ? Czy nie uwazasz ze 17-18 lat zobowiazuje do racjonalniejszego podchodzenia do zycia ?
Rozumiem, ze mozna polaczyc wiele zajec z gra, bo osobiscie znam wielu "doroslych" ludzi, ktorzy pracuja i w międzyczasie graja w gry, ale Ty jestes najlepszym przykladem czlowieka uzaleznionego od tej gry... Pamietam jak wbiles magiem 70, sprzedales go i mialbyc koniec, ale jak to jest z nalogowacami.. zwykle wracaja do nalogu...
Prosze Cie tylko o jedno, przestan sie wywyzszac i pomysl co jest w zyciu naprawde wazne... Czy ludzie beda Cie cenili za to ze robisz jedno z najlepszych combo askiem w grze Knight Online, czy za to ze w zyciu cos naprawde osiagniesz....
widze ze mamy do czyniena z kims kto studuje psycholigie czy cus w tym kierunku... Bo jak juz powiedzal bod co ty mozesz o mnie widziec,nawet fakty z moim magiem przekreciles

haha....